• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Augstākā līmeņa sanāksme notiks Malmē". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.09.2000., Nr. 318/320 https://www.vestnesis.lv/ta/id/10622

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Baltieši Eiropas Savienībā 2003.gadā"

Vēl šajā numurā

13.09.2000., Nr. 318/320

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Augstākā līmeņa sanāksme notiks Malmē"

Ufe Elemans-Jensens ir Baltic Development Forum priekšsēdis. No 17. līdz 19. septembrim Malmē notiks šīs organizācijas gadskārtējā augstākā līmeņa sanāksme, kurā pulcēsies daudzi politiķi un tautsaimniecības līderi, lai spriestu par Baltijas jūras reģiona nākotni.

Tikšanās tēma ir "Lielāka un spēcīgāka Eiropa", un atklāšanas uzrunu teiks Pērs G. Jillenhammars. Konferencē Polijas, Latvijas, Lietuvas un Igaunijas premjerministri informēs, kad viņu valstis būs gatavas iestāties Eiropas Savienībā.

Ministri no Krievijas, Dānijas un Zviedrijas diskutēs par tirdzniecību reģionā. Kopā ar saviem Eiropas kolēģiem piedalīsies tādi uzņēmumu vadītāji kā Anderšs Narvingers no ABB un Hanss Dālborgs no Nordic Baltic Holding. Ēriks Nielsens no Goldman Sachs un vairāki citi šī reģiona biržu vadītāji runās par riska kapitāla tirgiem.

Baltic Development Forum

ir dibināts 1998. gadā, un gadskārtējo augstākā līmeņa sanāksmju rīkošana ir organizācijas galvenais uzdevums.

Pirmā tikšanās notika Kopenhāgenā pagājušajā gadā. Tagad sadarbība ir sākta ar Davosas World Economic Forum. Organizācijas sponsoru vidū ir Zviedrijas Ārlietu ministrija un vairāki Eiropas lieluzņēmumi. Jaunums šogad ir amerikāņu sponsora Baltic-American Enterprise Fund iesaistīšanās .

Nākamā gada galotņu tikšanās jau tiek plānota. Tā notiks Kopenhāgenā, un galvenā tēma būs Eiropas Savienības attiecības ar Krieviju.

"Dagens Industri"

— 2000.08.31

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!