• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ārlietu ministra vizīti Turcijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.02.2005., Nr. 31 https://www.vestnesis.lv/ta/id/102195

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Irākas pārejas perioda Nacionālās asamblejas vēlēšanu rezultātiem

Vēl šajā numurā

23.02.2005., Nr. 31

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ārlietu ministra vizīti Turcijā

No 23. līdz 25.februārim pēc Turcijas ārlietu ministra Abdula Gila ielūguma paredzēta ārlietu ministra Arta Pabrika oficiālā vizīte Turcijā. Ministrs tiksies ar valsts augstākajām amatpersonām, lai pārrunātu Latvijas un Turcijas politiskās un ekonomiskās sadarbības stiprināšanas iespējas, kā arī iespējamo Turcijas iestāšanās ES sarunu sākšanu šā gada oktobrī.
Šī vizīte palīdzēs sagatavoties arī gaidāmajai Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas valstsvizītei Turcijā 19. un 20.aprīlī.
Vizītes laikā ārlietu ministrs tiksies ar Turcijas prezidentu Ahmetu Nedžetu Sezeru, Turcijas premjerministra vietnieku un ārlietu ministru Abdulu Gilu, Turcijas Nacionālās asamblejas spīkeru Bulentu Arinku, kā arī ar Turcijas un Latvijas parlamentu sadarbības grupas vadītāju Osmanu Akmanu. Vizītes laikā Ankarā ministrs apmeklēs Ataturka muzeju. Artis Pabriks viesosies arī Bilkentas universitātē, kur uzstāsies ar publisku lekciju par Latvijas pieredzi eiroatlantiskās integrācijas procesos, kā arī iepazīstinās ar aktuālajiem Latvijas ārpolitikas jautājumiem. Ministram paredzēta intervija Turcijas vadošajā televīzijas kanālā “NTV”.
25.februārī ministrs Stambulā tiksies ar Turcijas uzņēmējiem, lai pārrunātu ekonomiskās sadarbības jautājumus, investīciju un biznesa attīstības iespējas Latvijā.
Latvija pagājušā gada nogalē atvērusi vēstniecību Ankarā. Tā palīdzēs sekmēt Latvijas un Turcijas ciešāku sadarbību gan politiskajā, gan ekonomiskā jomā.

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!