• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.02.2005., Nr. 19 https://www.vestnesis.lv/ta/id/100748

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi kreditoriem, maksātnespējas, bankroti

Vēl šajā numurā

03.02.2005., Nr. 19

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

BALZAMS COPY.PNG (16066 bytes)

AS “Latvijas balzams” akcionāru ievērībai!

Saskaņā ar akciju sabiedrības “Latvijas balzams” (vienotais reģistrācijas nr.40003031873, juridiskā adrese: Aleksandra Čaka iela 160, Rīga, LV-1012) statūtiem, kuri apstiprināti akcionāru pilnsapulcē 2004.gada 26.aprīlī, visas AS “Latvijas balzams” akcijas, kuras atrodas publiskajā apgrozībā, ir dematerializētas vārda akcijas.
Atbilstoši Komerclikuma 234.pantam vārda akciju un to turētāju uzskaitei AS “Latvijas balzams” valde nodrošina akcionāru reģistra vešanu.
Ņemot vērā, ka akcionāru reģistrā ierakstītiem vārda akciju īpašniekiem atbilstoši Komerclikuma prasībām tiek izsūtīti paziņojumi par akcionāru sapulču sasaukšanu, kā arī par iespējām izmantot citas akcionāra tiesības, aicinām tos AS “Latvijas balzams” akcionārus, kuri vēlas saņemt šādus paziņojumus, sniegt sekojošas ziņas par sevi:
• fiziskai personai — vārds, uzvārds, personas kods, dzīvesvieta;
• juridiskai personai — nosaukums, reģistrācijas numurs, juridiskā adrese.
Akcionāriem, kuri vēlas tikt iekļauti akcionāru reģistrā, papildus ziņām par sevi jāiesniedz arī kredītiestādes vai ieguldījumu brokeru sabiedrības izsniegts finanšu instrumenta konta izraksts vai cits dokuments, kas apliecina personas īpašuma tiesības uz AS “Latvijas balzams” akcijām, kuras atrodas publiskajā apgrozībā.
Tā kā akcionāru reģistrā ir fiksējamas arī izmaiņas akcionāru sastāvā un ziņās par akcionāriem, aicinām visus AS “Latvijas balzams” akcionārus akciju atsavināšanas (pārdošana, dāvināšana, u.c.) vai īpašuma tiesību maiņas uz cita pamata (mantošana, u.c.), kā arī izmaiņu ziņās par akcionāru gadījumā informēt AS “Latvijas balzams”. Akciju atsavināšanas gadījumā saskaņā ar Komerclikuma 238.pantu aicinām AS “Latvijas balzams” iesniegt izmaiņu veikšanai akcionāru reģistrā akciju atsavinātāja un ieguvēja kopīgu pieteikumu vai darījuma aktu.
Informējam, ka AS “Latvijas balzams” akcionāru reģistra vešanas tehniskos pakalpojumus sniedz SIA “Ardente” (vienotais reģistrācijas nr.50003685801, juridiskā adrese: Ausekļa iela 1, Rīga, LV-1010). Informācija par izmaiņām akcionāru reģistrā un dokumenti iesniedzami, akcionāriem vai to likumīgajiem pārstāvjiem ierodoties SIA “Ardente” birojā Ausekļa ielā 1, Rīgā, LV-1010, darbdienās no plkst. 10.00 līdz 17.00.
Atbilstoši Komerclikuma 236.pantam, akcionāri savas tiesības iepazīties ar akcionāru reģistru un saņemt akcionāru reģistra izrakstu var izmantot, ierodoties SIA “Ardente” birojā Ausekļa ielā 1, Rīgā, LV-1010, darbdienās no plkst. 10.00 līdz 17.00, tālr. 7212467, e-pasta adrese: info@ardente.lv.

 

AS “Latvijas balzams” valde

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!