• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas vēstnieka tikšanos ar ASV senatoru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.04.2005., Nr. 64 https://www.vestnesis.lv/ta/id/106537

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par augstākās izglītības pieejamību un kvalitāti

Vēl šajā numurā

22.04.2005., Nr. 64

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas vēstnieka tikšanos ar ASV senatoru

Trešdien, 20.aprīlī, Latvijas Republikas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Amerikas Savienotajās Valstīs Māris Riekstiņš tikās ar ASV senatoru, Senāta demokrātu frakcijas vadītāja palīgu Ričardu Durbinu.
Sarunas ievadā vēstnieks pateicās senatoram par viņa ieguldījumu Latvijas un ASV attiecību veidošanā un atbalstu Latvijas integrācijas NATO procesā.
M.Riekstiņš un R.Durbins pārrunāja Latvijas izaugsmi piecpadsmit gadu laikā kopš neatkarības deklarācijas pieņemšanas, kā arī turpmākās attīstības perspektīvas. Abas puses atzina, ka prezidenta Džordža Buša vizīte Latvijā maijā būs gan novērtējums līdzšinējai Latvijas lomai kā svarīgam ASV partnerim, gan apliecinājums ciešu attiecību uzturēšanas nepieciešamībai arī nākotnē.
Vēstnieks un senators apmainījās viedokļiem par Latvijas un Krievijas attiecībām, kā arī Pārstāvju palātā deviņu kongresmeņu iesniegto rezolūcijas projektu ar prasību Krievijai atzīt Baltijas valstu nelikumīgās okupācijas faktu.

Ārlietu ministrijas Preses centra un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!