• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Promocijas darbi
Augstskolas promocijas padome vismaz divas nedēļas pirms promocijas darba aizstāvēšanas zinātniskā grāda iegūšanai izziņo par to šajā sadaļā, norādot promocijas darba nosaukumu (tēmu), autoru, recenzentus un iespējas iepazīties ar zinātnisko darbu. Ja ir iesniegts promocijas darba atsaukums, vienas nedēļas laikā pēc atsaukuma saņemšanas to paziņo ar publikāciju.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2024/45.PM4): promocijas darbi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 4.03.2024., Nr. 45 https://www.vestnesis.lv/op/2024/45.PM4

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi nokārtot saistības

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

04.03.2024., Nr. 45

OP 2024/45.PM4
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums par promocijas darba aizstāvēšanu

2024. gada 22. martā plkst. 14.00 Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes Lauksaimniecības un pārtikas tehnoloģijas fakultātes 216. auditorijā, Jelgavā, Rīgas ielā 22a, notiks Pārtikas un dzērienu tehnoloģijas nozares LBTU promocijas padomes atklātā sēde, kurā VJAČESLAVS KOČETKOVS aizstāvēs promocijas darbu "Iepakojuma ietekme uz dējējvistu olu produktu kvalitāti" zinātnes doktora grāda (Ph.D.) iegūšanai inženierzinātnēs un tehnoloģijās.

Recenzenti: Dr. sc. ing. Vita Šterna, APP Zinātniskā institūta "AREI" vadošā pētniece; Dr. agr. Imants Jansons, APP Zinātniskā institūta "AREI" vadošais pētnieks; Dr. sc. ing. Mārtiņš Šabovics, LBTU vadošais pētnieks, asociētais profesors.

Ar promocijas darbu var iepazīties LBTU Fundamentālajā bibliotēkā Jelgavā, Lielajā ielā 2, un internetā https://llufb.llu.lv.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!