• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas aizsardzības ministra vizīti Irākā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.03.2005., Nr. 47 https://www.vestnesis.lv/ta/id/104160

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas ārlietu ministra un Krievijas vēstnieka tikšanos

Vēl šajā numurā

22.03.2005., Nr. 47

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas aizsardzības ministra vizīti Irākā

Pirmdien, 21.martā, aizsardzības ministrs Einars Repše devās vizītē uz Irāku, lai tiktos ar Latvijas bruņoto spēku karavīriem starptautiskajā miera nodrošināšanas operācijā Irākā (OIF ) un iepazītos ar situāciju šajā reģionā.
Vizītē devās arī Nacionālo bruņoto spēku (NBS) Sauszemes spēku komandieris pulkvežleitnants Juris Bezzubovs, ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks NATO Aivis Ronis un ASV aizsardzības atašejs Latvijas Republikā pulkvežleitnante Leja Samnere.
Delegācijai paredzētas tikšanās ar daudznacionālās koalīcijas spēku Irākā vadību, lai pārrunātu politisko situāciju Irākā pēc vēlēšanām un jaunās valdības izveides gaitu, Latvijas iesaistīšanos Irākas atjaunošanā un palīdzību Irākas drošības spēkiem. Delegācijas pārstāvji tiksies arī ar Daudznacionālās koalīcijas korpusa un Polijas vadītās divīzijas vadību, lai pārrunātu situāciju Latvijas kontingenta atbildības rajonā un izvērtētu Latvijas karavīru dalību šajā starptautiskajā operācijā.
Tiekoties ar Polijas vadītās divīzijas 1.brigādes vadību un šajā brigādē dienējošo Latvijas kontingentu, aizsardzības ministrs ar karavīriem pārrunās dienesta gaitu un kopā ar dāvanām nodos arī vēstules un sveicienus no tuviniekiem. Šobrīd starptautiskajā operācijā Irākā dienē 120 Latvijas bruņoto spēku karavīru.

AM Sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!