• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ārlietu ministra un Krievijas prezidenta palīga tikšanos ar masu medijiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.04.2005., Nr. 56 https://www.vestnesis.lv/ta/id/105472

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par ekonomikas ministra tikšanos ar ES Padomes Ekonomiskās politikas komitejas priekšsēdētāju

Vēl šajā numurā

08.04.2005., Nr. 56

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ārlietu ministra un Krievijas prezidenta palīga tikšanos ar masu medijiem

Šodien, 8.aprīlī, plānota Latvijas un Krievijas oficiālo pārstāvju un ekspertu tikšanās, kuras laikā paredzēts pārrunāt abu valstu attiecību aktualitātes.
Sarunas vadīs Latvijas ārlietu ministrs Artis Pabriks, savukārt Krievijas pārstāvju grupas vadītājs būs Krievijas Federācijas prezidenta palīgs Sergejs Jastržembskis. Diskusijā no Latvijas puses piedalīsies Ārlietu ministrijas amatpersonas, kā arī Saeimas deputāts, Tautas partijas frakcijas priekšsēdētājs Jānis Lagzdiņš un Ārlietu padomes pārstāvji – profesore Žaneta Ozoliņa un Latvijas Transatlantiskās organizācijas valdes priekšsēdētājs Toms Baumanis.
Krievijas delegācijas sastāvā būs Krievijas Iekšpolitikas un aizsardzības politikas padomes direktors Sergejs Karaganovs, Sergeja Jastržembska aparāta vadītājs Igors Botņikovs, Krievijas Valsts domes Federālās sapulces Informācijas politikas komitejas priekšsēdētāja vietnieks Pāvels Požigailo, Krievijas Ārlietu ministrijas Maskavas Valsts starptautisko attiecību institūta profesors Vitālijs Tretjakovs un Krievijas ražotāju un uzņēmēju apvienības viceprezidents Igors Jurgens.
Tikšanās laikā paredzēts pārrunāt starpvalstu dialoga aktivizēšanas iespējas un dažādu līgumtiesisko attiecību jautājumus, tai skaitā robežlīguma noslēgšanu. Plānots diskutēt par Latvijas un Krievijas tirdzniecības un ekonomiskās sadarbības paplašināšanu, kā arī par Eiropas Savienības un Krievijas attiecībām.

Ārlietu ministrijas Preses centra un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!