• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
...par cik vairāk būvē pie mums. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.03.2005., Nr. 50 https://www.vestnesis.lv/ta/id/104558

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Aicina inspekcijai ziņot par darba pārkāpumiem

Vēl šajā numurā

30.03.2005., Nr. 50

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

...par cik vairāk būvē pie mums

Aizvadītajā gadā būvniecības apjomi sasniedza 635,8 miljonus latu jeb par 13,1 procentu vairāk nekā gadu iepriekš, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) dati.
Ārpus Latvijas būvnieki veikuši darbus par 8,1 miljonu latu (2003.gadā – 16,4 miljoni latu). Visvairāk būvdarbu veikts Eiropas Savienības un NVS valstīs – attiecīgi 3,8 un 2,2 miljoni latu.
Tajā pašā laikā citu valstu būvnieki Latvijā veikuši būvdarbus par 4,9 miljoniem latu, no tiem ES būvnieki – 4,7 miljonu latu vērtībā.
Pērn salīdzinājumā ar 2003.gadu jaunās būvniecības apjomi palielinājušies par 20,3 procentiem jeb par 47,1 miljonu latu, remonta un rekonstrukcijas darbu apjomi – par 8 procentiem jeb par 26,4 miljoniem latu.
Jaunās būvniecības un remontdarbu apjoms viesnīcu un tām līdzīgu lietojumu ēku būvniecībā audzis 1,9 reizes, sporta ēku – 1,6 reizes, dzīvojamo ēku – 1,5 reizes.
Pērn pieņemti ekspluatācijā daudzi svarīgi tautsaimniecības objekti, piemēram, Rīgā “Hansabankas” biroja ēka Ķīpsalā, restaurētā Aizkraukles bankas ēka, rekonstruētā Nacionālā teātra ēka, jauns “Ford” un “Landrover” autosalons, Daugavpilī muitas kontroles un sanitārās robežinspekcijas punkts un rekonstruētā autoosta, Rēzeknē – muitas kontroles un sanitārās robežinspekcijas punkts Rēzeknes dzelzceļa preču stacijā, Jelgavā a/s “Jelgavas gaļas kombināts” gaļas pārstrādes cehs, Ventspilī sveču ražotne un sanitārās robežkontroles punkts, Rīgas rajonā rekonstruēts “VIA Baltica” autoceļa posms Baltezers–Ādaži, Cēsu rajonā – tilts pār Amatu un cieto sadzīves atkritumu uzglabāšanas poligons Daibē.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!