• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2005. gada 14. marta sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.03.2005., Nr. 45 https://www.vestnesis.lv/ta/id/103816

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2005. gada 7. marta sēdē

Vēl šajā numurā

17.03.2005., Nr. 45

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2005. gada 14. marta sēdē

1. Sēdē izskatīja 11 saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.
2. Izskatīja deputātes V.Paegles iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātei V.Paeglei neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 17.martā.
3. Izskatīja deputāta J.Straumes iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam J.Straumem neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 17.martā.
4. Izskatīja deputātes I.Ūdres iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātei I.Ūdrei neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 17.martā.
5. Pieņēma lēmumu par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumu 2005.gada 16.martā plkst. 17.00.
6. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2005.gada 17.marta sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.
7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts I.Aleksandrovs iekļauts Latvijas un Polijas, Latvijas un Vācijas, Latvijas un Dānijas, Latvijas un Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes, Latvijas un Tunisijas, Latvijas un Čehijas, Latvijas un Serbijas un Melnkalnes, Latvijas un Izraēlas, Latvijas un Ķīnas, Latvijas un Taivānas, Latvijas un Azerbaidžānas, Latvijas un Kazahstānas, Latvijas un Moldovas, Latvijas un Krievijas, Latvijas un Ukrainas, kā arī Latvijas un Baltkrievijas parlamentu sadarbības grupās.
8. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts I.Aleksandrovs iekļauts Sociālo un darba lietu komisijas Veselības aizsardzības apakškomisijas sastāvā.
9. Uzdeva Saeimas Juridiskajam birojam sagatavot atbildi uz deputātu J.Jurkāna, J.Urbanoviča, I.Ribakova, B.Cileviča un A.Bartaševiča iesniegumu par grozījumu izstrādāšanu likumam “Par to bijušās PSRS pilsoņu statusu, kuriem nav Latvijas vai citas valsts pilsonības”.
10. Izskatīja deputāta A.Mackeviča iesniegumu un attaisnoja viņa kavējumu Saeimas 17.marta sēdē.
11. Apstiprināja komandējumus:
1) Juridiskās komisijas priekšsēdētājam M.Segliņam, komisijas locekļiem V.Agešinam un V.Stepaņenko uz Luksemburgu 2005.gada 4. un 5.aprīlī;
2) Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam A.Veisam uz Viļņu (Lietuva) 2005.gada 11. un 12.martā;
3) Aizsardzības un iekšlietu komisijas loceklim J.Porietim uz Berlīni (Vācija) no 2005.gada 5.aprīļa līdz 8.aprīlim;
4) Starpparlamentu savienības Latvijas nacionālās grupas vadītājai I.Ūdrei, grupas loceklim O.Deņisovam un grupas sekretārei S.Paurai uz Manilu (Filipīnas) no 2005.gada 31.marta līdz 11.aprīlim;
5) NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam A.Kiršteinam uz Briseli (Beļģija) 2005.gada 11. un 12.aprīlī;
6) Aizsardzības un iekšlietu komisijas priekšsēdētājam J.Dalbiņam, komisijas locekļiem I.Aleksandrovam, J.Porietim, D.Turlajam, komisijas konsultantam M.Veinaldam un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam A.Veisam uz Viļņu (Lietuva) 2005.gada 29. un 30.martā.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!