• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sākušās mācības par masu iznīcināšanas ieročiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.04.2005., Nr. 57 https://www.vestnesis.lv/ta/id/105597

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 12. aprīlī

Vēl šajā numurā

12.04.2005., Nr. 57

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sākušās mācības par masu iznīcināšanas ieročiem

Zemessardzes 31.bataljonā sākušās Nacionālo bruņoto spēku (NBS) instruktoru un zemessargu mācības par aizsardzību pret masu iznīcināšanas ieročiem.
Tās turpināsies līdz 29.aprīlim. Mācību kursa mērķis ir sniegt zināšanas un iemaņas vienību instruktoriem, lai tie spētu veikt aizsardzības pasākumus savās vienībās, kā arī palīdzēt apakšvienībām veiksmīgi pildīt uzdevumus apdraudētā vai saindētā apvidū.
Būs gan teorētiskās, gan praktiskās nodarbības. Galvenā uzmanība tiks pievērsta iespējamā ķīmiskā saindējuma noteikšanai un monitoringam, ziņošanas un brīdināšanas sistēmas par ķīmiskā saindējuma apguvei. Nozīmīga ir arī individuālo iemaņu apguve un pilnveidošana, aizsargājoties no masu iznīcināšanas ieročiem un rūpnieciski bīstamiem materiāliem.
Kursa praktiskajā daļā tiks izmantoti tikai imitatori, un netiks strādāts ar reālajām kaujas vielām vai bīstamajiem rūpnieciskajiem materiāliem.
Mācības notiks Alūksnes Mobilo strēlnieku bataljonā, kur izvietota aizsardzībai pret masu iznīcināšanas ieročiem izveidotā Zemessardzes 31.bataljona 1.rota.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!