• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 14. aprīlī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.04.2005., Nr. 59 https://www.vestnesis.lv/ta/id/105821

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzlabos un pilnveidos Ministru kabineta mājas lapu

Vēl šajā numurā

14.04.2005., Nr. 59

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 14. aprīlī

Ministru prezidents Aigars Kalvītis tiekas ar vides nevalstisko organizāciju pārstāvjiem.

Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa Luksemburgā piedalās Eiropas Savienības Tieslietu un iekšlietu ministru padomes sēdē.

Finanšu ministrijā notiek valsts nodokļu politikas izvērtēšanas darba grupas sēde, ko vada finanšu ministrs Oskars Spurdziņš.

Latvijas Zinātņu akadēmijas (LZA) pavasara pilnsapulcē tiek sniegts pārskats par LZA darbību 2004.gadā, kā arī pārrunāti citi būtiski jautājumi par zinātnes un arī medicīnas zinātnes attīstību Latvijā. Piedalās veselības ministrs Gundars Bērziņš.

Ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktors Andris Ozols apmeklē Daugavpili un Rēzekni, lai tiktos ar Latgales uzņēmējiem un informētu par iespējām apgūt Eiropas Savienības struktūrfondu līdzekļus.

Labklājības ministre Dagnija Staķe Jelgavā ar pilsētas pensionāriem, invalīdiem un politiski represētajiem diskutē par aktualitātēm sociālajā jomā. Ministre plāno tikties arī ar Jelgavas rajona padomes pārstāvjiem, lai pārrunātu svarīgākos jautājumus, kas skar iedzīvotāju labklājības attīstības veicināšanu.

Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs Kaspars Gerhards un valsts sekretāra vietniece Zaiga Liepiņa darba vizītē Austrijā piedalās Austrijas un 10 jauno Eiropas Savienības (ES) dalībvalstu ekonomikas ministru konferencē par godu ES paplašināšanas gada jubilejai.

Eiropas Savienības informācijas aģentūras (ESIA) telpās notiek ESIA un K.Adenauera fonda rīkots seminārs skolotājiem “Latvija – gads Eiropas Savienībā”.

Sociālās integrācijas centra telpās Labklājības ministrijas Sociālo pakalpojumu pārvalde rīko semināru “Sociālās politikas aktualitātes. Eiropas strukturālo fondu atbalsts sociālo pakalpojumu attīstībai. Sociālā un profesionālā rehabilitācija”. Liepājā notiek starptautiska zinātniska konference “Otrā pasaules kara beigas Kurzemē – zināmais, aizmirstais, pētāmais”.

Ventspils Augstskolā notiek studentu zinātniskā konference “Aktualitātes tautsaimniecībā, tulkošanā un tehnoloģijās”. Studentus konferences atklāšanā uzrunā augstskolas vadība un Studentu padomes priekšsēdētājs.

Veselības ministrijas Sabiedrības departamenta direktors Ainārs Čivčs piedalās konferencē Varšavā “Pacientu drošība kā izaicinājums Eiropai”, kurā tiek apspriesta slimnīcu un ārstu civiltiesiskā apdrošināšana, pacientu tiesības un simulācija kā viens no topošo mediķu apmācības veidiem.

 Notiek Eiropas Savienības Reģionu komitejas plenārsēde, kurā plānots apspriest komitejas atzinuma projektu par ostas pakalpojumu tirgus pieejamības direktīvu.

Pēc LETA informācijas 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!