• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tieslietu ministre, tiekoties ar īpašu uzdevumu ministru elektroniskās pārvaldes lietās. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.02.2005., Nr. 28 https://www.vestnesis.lv/ta/id/101901

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tieslietu ministre, tiekoties ar Somijas vēstnieku Latvijā par profesionālu sadarbību

Vēl šajā numurā

18.02.2005., Nr. 28

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tieslietu ministre, tiekoties ar īpašu uzdevumu ministru elektroniskās pārvaldes lietās

Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa ceturtdien, 17.februārī, tikās ar īpašu uzdevumu ministru elektroniskās pārvaldes lietās Jāni Reiru un vienojās par sadarbību valsts iestāžu uzturēto publisko reģistru savietojamības un pieejamības nodrošināšanā.
Īpašu uzdevumu ministrs elektroniskās pārvaldes lietās uzsvēra, ka viens no viņa galvenajiem uzdevumiem ir panākt publisko reģistru savstarpēju savietojamību, lai iedzīvotāji varētu informāciju atrast vienuviet. J.Reirs ierosina veidot starpinstitucionālu darba grupu, kura izstrādātu risinājumus publisko reģistru savietojamības un pieejamības nodrošināšanā un kurā būtu pārstāvēta arī Tieslietu ministrija. Minētā darba grupa nodarbotos gan ar tehnoloģisku, gan juridisku risinājumu izstrādi.
Tieslietu ministre pauda atbalstu īpašu uzdevumu ministra iniciatīvai, sakot, ka valsts veidotie un uzturētie publiskie reģistri jāpadara daudz pieejamāki iedzīvotājiem, un atbalstīja īpašu uzdevumu ministra iniciatīvu.
Tikšanās laikā runāts arī par elektroniskā formā sagatavoto normatīvo aktu publisko pieejamību, jo ministri piekrīt uzskatam, ka vismaz vienam elektroniskās informācijas avotam, kurā pieejami normatīvie akti, jābūt bez maksas. Tieslietu ministrija jau ir sākusi šā jautājuma risināšanu.

Sandris Sabajevs, tieslietu ministres preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!