• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 21. aprīlī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.04.2005., Nr. 63 https://www.vestnesis.lv/ta/id/106386

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvija kļūst par arvien populārāku ceļojuma mērķi

Vēl šajā numurā

21.04.2005., Nr. 63

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 21. aprīlī

Ministru prezidents Aigars Kalvītis tiekas ar Francijas Elzasas reģiona Lejasreinas departamenta delegāciju, ko vada Francijas Senāta viceprezidents Filips Rišērs.

Ministru prezidents Aigars Kalvītis tiekas ar nevalstisko organizāciju pārstāvjiem sociālajos jautājumos.

Ārlietu ministrs Artis Pabriks piedalās NATO ārlietu ministru neformālajā sanāksmē Viļņā, kur tiek apspriestas alianses attiecības ar Krieviju.

Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa Madonā iepazīstas ar Tieslietu ministrijas padotības iestāžu struktūrvienību un Vidzemes apgabaltiesas Madonas pastāvīgās sesijas darbu, kā arī tiekas ar Madonas pilsētas galvu.

Veselības ministrs Gundars Bērziņš, tiekoties ar Starptautiskā valūtas fonda pārstāvjiem, pārrunā jautājumus, kas saistīti ar Latvijas veselības aprūpes sistēmas attīstības perspektīvām, un iepazīstina ar plānotajām reformām un ar to saistītajām izmaksām.

Varšavā reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis un valsts sekretāres vietnieks Andris Kužnieks piedalās konferencē “Pārrobežu un iekšteritoriālās sadarbības loma kontinenta integrācijas un apvienošanas procesā”.

Viļņā viesnīcā “Reval Hotel Lietuva”, norisinās NATO valstu ārlietu ministru neformālā sanāksme, kurā alianses valstu pārstāvji pārrunā NATO aktualitātes.

Daugavpils universitātes Bioloģisko resursu izpētes un pārvaldības institūts rīko starptautisko konferenci “Bioloģiskās daudzveidības izpēte un aizsardzība Baltijas reģionā”. Dienas laikā konferences darbs notiek četrās sekcijās. Tiek atklāta profesora A.Barševska fotoizstāde “Moricsala”, kurā 33 fotoattēlos redzama unikālā Latvijā vecākā īpaši aizsargājamās dabas teritorija, notiek konferences dalībnieku doktorantu pieņemšana pie Daugavpils universitātes zinātņu prorektora, kurā pārrunās turpmāko sadarbību starp Daugavpils universitātes un citu Baltijas valstu bioloģijas doktorantiem.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!