• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2005. gada 14. februāra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.02.2005., Nr. 27 https://www.vestnesis.lv/ta/id/101721

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2005. gada 7. februāra sēdē

Vēl šajā numurā

17.02.2005., Nr. 27

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2005. gada 14. februāra sēdē

1. Sēdē izskatīja trīs saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.
2. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2005.gada 17.februāra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.
3. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 14.februāra līdz 20.februārim.
4. Pieņēma zināšanai informāciju par Eiropas Parlamenta sadarbības un apmaiņas programmu Saeimā no 2005.gada 16.februāra līdz 18.februārim.
5. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Saeimā nodibināta Latvijas un Serbijas un Melnkalnes parlamentu sadarbības grupa. Par minētās sadarbības grupas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts N.Kabanovs, bet par priekšsēdētāja vietnieku – deputāts L.Ozoliņš.
6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts Ē.Škapars vēlas darboties Latvijas un Spānijas, Latvijas un Ukrainas, kā arī Latvijas un Uzbekistānas parlamentu sadarbības grupās.
7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte B.Brigmane vēlas darboties Latvijas un Grieķijas, Latvijas un Spānijas, kā arī Latvijas un Ukrainas parlamentu sadarbības grupās.
8. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts M.Lasmanis vēlas darboties Latvijas un Krievijas, Latvijas un Vācijas, Latvijas un Ukrainas, Latvijas un Polijas, Latvijas un Kazahstānas, Latvijas un Gruzijas, Latvijas un Irākas, Latvijas un Čehijas, Latvijas un Bulgārijas parlamentu sadarbības grupās, kā arī Latvijas parlamentāriešu grupā demokrātisko procesu atbalstam Čečenijā.
9. Apstiprināja izdevumu tāmi Eiropas Parlamenta sadarbības un apmaiņas programmas pasākumiem Saeimā no 2005.gada 16.februāra līdz 18.februārim.
10. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija 2002.gada 21.oktobrī apstiprinātajā “Nolikumā par saņemtās un nosūtāmās korespondences reģistrācijas kārtību”.
11. Apstiprināja komandējumus:
1) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas locekļiem I.Solovjovam, A.Vidavskim, U.M.Klausam, K.Peteram, delegācijas sekretārei D.Tihonovai un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam A.Veisam uz Tallinu (Igaunija) 2005.gada 17. un 18.februārī;
2) Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam J.Strazdiņam un delegācijas sekretāram I.Aizstrautam uz Briseli (Beļģija) no 2005.gada 8.marta līdz 11.martam.

Saeimas sekretāra biedrs A.Bartaševičs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!