• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas priekšsēdētājas tikšanos ar organizācijas "DIA+LOGS" pārstāvēm. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.02.2005., Nr. 19 https://www.vestnesis.lv/ta/id/100779

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas 2005.gada 2.februāra sēdē

Vēl šajā numurā

03.02.2005., Nr. 19

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Saeimas priekšsēdētājas tikšanos ar organizācijas “DIA+LOGS” pārstāvēm

Vakar, 2.februārī, Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre tikās ar sabiedriskās organizācijas “DIA+LOGS” izpilddirektori Rutu Kaupi un valdes locekli Ingu Upmaci.
Tikšanās mērķis bija pārrunāt jautājumus, kas saistīti ar cilvēkimūndeficīta vīrusa (HIV) un AIDS izplatības ierobežošanu, sabiedriskās veselības veicināšanu, kā arī valsts un nevalstisko organizāciju sadarbību.
Saeimas priekšsēdētāja iepazinās ar “DIA+LOGS” pārstāvju sagatavotajiem priekšlikumiem par likumdošanā veicamajiem grozījumiem, kas sekmētu nevalstiskā sektora centienus sabiedriskās veselības veicināšanā. I.Ūdre uzsvēra nevalstisko organizāciju nozīmi sabiedrībai svarīgu problēmu izvirzīšanā un definēšanā.
Sarunā spriests par aktivitātēm, kas būtu veicamas dažādu sabiedrības grupu izglītošanā, un izvērtēta arī koordinējošo institūciju loma nevalstisko organizāciju un valsts institūtu sadarbībā.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!