• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2024/52.AKK1): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 13.03.2024., Nr. 52 https://www.vestnesis.lv/op/2024/52.AKK1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Informācijas sistēmu departamenta Būvniecības informācijas sistēmas attīstības nodaļas sistēmu analītiķis (uz noteiktu laiku)
Būvniecības valsts kontroles birojs...

Vēl šajā numurā

13.03.2024., Nr. 52

OP 2024/52.AKK1
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Ekonomikas ministrija izsludina konkursu uz Eiropas Savienības un ārējo ekonomisko attiecību departamenta direktora vietnieka amatu (uz noteiktu laiku)

Ekonomikas ministrija ir pozitīvo pārmaiņu līderis tautsaimniecībā un valsts pārvaldē. Mūsu vērtības ir cilvēks, profesionalitāte, patriotisms, atvērtība un līderība.

Ja esi enerģisks un gatavs jauniem izaicinājumiem, aicinām pievienoties Eiropas Savienības un ārējo ekonomisko attiecību departamenta komandai darbam ar Eiropas Savienības konkurētspējas un kopējā tirgus politikas jautājumiem!

Eiropas Savienības un ārējo ekonomisko attiecību departaments ir struktūrvienība, kas nodrošina ārējo ekonomisko attiecību politikas un Eiropas Savienības iekšējā tirgus vispārīgu brīvas preču un pakalpojumu aprites politikas izstrādi un īstenošanu, kā arī Ekonomikas ministrijas kompetencē uzņemto starptautisko saistību izpildes uzraudzību.

Prasības pretendentiem(-ēm):

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā akadēmiskā izglītība vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība sociālajās zinātnēs (vēlams ekonomikā, tiesību zinātnēs, politikas zinātnē vai vadībzinātnē)

- teicamas latviešu un angļu valodas zināšanas

- analītiskās spējas

- labas komunikācijas un prezentācijas prasmes

- izpratne par globāliem ekonomiskiem procesiem, Eiropas Savienības lēmumu pieņemšanas procedūrām un politikas plānošanas dokumentu, tai skaitā, nacionālo pozīciju un ar to saistītu instrukciju sagatavošanu

- spēja uzņemties līdera lomu, organizēt savu un komandas darbu, lai nodrošinātu mērķu sasniegšanu

- augsta atbildības sajūta un iniciatīva

Darba pienākumi:

- jāanalizē, jāplāno un jāīsteno pilnvērtīgu Latvijas interešu identificēšana Eiropas Savienības konkurētspējas un izaugsmes jautājumos

- jāpiedalās problēmu identificēšanā, risinājumu meklēšanā un jānodrošina koordinēta Latvijas viedokļa sagatavošana pārstāvībai Vienotā tirgus īstenošanas darba grupā (Single Market Enforcement Taskforce) un citās Eiropas Savienības struktūrās konkurētspējas un izaugsmes jautājumos

- jāsagatavo viedoklis, kas veicina Eiropas Savienības preču un pakalpojumu brīvu apriti, atlikušo barjeru mazināšanu, kā arī Eiropas Savienības Vienotā tirgus un Eiropas Savienības Digitālā vienotā tirgus pilnveidi

- jāizvērtē un jāsniedz atzinumi dažādos departamenta kompetences jautājumos

- jāpiedalās Eiropas Savienības apspriedēs, darba grupās, konferencēs, kā arī jāpārstāv departaments un ministrija tās kompetences ietvaros citās iestādēs.

Piedāvājam:

- interesantu un izaicinājumiem bagātu darbu, kas ļaus paaugstināt profesionālās kompetences

- iespēju daļēji strādāt attālināti

- veselības apdrošināšanu pēc pārbaudes laika

- mēnešalgu no 2475 euro pārbaudes laikā līdz 2775 euro pēc pārbaudes laika atbilstoši novērtējumam

- iespēju turpināt darbu, lai nodrošinātu gaidāmo Latvijas prezidentūru Eiropas Savienības Padomē

- profesionālu, radošu, draudzīgu un dinamisku kolēģu komandu

Pretendentiem dokumenti (motivētu pieteikumu un CV ar galveno darba pienākumu aprakstu) jāiesniedz 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas, nosūtot uz e-pasta adresi vakances@em.gov.lv vai pa pastu (Brīvības ielā 55, Rīgā, LV-1519). Tālr. uzziņām 67013008.

Pamatojoties uz Vispārīgās datu aizsardzības regulas 13.pantu, informējam, ka pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu konkursa norisi. Pieteikuma dokumentos norādīto personas datu apstrādes pārzinis ir Ekonomikas ministrija. Kontaktinformācija: Brīvības iela 55, Rīga LV-1519, tālr. +371 67013100, fakss +371 67280882, e-pasts: pasts@em.gov.lv.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!