• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2005.gada 25.janvāra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.01.2005., Nr. 14 https://www.vestnesis.lv/ta/id/100197

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Akreditējot Latvijas vēstnieku Īrijā

Vēl šajā numurā

26.01.2005., Nr. 14

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta 2005.gada 25.janvāra sēdē

Pieņemts rīkojums “Par uzņemšanu Latvijas pilsonībā naturalizācijas kārtībā’’, kurā iekļauti 498 pilsonības pretendenti, tajā skaitā 53 viņu nepilngadīgie bērni. Sarakstā iekļautās personas atbilst visām Pilsonības likuma prasībām.
No 445 pilsonības pretendentiem 68% ir krievi, 8% – baltkrievi, 11% – ukraiņi, kā arī lietuvieši, poļi un citas tautības.
Latvijas pilsonībā naturalizācijas kārtībā ir uzņemtas 85 352 personas: 1995.gadā – 984; 1996.gadā – 3016; 1997.gadā – 2992; 1998.gadā – 4439; 1999.gadā – 12 427; 2000.gadā – 14 900; 2001.gadā – 10 637, 2002.gadā – 9844; 2003.gadā – 10 049 personas; 2004.gadā – 16 064 personas.
Pieņemts rīkojums “Par Ministru kabineta Apbalvošanas padomi”.
Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem “Ministru kabineta Atzinības raksta nolikums” apstiprināta Ministru kabineta Apbalvošanas padome. Par Apbalvošanas padomes priekšsēdētāju iecelta Dagnija Staķe, labklājības ministre, par padomes priekšsēdētājas vietnieci – Helēna Demakova, kultūras ministre. Par Apbalvošanas padomes locekļiem iecelti: Ainars Baštiks, bērnu un ģimenes lietu ministrs; Elmārs Grēns, Latvijas Zinātņu akadēmijas akadēmiķis; Jānis Reirs, īpašu uzdevumu ministrs elektroniskās pārvaldes lietās; Ilze Stobova, Ministru prezidenta padomniece; Gunta Veismane, Valsts kancelejas direktore.
Akceptēts likumprojekts “Grozījums Autopārvadājumu likumā” un “Noteikumi par kontroles kārtību autopārvadājumu jomā”.
Likumprojekts paredz papildinājumu likumā, paredzot deleģējumu Ministru kabinetam izdot noteikumus par kontroles kārtību autopārvadājumu jomā.
Noteikumi nosaka kārtību, kādā tiek organizēta kontrole autopārvadājumu jomā, un tie ir saistoši visām fiziskajām un juridiskajām personām, kas neatkarīgi no īpašuma veida veic pasažieru vai kravas autopārvadājumus, un dienestiem, kas veic pārvadājumu kontroli. Kontroles mērķis ir panākt, lai pārvadājumi tiktu veikti atbilstoši Latvijas Republikas normatīvo aktu un Latvijai saistošo starpvalstu līgumu prasībām un lai tiktu nodrošināta valsts, pārvadātāju un patērētāju interešu aizsardzība.
Kontroli veic šādi kontroles dienesti: Autotransporta direkcija saskaņā ar satiksmes ministra izdotu iekšēju normatīvo aktu; republikas pilsētu domju un rajonu padomju (pašvaldība) kontroles dienesti vai pašvaldību pilnvarotas atbilstošas institūcijas (amatpersonas) saskaņā ar attiecīgās pašvaldības apstiprinātu kārtību; pārvadātāju kontroles dienesti saskaņā ar attiecīgā pārvadātāja apstiprinātu kārtību. Latvijas Republikas robežkontroles punktos, kas atrodas uz Latvijas Republikas un Krievijas Federācijas valsts robežas, uz Latvijas Republikas un Baltkrievijas Republikas valsts robežas, kā arī ostās. Valsts robežsardze kontrolē: dokumentus, kas apliecina tiesības vadīt attiecīgās kategorijas autotransporta līdzekli; autotransporta līdzekļa reģistrācijas dokumentus; autotransporta līdzekļa īpašnieka civiltiesiskās atbildības obligātās apdrošināšanas dokumentus; pilnvaru autotransporta līdzekļa lietošanai, ja, izbraucot no Latvijas, autotransporta līdzeklī neatrodas tā īpašnieks; autotransporta līdzekļa tehnisko stāvokli; regulāro maršrutu atļaujas starptautiskajiem autobusu maršrutiem; pasažieru saraksta (formulāra) esamību, izdarot atzīmi par pārbaudē konstatēto faktisko pasažieru atbilstību pasažieru sarakstā (formulārā) minētajam, izņemot gadījumus, ja pārvadājumu veic saskaņā ar regulāro starptautisko autobusu maršrutu atļauju. Muitas iestādes kontrolē: atļauju lielgabarīta un smagsvara kravu pārvadāšanai; kravas nostiprināšanas noteikumu prasību izpildi; transportlīdzekļa faktisko masu vai ass slodzi un gabarītus; bīstamo kravu pārvadājumu noteikumu prasību ievērošanu, sastādot par katru pārbaudīto autotransporta līdzekli bīstamo kravu autopārvadājumu pārbaudes protokolu trijos eksemplāros. Protokola pirmo eksemplāru uzglabā kontrolējošā institūcija, otro eksemplāru izsniedz pārbaudītā autotransporta līdzekļa vadītājam un trešo eksemplāru nosūta Autotransporta direkcijai; ārvalstīs reģistrētajam autotransporta līdzeklim starptautiskos līgumos un protokolos par pārvadājumiem ar autotransportu noteikto starptautisko pārvadājumu atļauju (divpusējiem pārvadājumiem, tranzīta pārvadājumiem uz vai no trešajām valstīm, kombinētajiem pārvadājumiem, vienam braucienam, daudzkārtējās, RO–RO) esamību, atļauju atbilstību pārvadājumam saistībā ar citiem dokumentiem un informāciju par kravu nosūtītājiem un saņēmējiem, kā arī izdara atzīmes atļaujās un reģistrē tās saskaņā ar finanšu ministra un satiksmes ministra kopīgi izdotu instrukciju; Latvijā reģistrētam autotransporta līdzeklim robežšķērsošanas atļaujas, uzņēmējdarbības licences kartītes, pašpārvadājumu sertifikāta, Eiropas Kopienas atļaujas kopijas un Eiropas Kopienas autovadītāja atestāta, ja autovadītājs nav Eiropas Savienības dalībvalsts pilsonis, esamību.
Kontroles dienestu metodisko vadību un koordināciju organizē Satiksmes ministrija. Autotransporta direkcija, veicot uzraudzību un kontroli, ja nepieciešams, sadarbojas un nodrošina informācijas apmaiņu ar citiem valsts un pašvaldību kontroles dienestiem, Valsts policiju, municipālo policiju, muitas iestādēm, Valsts robežsardzi, Valsts ieņēmumu dienestu un Valsts darba inspekciju. Par sadarbības veidu un apjomu attiecīgās institūcijas savstarpēji vienojas.
Valsts un pašvaldību kontroles dienesti, pašvaldību pilnvarotas atbilstošas institūcijas (amatpersonas), veicot kontroli, ja nepieciešams, sadarbojas ar Valsts robežsardzi, muitas iestādēm, Valsts ieņēmumu dienestu, Valsts darba inspekciju un citām kontroles iestādēm.
Akceptēts likumprojekts “Grozījumi Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā” (APK).
Likumprojekts novērsīs pretrunu starp likumu un tā piemērošanas praksi, jo policija jau šobrīd veic visas nepieciešamās darbības videopirātisma apkarošanai; vienkāršojot pārkāpuma konstatēšanu un atbildības noteikšanu, tiks kāpināta pirātisma apkarošanas efektivitāte kino un videoprodukcijas izplatīšanas nozarē.
APK 247.pants paredz, ka, ja normatīvā aktā nav noteikts amatpersonu un speciāli pilnvaroto personu saraksts, kurām ir tiesības sastādīt protokolu par administratīvo pārkāpumu, tad šo sarakstu nosaka “institūcija, kura saskaņā ar šo likumu ir pilnvarota izskatīt administratīvo pārkāpumu lietas”, šajā konkrētajā gadījumā – Valsts policija.
Pēc grozījumu pieņemšanas var tikt noteikts arī to amatpersonu loks, kurām ir tiesības sastādīt administratīvo pārkāpumu protokolus par APK 2044. pantā minētajiem pārkāpumiem.
Pieņemts rīkojums “Par pabalstu 1991.gada janvāra barikāžu laikā bojāgājušo radiniekiem”.
Rīkojums paredz izmaksāt ikmēneša pabalstu Ls 50 apmērā (pēc nodokļu samaksas), katra 1991.gada janvāra barikāžu laikā bojā gājušā – Vladimira Gomonoviča, Sergeja Konoņenko, Edija Riekstiņa, Roberta Mūrnieka, Andra Slapiņa, Gvido Zvaigznes, Raimonda Salmiņa – vecākiem (katram atsevišķi) un laulātajam.
Izdevumus paredzēts segt no Aizsardzības ministrijas budžeta līdzekļiem, kopējā pabalsta summa mēnesī ir Ls 1050 un Ls 12 600 gadā.
Pieņemts rīkojums “Par Latvijas Nacionālo bruņoto spēku vienību un ārvalstu bruņoto spēku vienību kopīgajām militārajām mācībām ārvalstīs 2005.gadā”.
Saskaņā ar likumu “Latvijas Nacionālo bruņoto spēku piedalīšanās starptautiskajās operācijās” 2005.gadā paredzēts nosūtīt Latvijas Nacionālo bruņoto spēku vienības uz kopīgajām militārajām mācībām ārvalstīs. Minētās mācības ieplānots rīkot dažādās ārvalstīs, lai pilnveidotu militāro gatavību un stiprinātu Ziemeļatlantijas līguma organizācijas un programmas “Partnerattiecības – mieram” valstu savstarpējo sadarbību.
Lai izpildītu šo uzdevumu, Latvijas Nacionālie bruņotie spēki plāno piedalīties 46 mācībās 2005.gada laikā. Paredzēta gan personālsastāva apmācība (piemēram, Allied Action 05, Baltic Bikini, Battle Griffin, Cloudy Call, Ex Kosovo) gatavošanās miera uzturēšanas operācijām (piemēram, Compact Eagle, Guardex 05), krīzes kontroles mācības (piemēram, Milex 05, Peace Shield, Rescuer/Medceur 05), atmīnēšanas operāciju mācības (DEN SQEX, EODEX, MCM EX (MCMFN)), augsta līmeņa semināri (Allied Reach, Open Road).
Mācības organizē gan Ziemeļatlantijas līguma organizācija (piemēram, Aiming Fist, Blue Game, Cooperative Ocean), gan Eiropas Savienība (CPX 05, MILEX05); plānotas mācības divpusējās sadarbības ietvaros (DEN SQEX, EODEX, Garrison I, II, Rescuer/Medceur 05).
Pieņemts rīkojums “Par līdzekļu piešķiršanu pašvaldībām vētras radīto seku novēršanai”.
Valdība apstiprināja Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas sagatavoto objektu sarakstu, kuru sakārtošanai paredzēts piešķirt finansējumu pašvaldībām no Finanšu ministrijas pamatbudžeta programmas “Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem”, lai mazinātu vētras radītos postījumus pašvaldību izglītības iestādēm un ar izglītības iestādēm saistītām sporta zālēm un rajonu, rajonu pilsētu, pagastu un novadu pašvaldību kultūras (tautas) namiem, dzīvojamam fondam, administratīvajām ēkām un pašvaldību ūdensapgādes sistēmām (ūdenstorņiem), kas saistīti ar ūdensapgādes pārtraukšanas draudiem.
Finanšu ministrijai uzdots no pamatbudžeta apakšprogrammas “Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem” piešķirt divus miljonus latu Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijai dotāciju pārskaitīšanai pašvaldībām vētras radīto seku novēršanai.
Pieņemts rīkojums “Par finansējuma novirzīšanu investīciju projektu un citu nozīmīgu pasākumu finansēšanai 2005.gadā”
, kurš, saskaņā ar likuma “Par valsts budžetu 2005.gadam” 32.pantu, paredz novirzīt sadalāmo finansējumu investīciju projektu un citu nozīmīgu pasākumu finansēšanai par ministrijām un mērķdotāciju pašvaldībām.
Aizsardzības ministrijai: Nacionālo partizānu apvienības darbības nodrošināšanai 1500 latu; Nacionālo partizānu apvienībai aktierfilmas scenārijam par nacionālajiem partizāniem 4000 latu; Latvijas Nacionālo karavīru apvienības darba nodrošināšanai 7500 latu; Latvijas Nacionālo partizānu apvienības darba nodrošināšanai 7500 latu.
Iekšlietu ministrijai: Iekšlietu ministrijai Valsts policijas nepilngadīgo lietu inspekcijas dienesta attīstībai – Cilvēku tirdzniecības apkarošanas programmas ietvaros divu nepilngadīgo lietu inspektoru štata vietu ieviešanai 10000 latu; Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Talsu daļas ēkas K.Valdemāra ielā 94 remontam 5000 latu.
Izglītības un zinātnes ministrijai: Laidzes profesionālajai vidusskolai ēdināšanas zāles renovācijai 3000 latu; Latvijas studentu apvienībai pētījumu “Vienotas studējošo apliecības nepieciešamība Latvijā” un “Augstāko izglītības iestāžu absolventu profesionālā darbība pēc studiju beigšanas” veikšanai 4500 latu; “Latvijas zinātnes un dialoga centra” darbības nodrošināšanai 5000 latu; Latvijas Florbola savienībai maksājumiem Starptautiskajai Florbola federācijai 2005.gadā 3525 latu; Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijai ģērbtuvju un dušu telpu remontam 11000 latu; Rīgas Tehniskās universitātes Zinātniski tehniskajai bibliotēkai izdevuma “Journal of Econometrics” gada abonementam 1700 latu; Jaunmārupes pagasta mācību centram “Proventus” remontam un mācību līdzekļu un aprīkojuma iegādei 19000 latu; Latvijas Sporta deju federācijai – Šmita deju skolai bērnu sporta nometņu un sacensību organizēšanai 5000 latu; Latvijas Motosporta federācijas Baltijas kausa fondam pasaules un Latvijas čempionātu organizēšanai un Latvijas izlases starta atbalstam 33 000 latu; Daugavpils 38.arodvidusskolai autobusa iegādei 9000 latu.
Zemkopības ministrijai: Latvijas Lauksaimniecības universitātes Ekonomikas fakultātes kosmētiskajam remontam un mēbeļu iegādei 3000 latu; Latvijas Lauksaimniecības universitātes 4.dienesta viesnīcai sanitāri higiēnisko iekārtu iegādei 500 latu; Latvijas Lauksaimniecības universitātes 6.dienesta viesnīcai ēdināšanas bloka iekārtas iegādei 1200 latu; Latvijas Lauksaimniecības universitātes 1.dienesta viesnīcai kosmētiskajam remontam 500 latu; Latvijas Lauksamniecības universitātes 7.dienesta viesnīcai sanitāri higiēnisko iekārtu iegādei 500 latu; Talsu lauku konsultāciju biroja ēkas K.Valdemāra ielā 21a remontam 8000 latu; Ziemeļkurzemes reģionālās lauksaimniecības pārvaldes ēkas Dundagas ielā 4 remontam 5000 latu.
Labklājības ministrijai: sociālās aprūpes centram “Ezerkrasti” tehnisko palīgierīču (pacēlāju, ratiņkrēslu, speciālo gultu, to aprīkojuma) iegādei 3500 latu; sabiedriskajai organizācijai Daugavpils invalīdu ar kustību traucējumiem biedrībai “Ilgas” darbības nodrošināšanai 1000 latu; Latvijas Invalīdu biedrībai sporta inventāra iegādei 5475 lati; sabiedriskajai organizācijai “Latvijas osteoporozes pacientu un invalīdu asociācija” darbības nodrošināšanai 2000 latu; Latvijas asociācijas cilvēkiem ar kustību traucējumiem “Pontes” darbības nodrošināšanai 3000 latu; sabiedriskajai organizācijai Latvijas sieviešu invalīdu asociācijai “Aspazija” darbības nodrošināšanai 2000 latu; sabiedriskajai organizācijai “Aicinājums Tev” invalīdu integrācijas un izglītības centra remontdarbu pabeigšanai 7000 latu; sabiedrībai ar ierobežotu atbildību bezpeļņas organizācijai “Āgenskalna saulriets” tehnisko palīgierīču iegādei 1500 latu; biedrības “Rīgas samariešu apvienība” ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas centram “Latviona” tehnisko palīgierīču (pacēlāju, ratiņkrēslu, speciālo gultu, to aprīkojuma) iegādei 1500 latu; biedrības “Rīgas samariešu apvienība” sociālās aprūpes mājai – pansionātam tehnisko palīgierīču (pacēlāju, ratiņkrēslu, speciālo gultu, to aprīkojuma) iegādei 2000 latu; sabiedriskās aprūpes fondam “Marija” palīgierīču iegādei Rīgas pensionāru un invalīdu vajadzībām (ratiņkrēsli, speciālie kruķi, spieķi, vannu un tualetes krēsli) 14000 latu.
Tieslietu ministrijai: Romas Katoļu baznīcas Bauskas draudzei Ozolaines baznīcas jumta remontam 10000 latu; Džūkstes baznīcas atjaunošanas fondam projektēšanas un atjaunošanas darbiem 3700 latu; Kristīgās palīdzības fonda (KPF) darbības nodrošināšanai 44000 latu, t.sk. 9000 latu fonda administrēšanai; KPF – Jēkabpils vecticībnieku draudzes dievnama remontdarbiem 6000 latu; KPF – Krāslavas vecticībnieku draudzes dievnama atjaunošanai 8000 latu; KPF – Krustpils Vissvētās Trīsvienības Romas katoļu baznīcas labiekārtošanai, remontdarbiem un inventāra iegādei 19000 latu; KPF – Ekumēniskās televīzijas padomei (EKUTV) kristīgo raidījumu veidošanai un dievkalpojumu translācijai LTV 9000 latu; KPF – Latvijas Pareizticīgo baznīcas Rīgas Garīgā semināra ēkas renovācijai un jumta remontdarbiem 15000 latu; KPF – Rīgas Vissvētās Dievmātes pasludināšanas pareizticīgo draudzei palīgtelpu renovācijai un darbības nodrošināšanai 15000 latu; KPF – Rīgas Kristus piedzimšanas katedrāles pareizticīgo draudzei centrālās apkures renovācijai 17000 latu; KPF – Kristīgi izglītojošam bērnu un jaunatnes centram “Matejs”– logu nomaiņai, rotaļu un sporta laukuma izveidei, mācību līdzekļu un biroja tehnikas iegādei 11000 latu; KPF – Evaņģēliskās kristiešu draudzes “Zilais Krusts” projektam “Centra labiekārtošana” 5000 latu; Daugavpils Svētā Pētera ķēdēs Romas katoļu draudzes baznīcai apsildīšanas sistēmas remontam 1000 latu; Vissvētās Trīsvienības Dobeles Romas katoļu draudzei Krustaceļa bilžu iegādei 1500 latu; Aizkalnes Romas katoļu draudzes baznīcas ārsienu krāsojuma renovācijai 5000 latu; Preiļu katoļu draudzes baznīcai apskaņošanas iekārtas iegādei 1500 latu; Līvānu Romas katoļu baznīcas torņa remontam 2000 latu; Līvānu pareizticīgo baznīcas elektroapgādes un labiekārtošanas darbiem 750 latu; elektrosistēmu rekonstrukcijai Vanagu un Rudzātu baznīcās 750 latu; Līvānu vecticībnieku lūgšanu nama jumta remontam 750 latu; Līvānu luterāņu baznīcas torņa, jumta remontam 750 latu; Rīgas Mārtiņa evaņģēliski luteriskajai draudzei logu nomaiņai 7000 latu; Evaņģēliski luteriskās Augstrozes draudzes baznīcas jumta remontam 6500 latu; Jāņa Kristītāja evaņģēliski luteriskās draudzes Grostonas draudzes skolas mehānisko darbnīcu aprīkojuma iegādei 1500 latu; Praulienas Evaņģēliski luteriskās baznīcas jumta remontam 1500 latu; Pūres baznīcas vitrāžu atjaunošanai 4000 latu.
Kultūras ministrijai: Rīgas Doma kora skolas sporta halles celtniecības projektam 20 000 latu; Latvijas Kultūras fonda Ziemeļvidzemes birojam 500 latu; Tautas frontes muzeja ekspozīcijai, fondu uzturēšanai un darbinieku atlīdzībai 1500 latu; Ernesta Brastiņa fondam “Savieši” kultūrvēsturnieka, folkloras pētnieka, pedagoga, komunistiskā genocīda upura Ernesta Brastiņa pieminekļa izveidošanai 3000 latu; SIA “Filmu studija TRĪS” dokumentālās filmas “Ar Dievu, divdesmitais gadsimt!” pabeigšanai 20 000 latu; Ainažu Jūrskolas muzejam darbības nodrošināšanai 5000 latu; Latvijas Okupācijas muzeja fondam muzeja ēkas piebūves tālākai plānošanai 20 000 latu; sabiedriskajai organizācijai “Latvijas teātra darbinieku savienība” sociālās palīdzības vajadzībām 10 000 latu; Rīgas Krievu drāmas teātra remontam un darbības nodrošināšanai 14 000 latu; E.Vīgnera Kuldīgas mūzikas mūzikasskolas 3.starptautiskā bērnu kameransambļu festivāla – konkursa “Muzicējam kopā ar draugiem” organizēšanai 2500 latu.
Veselības ministrijai: Ainas Mucenieces vēža fonda un Rīgas Stradiņa universitātes projektam “Vēža imūnoterapija” 3800 latu; Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas hematoloģijas nodaļai (20.nod.) darbinieku apmācībai un kvalifikācijas celšanai 4000 latu; Narkoloģijas valsts aģentūras ēkas Rīgā, Aptiekas ielā 7/9 remontdarbu turpināšanai 17 500 latu; Bērnu klīniskajai universitātes slimnīcai medicīnas tehnoloģiju attīstībai bērnu ķirurģijā 13500 latu; Bērnu klīniskajai universitātes slimnīcai medicīnas mācību literatūras iegādei 3500 latu; valsts akciju sabiedrībai P.Stradiņa klīniskajai universitātes slimnīcai ultrasonoskopa iegādei 10000 latu; valsts sabiedrībai ar ierobežotu atbildību “Bērnu psihoneiroloģiskās slimnīcas “Ainaži”” 3.nodaļas Vīķos mācību un guļamtelpu remontam 4800 latu; Latvijas Ģimenes plānošanas un seksuālās veselības asociācijai “Papardes zieds” programmas “Vienaudzis – vienaudzim” īstenošanai 1000 latu; valsts sabiedrībai ar ierobežotu atbildību “Daugavpils psihoneiroloģiskā slimnīca” sanitāro mezglu remontam un iekšējo cauruļvadu nomaiņai 7., 8. un bērnu nodaļā 6900 latu; Latvijas Ķirurgu biedrībai “Latvijas Ķirurģijas Žurnāla” izdošanai 2005.gadā 3000 latu; Latvijas Astmas un alerģijas biedrībai apmācības projektu īstenošanai un avīzes “Elpojiet Brīvi” izdošanai 7000 latu.
Bērnu un ģimenes lietu ministrijai: Latvijas audžuģimeņu biedrībai biroja telpu remontam 500 latu; Latvijas daudzbērnu ģimeņu biedrību apvienības projektam “10. Latvijas daudzbērnu ģimeņu salidojums un Starptautiskās ģimenes dienas atzīmēšana” 2500 latu; Latvijas daudzbērnu ģimeņu biedrību apvienībai darbības nodrošināšanai 480 latu; Bērnu dienas centrs “Mājas” – centra darbības nodrošināšanai 520 latu.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!