• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Finansu un kapitāla tirgus komisijas vadību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.08.2000., Nr. 302 https://www.vestnesis.lv/ta/id/10144

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Baltijas valstu un Ziemeļvalstu valdību vadītāju tikšanos

Vēl šajā numurā

29.08.2000., Nr. 302

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Finansu un kapitāla tirgus komisijas vadību

Finansu ministrs Gundars Bērziņš un Latvijas Bankas prezidents Einars Repše ir nosūtījuši vēstuli Saeimas priekšsēdētājam, ierosinot par Finansu un kapitāla tirgus komisijas priekšsēdētāju iecelt finansu ministra padomnieku Edmundu Krastiņu un par Finansu un kapitāla tirgus komisijas priekšsēdētāja vietnieku — Latvijas Bankas Kredītiestāžu uzraudzības pārvaldes vadītāja vietnieku Jāni Brazovski.

Jaunveidojamās Finansu un kapitāla tirgus komisijas vadības kandidatūras saskaņā ar Finansu un kapitāla tirgus komisijas likuma 13.pantu apstiprināšanai Saeimā ir jāiesniedz finansu ministram un Latvijas Bankas prezidentam.

Finansu ministrs un Latvijas Bankas prezidents, pamatojot Finansu un kapitāla tirgus komisijas vadības kandidātu izvēli, norāda: "Izvirzot šos kandidātus, ir ņemtas vērā viņu profesionālās zināšanas un vispusīgā praktiskā darba pieredze, kā arī līdz šim finanšu jomā paveiktais." Gan E.Krastiņš, gan J.Brazovskis ieguvuši labu izglītību, daudzus gadus strādājuši vadošos amatos finansu jomā, pierādījuši savas spējas lielos un sarežģītos projektos. Kandidātu uzkrātā praktiskā darba pieredze un profesionālās zināšanas nodrošinās Finansu un kapitāla tirgus komisijas likumā noteikto uzdevumu veikšanu, ir pārliecināti finansu ministrs un Latvijas Bankas vadītājs.

Finansu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!