• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Satiksmes ministrs: - tiekoties ar Krievijas delegācijas pārstāvjiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.08.2000., Nr. 302 https://www.vestnesis.lv/ta/id/10147

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas ziņas

Vēl šajā numurā

29.08.2000., Nr. 302

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Satiksmes ministrs:

— tiekoties ar Krievijas delegācijas pārstāvjiem

Satiksmes ministrs un Latvijas—Krievijas starpvaldību komisijas Latvijas puses līdzpriekšsēdētājs Anatolijs Gorbunovs 25.augustā tikās ar Krievijas Federācijas Transporta ministrijas Ārējās sadarbības departamenta direktoru Juriju Šķerbaņinu, KF Starptautisko autopārvadātāju asociācijas ASMAP ģenerāldirektora vietnieku Mihailu Savinu un citiem pārstāvjiem, kuri ieradušies Latvijā uz divpusējām sarunām ar LR Satiksmes ministrijas un Latvijas Starptautisko autopārvadātāju asociācijas "Latvijas auto" delegāciju.

Tikšanās laikā A.Gorbunovs vērsa uzmanību uz nepieciešamību noregulēt situāciju Terehovas robežpunktā, kur jau vairākas dienas ir izveidojusies gara kravas automašīnu rinda. Šodien Terehovas robežpunktā rindā gaida aptuveni 120 kravas automašīnu. Pēc tikšanās ar satiksmes ministru A.Gorbunovu notiks abu valstu ministriju delegāciju divpusējās sarunas, kurās svarīgākais jautājums ir kravu autopārvadājumu atļauju kontingenta saskaņošana 2000. un 2001.gadam, kā arī šo atļauju darbības termiņa noteikšana.

Satiksmes ministra padomnieks Aigars Krūms

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!