• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Nacionālo attīstības plānu 2007.-2013.gadam. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.03.2005., Nr. 48 https://www.vestnesis.lv/ta/id/104261

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par valsts un privātās partnerības veicināšanu

Vēl šajā numurā

23.03.2005., Nr. 48

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Nacionālo attīstības plānu 2007.–2013.gadam

Šodien, 23.martā, Ekonomikas ministrijā notiks Tautsaimniecības padomes (TSP) ikmēneša sēde, kurā kā darba kārtības galvenais jautājums tiks apspriests Nacionālais attīstības plāns 2007.–2013.gadam, tā pamatprincipi un izstrādes gaita. TSP sēdē piedalīsies un par minēto jautājumu ar TSP pārstāvjiem diskutēs reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis un ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš.
Par Nacionālo attīstības plānu 2007.–2013.gadam, tā pamatprincipiem un izstrādes gaitu TSP informēs Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas valsts sekretāra vietnieks Andris Kužnieks, Ekonomikas ministrijas valsts sekretāra vietnieks Andris Liepiņš un Tautsaimniecības struktūrpolitikas departamenta direktors Oļegs Barānovs.
Tautsaimniecības padome ir ekonomikas ministra izveidota konsultatīva institūcija, kura izskata un seko līdzi tādu jautājumu (normatīvo dokumentu projektu, tautsaimniecības attīstības koncepciju, valsts budžeta un citu dokumentu) risināšanai, kas ir nozīmīgi Latvijas tautsaimniecības attīstībai, sagatavo priekšlikumus un pieņem rekomendējošus lēmumus par šiem jautājumiem un realizē dialogu starp uzņēmējiem, Ekonomikas ministriju un Tautsaimniecības vienotās stratēģijas un attīstības padomi.

TSP sekretariāts

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!