• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.04.2005., Nr. 59 https://www.vestnesis.lv/ta/id/105799

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasutījumi

Vēl šajā numurā

14.04.2005., Nr. 59

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par Saldus pilsētas teritorijas plānojuma
redakcijas sabiedriskās apspriešanas otro posmu

Saldus pilsētas dome paziņo, ka tiek pagarināts Saldus pilsētas teritorijas plānojuma pirmās redakcijas sabiedriskās apspriešanas otrais posms – līdz 2005.gada 20.maijam.
Ar Saldus pilsētas teritorijas plānojuma 1.redakciju var iepazīties sporta zālē Saldū, Tūristu ielā 1A, katru darbdienu no pulksten 8 līdz 12 un no 13 līdz 17.
Sabiedriskās apspriešanas termiņš – no 25.04.2005. līdz 09.05.2005.
Saldus pilsētas teritorijas plānojumā ir noteiktas esošās zemes izmantošanas zonas un noteiktas plānotās un atļautās teritorijas izmantošana ar perspektīvu uz divpadsmit gadiem. Saldus pilsētas dome aicina iedzīvotājus līdzdarboties un izteikt savu viedokli un priekšlikumus.
Saldus pilsētas dome 2005.gada 5.maijā pulksten 15 Saldus pilsētas domē Saldū, Striķu ielā 3, Tūrisma informācijas centrā (ieeja no Kalpaka laukuma puses), organizē tikšanos par teritorijas plānojuma pirmo redakciju.
Tikšanās reizē piedalīsies Saldus pilsētas domes speciālisti un domes deputāti.
Saldus pilsētas domē minētajā laika posmā var saņemt nepieciešamos paskaidrojumus un iesniegt rakstiskus priekšlikumus. Ja vēlaties saņemt rakstisku atbildi, fiziskām personām jānorāda vārds, uzvārds, dzīvesvietas adrese; juridiskām personām – nosaukums, juridiskā adrese. Līdz publiskās apspriedes beigām plānojuma apspriešanā konsultācijas sniedz domes speciālisti.
Atbildīgā amatpersona par teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas procesu – Saldus pilsētas domes izpilddirektors J.Jurciks (tālr. 9359416).
Jautājumu un neskaidrību gadījumā griezties pie Saldus pilsētas attīstības speciālistes Solvitas Gaujas. Tālr. 9819964.

Paziņojums par Liepājas pilsētas pašvaldības teritorijas plānojuma grozījumu projekta izstrādi turpmākās izpētes teritorijai starp Ziemupes ielu, Saraiķu ielu un dzelzceļa robežu, Liepājā

Pamatojoties uz LR likuma “Teritorijas plānošanas likums” 7.panta 6.daļas 1.punktu un LR Ministru kabineta 2004.gada 19.oktobra noteikumiem nr.883 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi” Liepājas pilsētas dome 2005.gada 3.martā pieņēmusi lēmumu nr.130 – uzsākt Liepājas pilsētas pašvaldības teritorijas plānojuma grozījumu projekta izstrādi turpmākās izpētes teritorijai starp Ziemupes ielu, Saraiķu ielu un dzelzceļa robežu, Liepājā.
Projekta izstrādāšanas mērķis:
• grozīt un precizēt spēkā esošo pašvaldības teritorijas plānojumu nosakot atbilstošu atļauto izmantošanu, radot labvēlīgus apstākļus uzņēmējdarbības attīstībai un investīciju piesaistei, kā arī nodrošinot kvalitatīvu dzīves vidi cilvēkiem un sabiedrībai kopumā;
• nodrošināt minētās teritorijas racionālu dabas, cilvēku un materiālo resursu izmantošanu, kas veicinātu līdzsvarotu ekonomisko attīstību atbilstoši Liepājas pilsētas attīstības prioritātēm, attīstības plāniem un radītu vienlīdzīgus priekšnoteikumus uzņēmējdarbībai;
• sekmēt apsaimniekotāju un īpašnieku iespēju racionāli izmantot teritorijas, veicinot tajās atrodošos objektu pielāgošanu jaunu funkciju izmantojumam, nodrošinot optimālu transporta sistēmas funkcionēšanu;
• sekmēt sabiedrības iespēju iegūt informāciju, izteikt savu viedokli un piedalīties plānojuma izstrādāšanas procesā.
Ar domes lēmumu par projekta vadītāju apstiprināta Liepājas pilsētas Būvvaldes SEZ un Karostas rajona arhitekte Iveta Ansone.
Plānojuma sabiedriskās apspriešanas 1.posms noritēs no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” līdz š.g. 24.maijam.
Ar sabiedrisko apspriešanu saistītie materiāli apskatāmi Liepājas pilsētas domes ēkā 1.stāva vestibilā darbdienās no pulksten 8.30 līdz 17 (pirmdienās un ceturtdienās līdz pulksten 18).
Saņemt papildu informāciju un iesniegt rakstiskus priekšlikumus varat Liepājas pilsētas būvvaldē Liepājā, Rožu ielā 6, darbdienās no pulksten 8.30 līdz 17.
Iesniegumos un atsauksmēs lūdzam norādīt iesniedzēja vārdu, uzvārdu; juridiskām personām jānorāda nosaukums, reģistrācijas numurs un juridiskā adrese.
Liepājas pilsētas būvvalde Liepājā, Rožu ielā 6, LV-3401, elektroniskā pasta adrese: iveta@lsez.lv, faksimils 3423391.

Paziņojums par detālplānojuma izstrādes uzsākšanu

Saskaņā ar Saulkrastu pilsētas domes lēmumu, protokols nr.2 (23.02.2005.), 78.§, ir uzsākta detālplānojuma izstrāde nekustamam īpašumam “Vizbuļi”, kadastra numurs 8033-004-0189, Saulkrastu pilsētas lauku teritorijā.
Detālplānojuma izstrādes vadītājs – arhitekts Kārlis Rukuts, sertifikāts nr.0174.
2.posma sabiedriskā apspriešana tiks organizēta pēc publikācijas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”, un tās termiņš – 2 nedēļas. Pašvaldības plānošanas dokumenti apskatāmi pilsētas domē sabiedriskās apspriešanas laikā katru darbdienu.
Rakstiskus priekšlikumus var iesniegt Saulkrastu pilsētas domē (Raiņa iela 8, Saulkrasti) katru darbdienu no pulksten 8 līdz 17 un SIA “Arhitekta K.Rukuta birojs” Rīgā, K.Valdemāra ielā 38-602, LV-1010, tālr. 7369669, 7299660.
Par turpmāko detālplānojuma izstrādes procesu informācija tiks sniegta laikrakstā “Rīgas Apriņķa Avīze” un “Latvijas Vēstnesis”.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!