• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vides aktīvisti uzmanīs kūlas dedzinātājus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.04.2005., Nr. 57 https://www.vestnesis.lv/ta/id/105594

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārzemju presē

Vēl šajā numurā

12.04.2005., Nr. 57

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vides aktīvisti uzmanīs kūlas dedzinātājus

KULA.PNG (127066 bytes)
Foto: Boriss Koļesņikovs, A.F.I.

Pirmdien darbu sāka kūlas dedzināšanas novēršanas patruļas, kuru uzdevums būs atklāt un novērst esošos un iespējamos kūlas degšanas gadījumus, kā arī aicināt Latvijas reģionu iedzīvotājus nededzināt pērno zāli.
Tās veidos nealgoti brīvprātīgie – vides aizsardzības aktīvisti. Patruļas – katru divu līdz četru cilvēku sastāvā – organizē un koordinē apdrošināšanas sabiedrība “If Latvia” sadarbībā ar Iekšlietu ministriju un Vides ministriju.
Patruļas Rīgas, Valmieras, Jelgavas un Liepājas rajonā pārvietosies automašīnās “Volkswagen Bora”, kas būs īpaši marķētas ar aicinājumu iedzīvotājiem nededzināt savu zemi, kā arī ar pirmās palīdzības tālruņa numuriem. Iecerēts, ka tās strādās divas turpmākās nedēļas, kas tiek uzskatīts par aktīvāko pērnās zāles dedzināšanas laiku. Tā kā patruļu dalībniekiem nav tiesību aizturēt un sodīt dedzinātājus, par notikušo tiks informēta policija un ugunsdzēsēji.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!