• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Rīgas domes 2005. gada 8. februāra noteikumi Nr. 64 "Grozījumi Rīgas domes 11.05.2004. noteikumos Nr.52 "Noteikumi par pašvaldības galvojumu studiju kredīta un studējošā kredīta saņemšanai"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.02.2005., Nr. 27 https://www.vestnesis.lv/ta/id/101752

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ceturtdien, 10. februārī

Vēl šajā numurā

17.02.2005., Nr. 27

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Rīgas dome

Veids: noteikumi

Numurs: 64

Pieņemts: 08.02.2005.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Rīgas domes noteikumi Nr.64

 

Rīgā 2005.gada 8.februārī (prot. Nr.145, 4.§)

Grozījumi Rīgas domes 11.05.2004. noteikumos Nr.52 “Noteikumi par pašvaldības galvojumu studiju kredīta un studējošā kredīta saņemšanai”

 

1. Izdarīt Rīgas domes 11.05.2004. noteikumos Nr.52 “Noteikumi par pašvaldības galvojumu studiju kredīta un studējošā kredīta saņemšanai” šādus grozījumus:

1.1. Papildināt sadaļu “1. Vispārīgie noteikumi” ar 1.6.punktu šādā redakcijā:

“1.6. Rīgas domei ir tiesības prasīt galvojuma ņēmējam pēc studiju pabeigšanas vismaz vienu gadu nostrādāt kādā no Rīgas pašvaldības struktūrvienībām.”

1.2. Aizstāt noteikumu 2.1.3.apakšpunktā tekstu “(izsniegta ne agrāk kā vienu mēnesi, pirms iesniegts pieteikums par galvojuma saņemšanu)” ar tekstu “(ja periods, kurā noteikts maznodrošinātas ģimenes (personas) statuss, beidzas laikā, kad tiek izskatīts jautājums par galvojuma sniegšanu, galvojuma ņēmējam atkārtoti jāiesniedz izziņa par atbilstību maznodrošinātas ģimenes (personas) statusam)”.

1.3. Izteikt noteikumu 2.4.punktu šādā redakcijā:

“2.4. Studējošais var tikt uzaicināts uz Komisijas sēdi un Rīgas domes sēdi, kur tiks izskatīts jautājums par galvojuma sniegšanu. Komisijai un Rīgas domes deputātiem ir tiesības uzdot studējošajam jautājumus, kas saistīti ar galvojuma sniegšanu un kredīta ņemšanu. Rīgas dome, pamatojoties uz Rīgas domes Finanšu komitejas lēmumu, pieņem lēmumu sniegt galvojumu studiju un/vai studējošā kredīta ņemšanai vai pieņem lēmumu ar motivētu atteikumu sniegt galvojumu.”

1.4. Aizstāt noteikumu 2.5.punktā vārdu “sagatavotu” ar vārdu “parakstītu”.

1.5. Izteikt noteikumu 3.3.punktu šādā redakcijā:

“3.3. Komisija izskata studējošo pieteikumus un tiem pievienotos dokumentus 10 dienu laikā, sagatavo Rīgas domes lēmuma projektu par galvojuma sniegšanu un iesniedz to atbildīgajā komitejā — Rīgas domes Finanšu komitejā.”

1.6. Svītrot noteikumu 4.3.punktu.

2. Rīgas domes Informācijas un sabiedrisko attiecību nodaļai nodrošināt šo noteikumu publicēšanu laikrakstos “Latvijas Vēstnesis” un “Rīgas Balss”.

Rīgas domes priekšsēdētājs G.Bojārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!