• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas 2004.gada eksportspējīgākā produkta konkursu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.04.2005., Nr. 53 https://www.vestnesis.lv/ta/id/105092

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par likumprojektu par pagaidu administrācijas iecelšanu Jūrmalā

Vēl šajā numurā

05.04.2005., Nr. 53

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas 2004.gada eksportspējīgākā produkta konkursu

Ekonomikas ministrija sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru sāk jaunu tradīciju, iedibinot gadskārtējo balvu Latvijā reģistrētām komercsabiedrībām par sasniegumiem eksportā – “Latvijas eksportspējīgākais produkts”. Balvas konkurss notiek Eksporta veicināšanas programmas ietvaros, kas apstiprināta LR Ministru kabinetā 2004.gada 12.oktobrī.
Balvas mērķis ir sekmēt Latvijas uzņēmēju konkurētspēju ārvalstu tirgos, kā arī veicināt produktu un pakalpojumu eksporta apjoma un kvalitātes pieaugumu. Konkursa laikā tiks izvērtēti uzņēmēju eksporta rādītāji aizvadītajā gadā, atzinīgi novērtējot sekmīgākos eksporta produktus un pakalpojumus.
Balva tiks piešķirta trīs kategorijās:
• 1.kategorija – produkts vai pakalpojums ar straujāko eksporta apjoma pieaugumu;
• 2.kategorija – jaunais eksporta produkts vai pakalpojums, kuru sākts eksportēt pagājušajā gadā;
• 3.kategorija – inovatīvākais produkta vai pakalpojuma eksporta risinājums.
Konkursa uzvarētāji saņems šādas balvas: pirmās vietas ieguvējiem katrā kategorijā būs iespēja kārtējā gada laikā pēc izvēles vienu reizi bez maksas piedalīties uzņēmēju delegācijas sastāvā LR Valsts prezidentes ārvalstu vizītē. Otrās vietas ieguvējiem tiks apmaksāts darījumu brauciens 1000 latu vērtībā. Trešās vietas ieguvēji pēc izvēles varēs ievietot sava uzņēmuma reklāmu Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras izdevumā “Latvian Business Guide” vai katalogā “EXIM”.
Pretendēt uz balvu var jebkura Latvijā reģistrēta komercsabiedrība, kas eksportē savu produkciju vai pakalpojumus. Lai piedalītos konkursā “Latvijas eksportspējīgākais produkts 2004”, konkursa dalībniekiem jāiesniedz pieteikuma anketa Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrā. Ar konkursa nolikumu un iesniedzamajiem dokumentiem balvas pretendenti var iepazīties Ekonomikas ministrijas un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras mājas lapās internetā.
Plašāku informāciju interesenti var iegūt, arī piezvanot pa tālruni 7039421 uz Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Informācijas nodrošinājuma nodaļu.

Ekonomikas ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!