• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par lauksaimniekiem pieejamo finansējumu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.04.2005., Nr. 64 https://www.vestnesis.lv/ta/id/106544

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomes valdes priekšsēdētāja maiņu

Vēl šajā numurā

22.04.2005., Nr. 64

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par lauksaimniekiem pieejamo finansējumu

2005.gadā Latvijas lauksaimniekiem pieejamais finansējums no valsts budžeta līdzekļiem un Eiropas Savienības fondiem kopumā varētu būt pat līdz 201,2 miljoniem latu, kas ir par 109,3 miljoniem latu vairāk nekā pērn, informē zemkopības ministrs Mārtiņš Roze. 29,7 miljoni latu paredzēti kā valsts subsīdijas, bet 171,5 miljonus latu varēs saņemt no Eiropas Savienības fondu finansēto projektu un pasākumu finansēšanas līdzekļiem. Nacionālās subsīdijas 2005.gadā, salīdzinot ar 2004.gadu, pieaugs par 4,5 miljoniem latu, savukārt ES finansējums – par 107,2 miljoniem.
“Lauksaimniecībai atvēlētā finansējuma pieaugums ir ievērojams un acīm redzams, tāpēc jau tagad var prognozēt, ka arī 2005.gadā turpināsies Latvijas lauksaimniecības nozares un lauku attīstība, tādējādi sekmējot kā lauku sektora atsevišķi, tā visas valsts tautsaimniecības sekmīgu integrēšanos ES kopumā,” uzsver M.Roze. Patlaban Zemkopības ministrija sagatavojusi nepieciešamos priekšlikumus 2005.gada valsts budžeta grozījumiem, lai lauksaimnieki varētu saņemt visu šogad paredzēto finansējumu.

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!