• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasutījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.04.2005., Nr. 60 https://www.vestnesis.lv/ta/id/105943

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

15.04.2005., Nr. 60

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasutījumi

Atklāts konkurss

Valsts a/s “Latvijas dzelzceļš”, reģistrācijas nr. LR Uzņēmumu reģistrā 000303206, Rīgā, Gogoļa ielā 3, LV- 1547, izsludina atklātu konkursu objektam:
Kārsavas stacijas ēkas un perona kārtējais remonts.
Konkursa nolikumu var saņemt Nekustamā īpašuma pārvaldē Rīgā, Dzirnavu ielā 147, 2.korpusā, 11.telpā, iepriekš pārskaitot uz norādīto norēķina kontu dalības maksu par nolikumu Ls 50 + PVN, līdzi ņemot bankas pārskaitījuma kopiju. Piedāvājums iesniedzams 30 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas.
Mūsu norēķinu konts: nr. LV13BATR005R701568600, a/s “Baltic Trust Bank” filiāle “Dzelzceļš”, kods BATRLV2X046, reģistrācijas nr.000303206.
Informācija pa tālruni 7232670.

NACIONĀLĀ RADIO UN TELEVĪZIJAS PADOME IZSLUDINA KONKURSU
APRAIDES ATĻAUJAS (LICENCES) SAŅEMŠANAI TELEVĪZIJAS PROGRAMMAS
APRAIDEI DECIMETRU DIAPAZONA TELEVĪZIJAS PROGRAMMU
IZPLATĪŠANAS KANĀLĀ JŪRMALĀ

*Elektroniskā sabiedrības saziņas līdzekļa veids –televīzija.
*Prasības attiecībā uz programmu: minimālais raidlaiks diennaktī –sešas stundas.
Programmā vismaz 90 minūtes no kopējā raidlaika apjoma nedēļas laikā jāparedz Jūrmalas pilsētas un tās apkārtējo apdzīvoto vietu ziņu un informatīvo raidījumu veidošanai par sociālajiem, ekonomiskajiem, izglītības, kultūras un citiem tematiem.
Minimālais raidlaika apjoms nedēļā: valsts valodā –75%; svešvalodās –25%, no tām 15% Eiropas Savienības valodās.
Skaņas un attēla formātu kvalitāte –atbilstoši Latvijas standartā LVS 86:1997 “Televīzijas apraides sistēmas un trakti. Galvenie parametri un to normas” un LVS 79:1996 “Skaņas apraides sistēmas un trakti. Galvenie parametri un to normas” ietvertajiem noteikumiem. Apraide veicama PAL D,K krāsu kodēšanas sistēmā.
*Raidītāja aptveramā teritorija –no 7 līdz 18 km rādiusā Jūrmalas pilsētā. Raidītāja izvietošana –Jūrmalas pilsēta, Asari vai Vaivari.
*Apraides atļaujas termiņš –7 gadi.
*Darbība uzsākama ne vēlāk kā divpadsmit mēnešu laikā pēc konkursa rezultātu noteikšanas.
*Konkursa dalības maksa –Ls 1085 (viens tūkstotis astoņdesmit pieci lati).
*Valsts nodeva par apraides atļaujas izsniegšanu –Ls 1500 (viens tūkstotis pieci simti latu).
*Pieteikumu iesniegšanas termiņš –2005.gada 6.maijs.
*Konkursa dalībniekiem jāiesniedz pieteikumi atbilstoši Radio un televīzijas likuma 11.panta ceturtajā un piektajā daļā ietvertajiem tiesību normu noteikumiem. Vispārējā programmas koncepcija jāiesniedz atbilstoši formai nr.4, kas apstiprināta ar Nacionālās radio un televīzijas padomes 2000.gada 20.jūlija lēmumu nr.27.
*Pieteikumi iesniedzami slēgtās aploksnēs divos eksemplāros ar norādi “Konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai televīzijas programmas apraidei decimetru diapazona televīzijas programmu izplatīšanas kanālā Jūrmalā” Nacionālās radio un televīzijas padomes sekretariātā Rīgā, Smilšu ielā 1/3, 6.stāvā.
*Uzziņas –Nacionālās radio un televīzijas padomes sekretariātā, tālr. 7221848.
*Konkursa nolikumu var saņemt ar nākamo dienu pēc šī sludinājuma publikācijas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” Nacionālās radio un televīzijas padomes sekretariātā. Tālrunis uzziņām 7221848.

Paziņojums par valsts pētījumu programmu konkursu

Izglītības un zinātnes ministrija saskaņā ar 1999.gada 8.jūnija Ministru kabineta noteikumiem nr.206 “Kārtība, kādā piesakāmas, ekspertējamas un finansējamas valsts pētījumu programmas” un 2001.gada 14.novembra Ministru kabineta rīkojumu nr.548 “Par prioritārajiem zinātnes virzieniem fundamentālo un lietišķo pētījumu finansēšanai 2002.Š2005.gadā” aicina valsts zinātniskās institūcijas, iesniegt pieteikumus valsts pētījumu programmu konkursam.
Pieteikumi iesniedzami atbilstoši šādiem valsts pētījumu virzieniem:
1. Informācijas tehnoloģijas –jaunas sistēmu un programmatūras inženierijas tehnoloģijas, telemātika, multimediju sistēmas un telekomunikācijas;
2. Organiskā sintēze un biomedicīna –jaunas bioloģiski aktīvo vielu sintēzes tehnoloģijas, gēnu terapija;
3. Materiālzinātne –nanomateriāli, jauni materiāli mikroelektronikas, fotonikas un optoelektronikas nozarē, biomateriāli un citi kompozītmateriāli;
4. Meža zinātne un koksnes tehnoloģijas –mežu attīstība, koksnes biomasas racionāla izmantošana, koksnes dziļās pārstrādes tehnoloģijas;
5. Letonika –latviešu valoda, kultūra un vēsture.
Valsts pētījumu programmas pieteikumu iesniedzējiem konkursa nolikums ir publicēts Izglītības un zinātnes ministrijas interneta mājas lapā www.izm.gov.lv un Latvijas Zinātnes padomes interneta mājas lapā www.lzp.lv. Konkursa nolikumu pieteikumu iesniedzēji var saņemt Izglītības un zinātnes ministrijā Rīgā, Vaļņu ielā 2, 502.telpā, tālr. 7047832, no pulksten 9 līdz 17.
Pieteikumi jāiesniedz vienā oriģināleksemplārā, pievienojot projekta elektronisko versiju disketē, līdz 13.05.2005. pulksten 17 Izglītības un zinātnes ministrijā Rīgā, Vaļņu ielā 2, 502.telpā, LV-1050.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!