• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas aizsardzības ministra vizīti Irākā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.03.2005., Nr. 49 https://www.vestnesis.lv/ta/id/104388

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par NATO iznīcinātājlidmašīnu nosēšanās iespējām Rīgā

Vēl šajā numurā

24.03.2005., Nr. 49

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas aizsardzības ministra vizīti Irākā

“Augsta vadības līmeņa tikšanās reizē mēs apspriedām ar starptautisko operāciju Irākā un Latvijas kontingentu saistītos jautājumus, un par viņu dienestu saņēmām patiešām labas atsauksmes. Karavīri ir moži, jūtas labi un ir ar augstu motivāciju. Ir konstatētas arī problēmas, pārsvarā apgādes un nodrošinājuma jautājumos, kuras vajadzēs risināt gan Aizsardzības ministrijai, gan Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem. Vizīte bija rezultatīva,” atgriežoties no vizītes Irākā, sacīja aizsardzības ministrs Einars Repše.
Aizsardzības ministrs, Nacionālo bruņoto spēku Sauszemes spēku komandieris pulkvežleitnants Juris Bezzubovs, ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks NATO Aivis Ronis un ASV aizsardzības atašejs Latvijas Republikā pulkvežleitnante Leja Samnere uz vizīti Irākā devās 21.martā, lai tiktos ar Latvijas bruņoto spēku karavīriem starptautiskajā miera nodrošināšanas operācijā Irākā (OIF ) un iepazītos ar situāciju šajā reģionā.
Delegācija tikās ar Daudznacionālās koalīcijas spēku Irākā korpusa un Polijas vadītās divīzijas vadību, lai pārrunātu situāciju šajā reģionā, Latvijas dalību Irākas atjaunošanā un palīdzību Irākas drošības spēkiem. Tiekoties ar Polijas vadītās divīzijas 1.brigādes komandieriem, tika saņemts atzinīgs Latvijas kontingenta karavīru dienesta novērtējums. Starptautiskajā operācijā Irākā dienējošajiem 120 Latvijas bruņoto spēku karavīriem delegācija no Latvijas nogādāja arī dāvanas un radinieku sagatavotos sūtījumus.

AM Sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!