• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Eiropas Savienības budžetu un muitas procedūrām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.02.2005., Nr. 19 https://www.vestnesis.lv/ta/id/100775

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par pirmajiem maksājumiem par intervencē iepirkto labību

Vēl šajā numurā

03.02.2005., Nr. 19

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Eiropas Savienības budžetu un muitas procedūrām

Finanšu ministrija ar Eiropas Komisijas pārstāvniecības finansiālu atbalstu izdevusi informatīvos materiālus “Latvija un ES nauda” un “Muitas procedūras privātpersonām”.
“Latvija un ES nauda” sniedz ieskatu ES budžeta veidošanas pamatprincipos un ietver nozīmīgāko skaitlisko informāciju par dalībvalstu iemaksām kopējā ES budžetā. Tajā apkopota arī pamatinformācija par Latvijai pieejamo finansējumu no jau zināmajiem struktūrfondiem un Kohēzijas fonda, kā arī citiem mazāk populāriem ES finansiālā atbalsta avotiem.
Otrs informatīvais materiāls “Muitas procedūras privātpersonām” ir izstrādāts, lai informētu sabiedrību par kārtību, kas attiecas uz privātpersonām, šķērsojot Latvijas robežu, gan atgriežoties Latvijā no citām ES dalībvalstīm, gan no trešajām valstīm. Tajā vienkāršoti aprakstīts, kādi nodokļi un maksājumi jāveic, ievedot preces valstī, un izskaidrots ikvienam aktuālais jautājums, kādas preces un kādā daudzumā var ievest bez nodokļu nomaksas. Sniegta informācija arī par nodokļu maksājumiem, ja privātpersona vēlas ievest Latvijā automašīnu, kas iegādāta ārvalstīs.
Informatīvie materiāli ir pieejami Eiropas Savienības Informācijas punktos visā Latvijā, LR Saeimas Eiroinfo centrā, kā arī tiks nosūtīti muitas robežšķērsošanas punktiem visā Latvijā. Ar tiem var iepazīties arī Finanšu ministrijas mājas lapā www.fm.gov.lv.

Finanšu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!