• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.04.2005., Nr. 53 https://www.vestnesis.lv/ta/id/105072

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

05.04.2005., Nr. 53

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par Dobeles pilsētas teritorijas plānojuma grozījumu izstrādāšanu

Dobeles pilsētas dome ar 2005.gada martu ir uzsākusi pilsētas teritorijas plānojuma grozījumu izstrādāšanu. Darbu veiks pašvaldības izveidota darba grupa 6 cilvēku sastāvā; darba grupas vadītājs ir pilsētas arhitekts Jānis Kukša.
Teritorijas plānojuma mērķis: nodrošināt kvalitatīvu dzīves vidi katram pilsētas iedzīvotājam un sabiedrībai kopumā, nodrošināt pilsētas teritorijas racionālu izmantošanu, lai veicinātu ekonomisko attīstību, saglabātu dabu un kultūrvidi, garantēt zemes īpašniekiem un lietotājiem tiesības izmantot savu īpašumu vai lietojumā nodoto zemi saskaņā ar Latvijas Republikas likumiem un pilsētas teritorijas plānojuma nosacījumiem, nodrošināt sabiedrībai iespēju iegūt informāciju, izteikt savu viedokli un piedalīties teritorijas plānojuma izstrādāšanas procesā.
Laika periodā no 4.aprīļa līdz 16.maijam tiek organizēta sabiedrības viedokļa uzklausīšana. Rakstiskus priekšlikumus var iesniegt darba grupas vadītājam Dobeles pilsētas domē Dobelē, Brīvības ielā 17. Informācija pa tālr. 3725382, 3725387, 3725386.
Darba gaitā tiks organizētas tikšanās ar sabiedrību, lai iedzīvotājiem un visiem interesentiem būtu iespēja klātienē iepazīties ar darba grupas dalībniekiem un izteikt savas vēlmes un priekšlikumus.

Dobeles pilsētas dome

Paziņojums par detālplānojuma izstrādes uzsākšanu kvartālam Jūrmalā, starp 4. līniju, 5. līniju, Bulduru prospektu un plānoto veloceliņu un gājēju ielu

Jūrmalas pilsētas dome saskaņā ar Latvijas Republikas Ministru kabineta 2004.gada 19.oktobra noteikumu nr.883 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi” 61.punktu, paziņo, ka Jūrmalas pilsētas dome 2005.gada 9.martā pieņēmusi lēmumu Nr.142 “Par detālplānojuma izstrādes uzsākšanu kvartālam Jūrmalā, starp 4.līniju, 5.līniju, Bulduru prospektu un plānoto veloceliņu un gājēju ielu”. Detālplānojuma izstrādes vadītāja R.Ansule.
Detālplānojuma sabiedriskās apspriedes pirmā posma termiņš – divas nedēļas no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Jūrmalas Ziņas” un “Latvijas Vēstnesis”.
Rakstiskus ierosinājumus un priekšlikumus var iesniegt Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldē Edinburgas prospektā 75, katru darba dienu no plkst.8.30 līdz 17, divu nedēļu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā. Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, prasības pieteikums nosūtāms Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldei, norādot: fiziskām personām – vārdu, uzvārdu, personas kodu, pastāvīgās dzīvesvietas adresi; juridiskām personām – nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi.
Visas ieinteresētās personas var iepazīties ar spēkā esošo Jūrmalas attīstības plānu, kā arī ar jautājumiem un priekšlikumiem par detālplānojumu var vērsties Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldē Edinburgas prospektā 75, 31.kabinetā. Apmeklētāju pieņemšana notiek katru pirmdienu no plkst. 14 līdz 17 pie detālplānojuma izstrādes vadītājas.

Paziņojums par detālplānojuma pirmās redakcijas – Attīstības plāna grozījumu teritorijai Jūrmalā, starp Grīvas ielu un Lielupi, ietverot zemesgabalus Grīvas ielā 12, Grīvas ielā 18 un Ķīšu ielā 4, nodošanu sabiedriskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai

Jūrmalas pilsētas dome paziņo, ka saskaņā ar Jūrmalas pilsētas domes 2005.gada 9.marta lēmumu nr.143 “Par detāplānojuma pirmās redakcijas – Attīstības plāna grozījumu teritorijai Jūrmalā, starp Grīvas ielu un Lielupi, ietverot zemesgabalus Grīvas ielā 12, Grīvas ielā 18 un Ķīšu ielā 3, Ķīšu ielā 4, nodošanu sabiedriskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai” tika nolemts nodot izvērtēšanai un sabiedriskajai apspriešanai detālplānojuma – Attīstības plāna grozījumu projektu teritorijai Jūrmalā, starp Grīvas ielu un Lielupi, ietverot zemesgabalus Grīvas ielā 12, Grīvas ielā 18 un Ķīšu ielā 3, Ķīšu ielā 4.
Sabiedriskās apspriešanas otrā posma termiņš – sešas nedēļas no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” un “Jūrmalas Ziņas”
Sabiedriskās apspriešanas laikā detālplānojuma pirmā redakcija būs izstādīta Jūrmalas “Zemes nama” ēkas 1.stāva vestibilā Edinburgas prospektā 75. Rakstiskus priekšlikumus un ierosinājumus var iesniegt Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldē Edinburgas prospektā 75, darba dienās no plkst. 8.30 līdz 17, apmeklētāju pieņemšana notiek katru pirmdienu no plkst. 14 līdz 17 pie detālplānojuma izstrādes vadītājas R.Ansules 31.kabinetā.
Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, prasības pieteikums nosūtāms Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldei, norādot: fiziskām personām – vārdu, uzvārdu, personas kodu, pastāvīgās dzīvesvietas adresi; juridiskām personām – nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi.
Aicinām piedalīties sabiedriskās apspriešanas sanāksmē 2005.gada 28.aprīlī plkst.16.30 Jūrmalā, “Zemes nama” telpās, Edinburgas prospektā 75.
Turpmākā informācija par projekta gaitu tiks publicēta laikrakstā “Jūrmalas Ziņas” un “Latvijas Vēstnesis”.

Paziņojums par Kurzemes reģiona teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu

Saskaņā ar Teritorijas plānošanas likuma 10. panta otrās daļas prasībām Kurzemes attīstības padome sniedz pārskatu par reģiona teritorijas plānojuma izstrādi un informē par sekojošo:
- 2004. gada 7. jūlijā tika pieņemts lēmums par reģiona teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu (protokols nr.3/04);
- saņemta valsts mērķdotācija teritorijas plānojuma izstrādei;
- iegādāta programmatūra un kartogrāfiskie dati;
- sagatavots darba materiāls par situāciju reģionā.
Atbildīgais par Kurzemes reģiona teritorijas plānojuma izstrādi - A.Pužulis.

Paziņojums par detālā plānojuma pirmā posma sabiedrisko apspriešanu

Pamatojoties uz Rīgas rajona Garkalnes pagasta domes 09.03.2005. sēdes protokolu nr.4 (15.§, 1.p.), tiek uzsākts Rīgas rajona Garkalnes pagasta zemesgabala Mediķa ielā 6 (zemes kadastra nr.8060-007-0146) detālā plānojuma pirmā posma sabiedriskā apspriešana. Tā notiks no 11.04.2005. līdz 25.04.2005. Par detālplānojuma vadītāju apstiprināta arhitekte Dita Dreismane. Šajā laikā detālais plānojums būs apskatāms Garkalnes pagasta padomes telpās Rīgā, Brīvības gatvē 455.
Atsauksmes par projektu iesniedzamas SIA “ADK-birojs” telpās Rīgā, Ganību dambī 7a, darbdienās no pulksten 10 līdz 17.

Paziņojums par detālā plānojuma pirmā posma sabiedrisko apspriešanu

Pamatojoties uz Rīgas rajona Garkalnes pagasta domes 09.03.2005. sēdes protokolu nr.4 (14.§ 5.p.), tiek uzsākts Rīgas rajona Garkalnes pagasta zemesgabala “Jaunvilciņi” (zemes kadastra nr.8060-011-0157) detālā plānojuma pirmā posma sabiedriskā apspriešana. Tā notiks no 11.04.2005. līdz 25.04.2005. Par detālplānojuma vadītāju apstiprināta arhitekte Dita Dreismane. Šajā laikā detālais plānojums būs apskatāms Garkalnes pagasta padomes telpās Rīgā, Brīvības gatvē 455.
Atsauksmes par projektu iesniedzamas SIA “ADK-birojs” telpās Rīgā, Ganību dambī 7a, darbdienās no pulksten 10 līdz 17.

Paziņojums par Kalniešu pagasta teritorijas plānojuma pirmo redakciju

Krāslavas rajona Kalniešu pagasta padome informē, ka ar 2005.gada 16.marta pagasta padomes lēmumu (protokols nr.1) sabiedriskai apspriešanai un atzinumu saņemšanai ir nodota Kalniešu pagasta teritorijas plānojuma 1.redakcija. Sabiedriskās apspriešanas otrais posms ir noteikts no 2005.gada 4.aprīļa līdz 16.maijam.
Iepazīties ar Kalniešu pagasta teritorijas plānojuma pirmās redakcijas materiāliem, saņemt informāciju un iesniegt rakstiskus priekšlikumus iespējams Kalniešu pagasta padomes telpās katru darbdienu no pulksten 9 līdz 16.
Sabiedriskas apspriešanas sanāksme notiks 2005.gada 11.maijā pulksten 10 Kalniešu tautas namā un 2005.gada 27.aprīlī pulksten 10 feldšeru-vecmāšu punktā Andžānu ciemā.

Paziņojums par Stāmerienas pagasta teritorijas plānojuma projekta 2.posma sabiedrisko apspriešanu

Gulbenes rajona Stāmerienas pagasta padome 2005.gada 8.marta sēdē (protokols nr.3/6.p.) ir pieņēmusi lēmumu par teritorijas plānojuma projekta nodošanu izvērtēšanai un sabiedriskajai apspriešanai.
Sabiedriskās apspriešanas termiņš – no 2005.gada 29.marta līdz 9.maijam.
Plānojuma projekta dokumenti apskatāmi Stāmerienas pagasta padomē katru darbdienu no pulksten 9 līdz 12.
Sabiedriskā apspriešana notiks Stāmerienas pagasta padomē 2005.gada 10.maijā pulksten 14.
Priekšlikumus par teritorijas plānojuma projektu lūdzam iesniegt rakstiski Stāmerienas pagasta padomē katru darbdienu no pulksten 9 līdz 16.

Paziņojums

Saskaņā ar Teritorijas plānošanas likumu Valmieras rajona padome sniedz pārskatu par rajona teritorijas plānojuma izstrādi. Plānojuma 1.redakcija tika izstrādāta un pieņemta 1999.gada 30.novembrī. Plānojuma galīgās redakcijas izstrāde uzsākta 2004.gada 26.oktobrī. Ar 2005.gada 15.februārī ir uzsākts Valmieras rajona teritorijas plānojuma izstrādes sabiedriskās apspriešanas 1.posms, kas ilga līdz 2005.gada 30.martam. Plānojumu izstrādāt un galīgo redakciju pieņemt paredzēts līdz 2006.gada 25.aprīlim.

Par detālā plānojuma projekta izstrādāšanu īpašumā “Strazdiņi”

Salaspils novada dome, pamatojoties uz Salaspils 2004.gada 30.jūnija pilsētas ar lauku teritoriju domes lēmumu nr.13, 26.§, “Par detālāplānojuma izstrādes uzsākšanu īpašumā “Strazdiņi”, sāk izstrādāt detālplānojuma projektu īpašumā “ Strazdiņi” Salaspilī.
Projekta izstrādes mērķis ir izplānot īpašumu “Strazdiņi” (kad.nr.8031-002-0065) mazstāvu vienģimenes dzīvojamo māju apbūvei, vienlaicīgi veicot Salaspils novada Teritorijas plānojuma grozījumus.
Detālplānojuma izstrādes vadītāja – sertificēta arhitekte Margarita Zarenkova.
Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš – četras nedēļas.
Ar spēkā esošo Salaspils novada Teritorijas plānojumu var iepazīties Salaspils būvvaldē, Salaspilī, Līvzemes ielā 8, tālr. 7981013.
Informācija saņemama un priekšlikumi par detālā plānojuma projektu rakstveidā iesniedzami vai nosūtāmi pa pastu no š.g. 30.marta līdz 27.aprīlim “birojam Z ” Rīgā, Skolas ielā 21, 501.F istabā, LV-1010, katru darbdienu no pulksten 9 līdz 17, tālr. 7271567, vai arī iesniedzami Salaspils novada būvvaldes vadītājam V.Sičovam.

Par detālā plānojuma projekta izstrādāšanu īpašumā “Sodav-Buči”

Salaspils novada dome, pamatojoties uz Salaspils 2004.gada 30.jūnija pilsētas ar lauku teritoriju domes lēmumu nr.13, 25.§, “Par detālplānojuma izstrādāšanu īpašumā “Sodav-Buči”, sāk izstrādāt detālplānojuma projektu īpašumā “ Sodav-Buči” Salaspilī.
Projekta izstrādes mērķis ir izplānot īpašumā “Sodav-Buči” ar (kad.nr.8031-009-0043) mazstāvu vienģimenes dzīvojamo māju apbūvei, vienlaicīgi veicot Salaspils novada Teritorijas plānojuma grozījumus.
Detālplānojuma izstrādes vadītāja – sertificēta arhitekte Margarita Zarenkova.
Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš – četras nedēļas.
Ar spēkā esošo Salaspils novada Teritorijas plānojumu var iepazīties Salaspils būvvaldē Salaspilī, Līvzemes ielā 8, tālr. 7981013.
Informācija saņemama un priekšlikumi par detālā plānojuma projektu rakstveidā iesniedzami vai nosūtāmi pa pastu no š.g. 30.marta līdz 27.aprīlim “birojam Z” Rīgā, Skolas ielā 21, 501.F istabā, LV-1010, katru darbdienu no pulksten 9 līdz 17, tālr. 7271567, vai arī iesniedzami Salaspils novada būvvaldes vadītājam V.Sičovam.

Paziņojums par Aizputes pagasta teritorijas plānojuma galīgās redakcijas sabiedrisko apspriešanu

Saskaņā ar Aizputes pagasta padomes 2005.gada 8.marta lēmumu (protokols nr.4) no 2005.gada 18.aprīļa līdz 9.maijam tiek organizēta Aizputes pagasta teritorijas plānojuma galīgās redakcijas sabiedriskā apspriešana.
Ar teritorijas plānojuma galīgo redakciju var iepazīties Aizputes pagasta padomes telpās, adrese: “Krustceļi”, Rokasbirze, Aizputes pagasts, Liepājas raj., darbdienās no pulksten 8 līdz 17 (piektdienās no pulksten 8 līdz 15).
Aizputes pagasta teritorijas plānojuma galīgā redakcija tiks izskatīta Aizputes pagasta padomes sēdē 2005.gada 10.maijā pulksten 15 Aizputes pagasta padomes telpās.

Paziņojums par Rēzeknes rajona teritorijas plānojuma izstrādi

Pamatojoties uz 26.06.2002. “Teritorijas plānošanas likumu”, Rēzeknes rajona padomes sēdē tika pieņemts lēmums (2004.gada 28.decembra sēdes protokols nr.11) par Rēzeknes rajona teritorijas plānojuma galīgās redakcijas izstrādi, apstiprināts darba uzdevums, darba grupas sastāvs un atbildīgās personas; izstrādāta “Sabiedriskās apspriešanas programma”.
Uz 24.03.2005. ir noslēgts sabiedriskās apspriešanas 1.posms, saņemti nosacījumi no institūcijām un izstrādāts “Pārskats par saņemtajiem institūciju nosacījumiem Rēzeknes teorijas plānojuma izstrādei”. Rēzeknes rajona teritorijas plānojuma izstrāde tiks pabeigta 2006.gada martā.

Paziņojums par detālplānojuma izstrādāšanu Rīgas rajona Salas pagastā

Paziņojums par detālplānojuma izstrādāšanu Rīgas rajona Salas pagastā, “Ezermuižā” (kad nr.8088 002 0005); “Ārendās” (kad nr.8088 002 0006); “Jaunkrastos” (kad.nr.8088 002 0060).
Salas pagasta padomē 2004.gada 29.decembrī tika pieņemts lēmums par detālplānojuma, kas paredzēts savrupmāju apbūves teritorijām, izstrādāšanu.
Priekšlikumus par detālplānojuma izstrādi var izteikt Rīgas rajona Salas pagasta padomes būvvaldei.

Paziņojums par detālplānojuma izstrādes uzsākšanu

Saskaņā ar Salas pagasta padomes 30.11.2004. lēmumu (sēdes protokols nr.11, 148.§) ir uzsākta Rīgas rajona Salas pagasta zemesgabala “Vārves” (kad.nr.8088 010 0032) detālplānojuma izstrāde 28,52 ha platībā. Detālplānojuma mērķis ir noteikt un precizēt zemesgabala “Vārves” atļautās zemes izmantošanas veidus un iespējamo zemesgabala sadalījumu. Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš no 04.04.2005. līdz 18.04.2005. Detālplānojuma izstrādi veic SIA “Reģionālie projekti”, projekta vadītāja – Santa Pētersone. Priekšlikumus detālplānojuma izstrādei jāiesniedz rakstveidā SIA “Reģionālie projekti” (Rīga, Vīlandes iela 7-2, LV-1010) darbdienās no pulksten 9 līdz 18.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!