• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Diskutē par informācijas sabiedrības attīstības tendencēm. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.02.2005., Nr. 23 https://www.vestnesis.lv/ta/id/101279

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Futbola sasniegumiem veltītā monēta

Vēl šajā numurā

10.02.2005., Nr. 23

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Diskutē par informācijas sabiedrības attīstības tendencēm

GUDELE.PNG (134175 bytes)
Informācijas sabiedrības nacionālās padomes sekretāre, Īpašu uzdevumu ministra e-pārvaldes lietās sekretariāta vadītāja Ina Gudele un Informācijas tehnoloģiju un telekomunikāciju asociācijas prezidents Imants Freibergs kopīgajās problēmās
Foto: Boriss Koļesņikovs, A.F.I.

Vakar, 9.februārī, notika Informācijas sabiedrības nacionālās padomes paplašinātā sēde, kurā diskutēts par informācijas sabiedrības attīstības tendencēm Latvijā.
Sēdes dalībnieki informēti, ka Īpašu uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietās sekretariāts jau iesācis darbu pie Latvijas valsts oficiāla portāla izveides.
Profesors Edvīns Karnītis pieteica tēmu par informācijas sabiedrības veidošanu kā Latvijas attīstības greznību vai stratēģisku nepieciešamību, savukārt Latvijas Informācijas tehnoloģiju un telekomunikāciju asociācijas valdes loceklis Andrejs Vasiļjevs – par informācijas sabiedrības valodas un kultūras jautājumiem.
Diskusiju mērķis ir gatavošanās pasaules sammita otrajai daļai par informācijas sabiedrību, kas notiks no šā gada 16. līdz 18. novembrim Tunisijā. Par paveikto un darāmo sammita sagatavošanā un ANO lomu tajā tēmu pieteica Latvijas vēstnieks ANO Jānis Kārkliņš.

“LV” informācija

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!