• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Kad Šauļi ienāk Rīgā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.08.2000., Nr. 300/301 https://www.vestnesis.lv/ta/id/10062

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Darbības pārskati

Vēl šajā numurā

25.08.2000., Nr. 300/301

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Kad Šauļi ienāk Rīgā

Vakar notika Šauļu pilsētas biznesa diena

Eiropas ģeogrāfiskais centrs atrodoties Lietuvā, Viļņas tuvumā, bet Baltijas centrs — Latvijā. Līdz ar to likumsakarīgi, ka Rīgai pienākas arī Baltijas tirgus galvaspilsētas gods. Ka tas tik tiešām tā, to vakar vēlreiz apstiprināja lietuvieši: kaimiņzemes ceturtā lielākā pilsēta — Šauļi — savu pirmo uzņēmējdarbības dienu rīkoja tieši Latvijas galvaspilsētā.

Lietuvas vēstniecības telpās Rīgā interesenti varēja tikties ar Šauļu pilsētas vadītājiem un uzņēmējiem, kā arī iepazīties ar tautsaimniecības ražojumiem un sadarbības iespējām. Sanākušos uzrunāja Lietuvas vēstnieka padomnieks Romans Miļausks, jo pats vēstnieks tobrīd atradās Lietuvā, Biržos, kur tikās Latvijas un Lietuvas valdību vadītāji Andris Bērziņš un Andrjus Kubiļus. Romans Miļausks deva vārdu Šauļu pilsētas pašvaldības vadītājai Vidai Stasjūnaitei, kas iepazīstināja ar savu pilsētu, gan piedāvājot noskatīties videofilmu, gan minot faktus un skaitļus. Pēc viešņas runāja mājinieki — Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Juris Visockis un Jelgavas domes priekšsēdētājs Uldis Ivans, aicinot izvērst savstarpējo tirdzniecību un bagātināt Baltijas tirgu.

"LV" informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!