• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 1. aprīlī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.04.2005., Nr. 52 https://www.vestnesis.lv/ta/id/104849

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārzemju presē

Vēl šajā numurā

01.04.2005., Nr. 52

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 1. aprīlī

Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās karalistes ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Latvijā Endrū Tesorjers ierodas atvadu vizītē pie Ministru prezidenta Aigara Kalvīša.

Zemkopības ministrs Mārtiņš Roze piedalās augsta līmeņa starptautiskā konferencē “Zemnieki, tirgi, dzīves vīzijas Eiropai 2020” Bavārijas pavalsts pilsētā Landshūtē, Vācijā. Konferences ietvaros ministrs kopā ar 15 dalībvalstu lauksaimniecības ministriem, kā arī zemnieku organizāciju pārstāvjiem piedalās apaļā galda diskusijā par ES lauksaimniecības modeli un lauku vides attīstību.

Nacionālo bruņoto spēku (NBS) Instruktoru skolā Cēsīs atzīmē Latvijas uzņemšanas Ziemeļatlantijas aliansē (NATO) pirmo gadadienu. Svētku pasākumi sākas ar svinīgām pusdienām visam NBS Instruktoru skolas personālam. Skolas komandieris kapteinis Jānis Lakševics rīko pieņemšanu sabiedrības pārstāvjiem, kuri snieguši atbalstu NBS instruktoru apmācībai, karavīru patriotiskajai audzināšanai un NBS Instruktoru skolas infrastruktūras uzturēšanai, kā arī Cēsu pilsētas un rajona pašvaldību un valsts iestāžu vadībai.

Manilā notiek Starpparlamentu savienības (SPS) 112.asambleja un SPS Padomes 176.sesija, kurā Latviju pārstāv Latvijas nacionālās grupas loceklis Oļegs Deņisovs un Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre, kura referē par tēmu “Valsts iekšējās politikas, kā arī starptautiskās politikas ietekme uz sieviešu situāciju”.

Latvijas Lauksaimniecības universitātē notiek seminārs “Franču dziesmas un franču valodas mūsdienīga lietošana”.

Bērnu un ģimenes lietu ministrijas Jaunatnes lietu departamentā notiek atkārtota starpinstitūciju sanāksme par Latvijas un Kanādas valdību līguma projektu, kura mērķis ir vienkāršot piemērojamās administratīvās procedūras abu valstu jauniešiem, kas vēlas iebraukt un uzturēties otras valsts teritorijā, lai studētu, strādātu vai iegūtu praktisko pieredzi, kā arī lai pilnveidotu zināšanas par otras valsts valodu, kultūru un sabiedrību.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!