• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Rīgas dome
Republikas pilsētas domes publicē saistošos noteikumus un to paskaidrojuma rakstu. Saistošie noteikumi stājas spēkā nākamajā dienā pēc to publicēšanas, ja tajos nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš.

Pirms republikas pilsētas domes vēlēšanām republikas pilsētu vēlēšanu komisijas publicē reģistrētos deputātu kandidātu sarakstus, pēc vēlēšanām – informāciju par pilsētas domē ievēlētajiem deputātiem.

Rīgas pilsētas izpilddirektors publicē rīkojumus par paaugstinātas ledus bīstamības perioda noteikšanu.

TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Rīgas domes 2024. gada 27. februāra lēmums Nr. DA-24-5133-nd "Par zemes vienību un ēku adrešu maiņu un likvidēšanu Lastādijas, Latgales un Jāņa Klīdzēja ielās Rīgā". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 28.02.2024., Nr. 42 https://www.vestnesis.lv/op/2024/42.19

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Rīgas domes lēmums Nr. RD-24-3402-lē

Par Latgales ielas pārdēvēšanu par Jāņa Klīdzēja ielu, Maskavas ielas pārdēvēšanu par Lastādijas ielu un Latgales ielu un grozījumiem Rīgas domes 03.02.1998. lēmumā Nr. 5536

Vēl šajā numurā

28.02.2024., Nr. 42

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Rīgas dome

Veids: lēmums

Numurs: DA-24-5133-nd

Pieņemts: 27.02.2024.

OP numurs: 2024/42.19

2024/42.19
RĪKI

Rīgas valstspilsētas pašvaldības
Pilsētas attīstības departamenta lēmums Nr. DA-24-5133-nd

Rīgā 2024. gada 27. februārī

Par zemes vienību un ēku adrešu maiņu un likvidēšanu Lastādijas, Latgales un Jāņa Klīdzēja ielās Rīgā

Rīgas valstspilsētas pašvaldības Pilsētas attīstības departaments (turpmāk – Departaments) saskaņā ar Administratīvo teritoriju un apdzīvotu vietu likuma 13. panta ceturtajā daļā noteikto un atbilstoši Ministru kabineta 29.06.2021. noteikumos Nr. 455 "Adresācijas noteikumi" (turpmāk – Adresācijas noteikumi) noteiktajiem adreses piešķiršanas pamatprincipiem pieņem lēmumu par adreses piešķiršanu, maiņu, precizēšanu vai likvidēšanu.

[1.] Departaments, pamatojoties uz Valsts adrešu reģistra informācijas sistēmas publiskajiem datiem, Nekustamā īpašuma valsts kadastra informācijas sistēmas datiem un adrešu piešķiršanas procesa tiesisko regulējumu,

konstatē:

[1.1.] Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likuma 13. panta ceturtajā daļā ir noteikts, ka adresi piešķir, maina, precizē vai likvidē saskaņā ar likumu vai pašvaldības lēmumu. Adresācijas ieviešana, uzturēšana, pilnveidošana un pārskatīšana ir pašvaldībai noteikta pastāvīgi veicama funkcija, kas ir vērsta uz sabiedrības interesēm nodrošināt orientēšanos un konkrētu objektu identificēšanu administratīvās teritorijas ietvaros.

Vienotas adresācijas sistēmas ieviešanas mērķis visā valsts teritorijā ir saistīts ar paredzamu, vienotiem principiem atbilstošas numerācijas ieviešanu. Adrešu numuru sasaiste ar ielas nosaukumiem, no kuriem netiek nodrošināta piekļuve adresācijas objektam, pilsētas teritorijā nedrīkst pastāvēt. Likumdevējs, nosakot adresācijas sistēmas pamatprincipus un adrešu numuru piešķiršanas kārtību, kā arī adreses pierakstīšanas kārtību, ir paredzējis sistēmu, kas ir obligāta un, to realizējot, garantē valsts iedzīvotājiem viennozīmīgu iespēju orientēties un paredzēt apvidū atpazīstamajiem adresācijas objektiem tiem piešķiramos adreses numurus un to secību, kas savukārt nodrošina iespēju personām, kas lieto adreses un pēc tām orientējās pilsētvidē, intuitīvi nojaust pareizu virzienu, lai atrastu sevi interesējošo adresācijas objektu. Vienveidīgas adresācijas ieviešana ir būtiska, lai nodrošinātu sabiedrības intereses orientēties pilsētvidē, meklējot adresācijas objektus. Adresācijas sistēmas ietvaros nav noteikti vai paredzēti izņēmumi, kad īpašniekam vai kādai personai būtu dotas tiesības noteikt adresācijas objektu adreses. Sabiedrības intereses ir vērtējamas augstāk par atsevišķa indivīda interesēm un gadījumā, kad šīs intereses ir pretrunā, tad, piemērojot tiesību normas, ir jāsasniedz tiesisks risinājums, kurš atbilst tiesību normas jēgai un būtībai sabiedrības interesēs.

[1.2.] Rīgas dome 21.02.2024. ir pieņēmusi lēmumu Nr. RD-24-3402-lē "Par Latgales ielas pārdēvēšanu par Jāņa Klīdzēja ielu, Maskavas ielas pārdēvēšanu par Lastādijas ielu un Latgales ielu un grozījumiem Rīgas domes 03.02.1998. lēmumā Nr. 5536" (turpmāk – Lēmums).

Saskaņā ar Lēmumā norādīto Departamentam divu mēnešu laikā no lēmuma spēkā stāšanās dienas ir jāveic ielu tuvumā esošo adresācijas objektu adrešu maiņu.

[2.] Departaments, izvērtējot tā rīcībā esošo informāciju un konstatētos faktus, pieejamos dokumentus saistībā ar adreses maiņas procesa tiesisko regulējumu un lietas faktiskos apstākļus,

secina:

[2.1.] Saskaņā ar Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likuma 13. panta ceturto daļu pašvaldības lēmumu par adrešu piešķiršanu, maiņu, precizēšanu vai likvidēšanu var izdot arī vispārīgā administratīvā akta veidā.

[2.2.] Adresācijas noteikumu 9. punkts nosaka, ka pašvaldībai bez personas piekrišanas, izvērtējot konkrēto situāciju, ir tiesības piešķirt adresi, ja adrese adresācijas objektam nav piešķirta, un mainīt, tai skaitā precizēt adreses pieraksta formu, vai likvidēt piešķirto adresi, ja tā neatbilst noteikumu prasībām. Interpretējot Adresācijas noteikumu 9. punktu gan gramatiski, gan atbilstoši tā jēgai un būtībai ir secināms, ka atbilstoši Adresācijas noteikumu 9. punktā noteiktajam Departamentam ir pienākums mainīt adreses adresācijas objektiem, ja to adreses neatbilst normatīvo aktu prasībām.

Adresācijas noteikumu 3. punktā ir noteikts, ka adrese ir noteiktā secībā sakārtotu nosaukumu un numuru – adreses elementu – kopa, kas nodrošina adresācijas objekta atrašanās vietas noteikšanu valstī un ko reģistrē adrešu reģistrā. Ņemot vērā hierarhisko adresācijas sistēmas uzbūvi, ir jāņem vērā, ka, izdarot izmaiņas hierarhiski augstākā adresācijas objektā, izmaiņas ir jāizdara arī attiecīgajiem hierarhiski zemākajiem adresācijas objektiem, kurus skar izdarītās izmaiņas.

[2.3.] Adresācijas noteikumu 2.9. apakšpunkts nosaka, ka adresācijas objekts ir dzīvošanai, saimnieciskai, administratīvai vai publiskai darbībai paredzēta ēka, 2.10. apakšpunktā noteikts, ka adresācijas objekts ir apbūvei paredzēta zemes vienība un 2.11. apakšpunktā noteikts, ka adresācijas objekts ir telpu grupa.

[2.4.] Adresācijas noteikumu 8. punktā ir noteikts, ka adresācijas sistēmai piemēro šādus pamatprincipus:

– administratīvajā teritorijā un novada teritoriālā iedalījuma vienībā adrese nedrīkst atkārtoties, izņemot šo noteikumu 21. un 22. punktā minētos gadījumus (8.1. apakšpunkts);

– katram adresācijas objektam piešķir vienu adresi, izņemot šo noteikumu 21., 22. un 23. punktā minētos gadījumus; (8.2. apakšpunkts);

– adresācijas objekta nosaukumu veido atbilstoši Valsts valodas likumā noteiktajām prasībām un normatīvajiem aktiem vietvārdu informācijas jomā (8.3. apakšpunkts);

– viena adreses elementa garums nepārsniedz 40 rakstzīmes (8.4. apakšpunkts);

– ciema, mazciema, viensētas, ēkas un apbūvei paredzētas zemes vienības nosaukumā nedrīkst izmantot vārdu savienojumu, kas satur fiziskas personas vārdu un uzvārdu un informāciju par saimnieciskās darbības veidu (8.5. apakšpunkts);

– adresācijas objektu numuros izmanto naturālus skaitļus, kas pierakstīti ar arābu cipariem un var būt papildināti ar burtiem atbilstoši šo noteikumu 19. punktā minētajiem nosacījumiem (8.6. apakšpunkts).

[2.5.] Adresācijas noteikumu 13. punkts nosaka, ja apbūvei paredzētai zemes vienībai adrese ir piešķirta:

– pirmajai ēkai, kas tiek būvēta vai ir uzbūvēta uz apbūvei paredzētās zemes vienības, saglabā zemes vienībai piešķirto adresi (13.1. apakšpunkts);

– katrai nākamajai ēkai, kas tiek būvēta vai ir uzbūvēta uz apbūvei paredzētās zemes vienības, izvērtējot konkrēto situāciju, piešķir jaunu adresi, izņemot šo noteikumu 21. un 22. punktā minētos gadījumus (13.2. apakšpunkts).

[2.6.] Adresācijas noteikumu 14. punkts nosaka, ja apbūvei paredzētajai zemes vienībai adrese nav piešķirta un uz apbūvei paredzētās zemes vienības atrodas vairākas funkcionāli nesaistītas ēkas, katrai ēkai piešķir atsevišķu adresi, izņemot šo noteikumu 21., 22. un 23. punktā minētos gadījumus, bet zemes vienībai, ja nepieciešams, piešķir adresi, kas piešķirta vienai no ēkām, neatkarīgi no tā, vai ēka un zemes vienība ir viena īpašnieka vai vairāku īpašnieku īpašumā (valdījumā).

[2.7.] Adresācijas noteikumu 15. punkts nosaka, ka pilsētu un ciemu teritoriju daļās, kur ir ielas, apbūvei paredzētai zemes vienībai vai ēkai piešķir numuru ar piesaisti ielas nosaukumam.

[2.8.] Adresācijas noteikumu 18.1. apakšpunkts nosaka, ka pilsētās un ciemos apbūvei paredzētu zemes vienību un ēku numurus piešķir no ielas sākuma augošā secībā, sākot numerāciju ar pirmajiem cipariem, virzienā no apdzīvotās vietas centra uz nomali vai no galvenās ielas, laukuma, autoceļa. Ielas kreisajā pusē piešķir nepāra numurus, labajā pusē – pāra numurus.

[2.9.] Adresācijas noteikumu 19. punkts nosaka, lai izvairītos no iepriekš piešķirtu numuru atkārtošanās, pašvaldība savā teritorijā, piemērojot vienotu praksi, apbūvei paredzētās zemes vienības vai ēkas numuru papildina ar vienu no šādiem adreses papildelementiem:

19.1. latviešu alfabēta lielo burtu bez diakritiskām zīmēm;

19.2. mazo burtu "k" un defisi. Aiz defises norāda korpusa numuru.

[2.10.] Adresācijas noteikumu 20. punkts nosaka, ka pilsētu un ciemu teritoriju daļās, kur ir ielas, apbūvei paredzētajai zemes vienībai vai ēkai numuru piešķir, izvērtējot konkrēto situāciju un ņemot vērā tuvāko ielu vai ielu, no kuras iespējams pie ēkas piekļūt ar transportu.

[2.11.] Adresācijas noteikumu 34. punktā noteikts, ka beidzot pastāvēt adresācijas objektam, pašvaldība pieņem lēmumu par adreses likvidēšanu.

[2.12.] Saskaņā ar Rīgas domes Lēmumā veiktajām izmaiņām ielu nosaukumos, vairākiem adresācijas objektiem nepieciešama adreses maiņa.

[2.13.] Ņemot vērā iepriekš minēto, kā arī pieņemto Lēmumu, nepieciešams mainīt ēku un zemes vienību adreses adresācijas objektiem (Adresācijas noteikumu 8.1., 14. un 20. punkts) un likvidēt adreses atbilstoši 9. un 34. punktam.

[2.14.] Ņemot vērā, ka adrese ir noteiktajā secībā sakārtotu nosaukumu un numuru – adreses elementu – kopa, tad Departamentam, veicot hierarhiski augstāka adresācijas objekta ēkas adreses maiņu, vienlaicīgi arī jāprecizē hierarhiski zemāku adresācijas objektu adrešu pieraksts atbilstoši mainītajam ēkas numuram, saglabājot telpu grupu esošo numerāciju.

[2.15.] Administratīvā procesa likuma 62. panta pirmā daļa nosaka, ka, lemjot par tāda administratīvā akta izdošanu, kurš varētu būt nelabvēlīgs adresātam vai trešajai personai, iestāde noskaidro un izvērtē adresāta vai trešās personas viedokli un argumentus šajā lietā, bet Administratīvā procesa likuma 62. panta otrās daļas 3. punkts nosaka, ka personas viedokļa un argumentu noskaidrošana nav nepieciešama, ja no gadījuma būtības izriet, ka personas viedokļa noskaidrošana nav iespējama vai nav adekvāta.

Administratīvā procesa likuma 63. panta pirmās daļas 3. punkts nosaka, ka pēc nepieciešamo faktu konstatēšanas un administratīvā procesa dalībnieku uzklausīšanas iestāde nekavējoties izvērtē lietas apstākļus un izdod administratīvo aktu, ar kuru pilnībā vai daļēji atteikts izdot iesniedzējam labvēlīgu administratīvo aktu sakarā ar to, ka administratīvā akta izdošanai nav pamata vai tā nav lietderīga.

Novērtējot lietas faktiskos apstākļus, ir secināms, ka ir vairāki adresācijas objekti, kam vienīgā tuvākā iela ir kāda no pieņemtajā Lēmumā jaunizveidotajām ielām, līdz ar to adrešu piešķiršana adresācijas objektiem šo ielu tuvumā ir iespējama tikai no šīm ielām. Īpašnieku viedokļu noskaidrošana saistībā ar adrešu maiņu nav lietderīga, jo īpašnieku sniegtie viedokļi nevar ietekmēt adrešu maiņu, jo tā ir veicama saskaņā ar ārējos normatīvajos aktos noteiktām normām. Ņemot vērā to, ka īpašnieku viedokļi nevar ietekmēt pieņemamo lēmumu, tad īpašnieku viedokļu noskaidrošana šajā lietā nav adekvāta.

[2.16.] Ievērojot tiesiskos aspektus, kas regulē adreses piešķiršanu, kā arī ievērojot lietderības apsvērumus saskaņā ar Administratīvā procesa likuma 65. panta otro daļu un 66. pantu, ir secināms, ka Departamentam ir jāpieņem lēmums par adreses maiņu divu mēnešu laikā. Administratīvā procesa likuma 66. pantā ir noteikts lietderības apsvērumu saturs, kas Departamentam ir jāizvērtē pirms administratīvā akta izdošanas:

Adrešu maiņa ir nepieciešama, lai nodrošinātu normatīvajos aktos noteikto adrešu veidošanas kārtību, kas noteikta, lai radītu iespējas ātri, viennozīmīgi valsts teritorijā identificēt adresācijas objektu apvidū. Adreses maiņa un piešķiršana ir tiesiski pamatota un pieņemot šo lēmumu tiks sasniegts tiesisks mērķis.

Adrešu maiņa atbilstoši Adresācijas noteikumiem ir iespējama vienīgi izdodot likumu vai administratīvo aktu, līdz ar ko administratīvā akta izdošana ir piemērota, lai nodrošinātu adresācijas objektu identificēšanu apvidū, ievērojot adresācijas sistēmas prasības.

Administratīvais akts par adreses maiņu būtiski neierobežo Administratīvā procesa dalībnieku tiesības un tiesiskās intereses, jo vienīgais tiesiskais pienākums, kas izriet saistībā ar administratīvo aktu par adreses maiņu ir jaunās adreses lietošana, kas nav vērtējama kā tiesību ierobežojums, bet gan kā pienākums, lai nodrošinātu saziņas un atrašanas iespējas.

Normatīvo aktu prasības nenosaka citu veidu, kā piešķiramas vai maināmas adreses, kā vien izdodot administratīvo aktu, līdz ar ko nepastāv citu iespēju, kā būtu nodrošināma adresācijas objekta adreses maiņa.

Adresācijas noteikumiem atbilstošu adrešu piešķiršana adresācijas objektiem valsts teritorijā nodrošina valsts, pašvaldības un sabiedrības būtiskās intereses, kas saistītas ar personas sasniedzamību, orientēšanos apvidū un adresācijas objektu identificēšanu. Salīdzinot sabiedrības un valsts pārvaldes intereses ar privātpersonai uzlikto pienākumu lietot piešķirto adresi, ir secināms, ka privātpersonas tiesiskās intereses netiek aizskartas vai kā savādāk ierobežotas, jo persona jau lieto adresi un tai jauns tiesisks pienākums netiek noteikts.

[2.17.] Adresācijas noteikumu 35. punkts nosaka, ja adrese mainīta atbilstoši šo noteikumu prasībām, tai skaitā precizēta adreses pieraksta forma, dokumenti, kuros lietota iepriekšējā adrese, ir spēkā un dokumentu maiņa nav jāveic, izņemot gadījumu, ja to paredz speciālais normatīvais akts.

Tādējādi, ja līdz šim tika izdoti dokumenti, kuros ir fiksēta adrese, tie joprojām ir spēkā esoši un to maiņa veicama tikai tad, ja to vēlas pats dokumenta turētājs vai ja to pieprasa normatīvo aktu prasības, bet attiecībā uz zemesgrāmatu apliecībām īpašuma unikālais identifikators ir kadastra numurs, un tas nemainās un adrešu maiņa neietekmē īpašuma piederības jautājumus.

Departaments informē, ka pēc lēmuma par adreses piešķiršanu, maiņu, likvidēšanu vai precizēšanu tiks sniegta informācija Valsts zemes dienestam adrešu reģistrācijai Valsts adrešu reģistra informācijas sistēmā, kā arī informāciju par aktuālajām adresēm citas valsts informācijas sistēmas un reģistri saņem automātiski no Valsts adrešu reģistra informācijas sistēmas. Lielā daļā gadījumu izmaiņas adresēs ir izsekojamas bez personas starpniecības, taču gadījumos, kad ir pastāvējusi adrešu atkārtošanās, jeb vairāki adresācijas objekti ir lietojuši vienu adresi, bet adreses maiņas gadījumā katram adresācijas objektam ir piešķirta sava, unikāla adrese, ne vienmēr tehnisku risinājumu dēļ ir iespējams nodrošināt automātisku informācijas nodošanu gala lietotājam pareizā veidā un šādos gadījumos adrešu lietotājiem ir ieteicams pārliecināties vai adrešu informācija personu rīcībai ir aktuāla.

Personas pašas ir atbildīgas par pareizu adrešu lietošanu. Šī lēmuma publicēšana oficiālajā Latvijas Republikas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" nodrošina visu ar šo adrešu saistīto personu apziņošanu par notikušajām izmaiņām un personas (arī personas, kuras nav adresācijas objektu īpašnieki vai organizācijas, valsts un pašvaldību iestādes) nevar aizbildināties ar nezināšanu par izmaiņām adresācijā, taču arī personām pašām ir iespēja veikt darbības, lai attiecībā uz viņiem tiktu lietota pareiza adrešu informācija. Personām pašām ir jāpaziņo informācija par mainīto adresi visiem, ar ko tiek uzturēta personiskā vai lietišķā sarakste vai arī ir nodibinātas un pastāv saistības, ja to paredz līgums.

Ja komersanta juridiskā adrese tiek mainīta, tad komersantam ir nepieciešams pārliecināties vai uzņēmuma reģistra rīcībā ir pareiza adrese, jo gadījumos, kad tiek lietotas adreses, kas nav reģistrētas Valsts adrešu reģistra informācijas sistēmā, adrešu izmaiņu tehniski nav iespējams pareizi attēlot. Nepareizu adrešu datu gadījumā par adreses maiņu ir lietderīgi informēt Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistru, kurš adrešu informācijas aktualizēšanu Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā veic bez maksas normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā.

Personām, kuru dzīvesvieta deklarēta mainītajās adresēs, būtu lietderīgi pārliecināties par Fizisko personu reģistrā iekļautajiem un aktualizētajiem datiem, izmantojot portālā Latvija.lv pieejamo e-pakalpojumu "Mani dati Fizisko personu reģistrā". Pārliecināties par īpašumā deklarētajām un papildu adresi norādījušajām personām var, izmantojot portālā Latvija.lv pieejamo e-pakalpojumu "Manā īpašumā deklarētās un papildu adresi norādījušās personas".

Departaments informē, ka gadījumos, kad adreses maiņas rezultātā personai automātiski Fizisko personu reģistrā nav mainījies adreses nosaukums/mājas numurs, personai jāvēršas ar problēmas pieteikumu Departamentā. Pēc problēmas pieteikuma saņemšanas Departaments sadarbībā ar Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldi personai precizēs datus Fizisko personu reģistrā.

Departaments atbilstoši pieprasījumam var izsniegt bezmaksas izziņu, kas apliecina adreses maiņas faktu.

[3.] Departaments, ievērojot minēto un pamatojoties uz Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likuma 13. panta ceturto daļu, Administratīvā procesa likuma 62. panta pirmo daļu, 62. panta otrās daļas 3. punktu un 63. panta pirmās daļas 3. punktu, 65. panta otro daļu un 66. pantu, Adresācijas noteikumu 2.9., 2.10., 2.11., 18.1. apakšpunktu, 3., 8., 9., 13., 14., 15., 19., 20., 34., 35., 37., 43. punktu, Rīgas domes 21.02.2024. Lēmumu,

nolemj:

[3.1.] mainīt esošās adreses (Adresācijas noteikumu 8.1., 18.1., 19.1. apakšpunkts, 9., 14. un 20. punkts), piešķirot jaunas adreses:

Nr.p.k.. Esošā adrese Klasifikatora kods Piešķiramā adrese Kadastra apzīmējums Adresācijas objekts
3.1.1. Maskavas iela 1 101940551 Lastādijas iela 1 01000040072001 Noliktava
3.1.2. Maskavas iela 1 101940551 Lastādijas iela 1 01000040072 zemes vienība
3.1.3. Maskavas iela 10 102675300 Lastādijas iela 10 01000040026001 Biroju un tirdzniecības ēka
3.1.4. Maskavas iela 10 102675300 Lastādijas iela 10 01000040026 zemes vienība
3.1.5. Maskavas iela 10 k-1 103406032 Lastādijas iela 10 k-1 01000040042 zemes vienība
3.1.6. Maskavas iela 10 k-2 105928487 Lastādijas iela 10 k-2 01000040048 zemes vienība
3.1.7. Maskavas iela 10 k-3 105928495 Lastādijas iela 10 k-3 01000040049 zemes vienība
3.1.8. Maskavas iela 11 101940664 Lastādijas iela 11 01000412011001 Dzīvojamā ēka
3.1.9. Maskavas iela 11 101940664 Lastādijas iela 11 01000412011 zemes vienība
3.1.10. Maskavas iela 12 101940736 Lastādijas iela 12 01000040027001 Biroju ēka
3.1.11. Maskavas iela 12 101940736 Lastādijas iela 12 01000040027 zemes vienība
3.1.12. Maskavas iela 12 k-1 103409544 Lastādijas iela 12 k-1 01000040039001 Biroju ēka
3.1.13. Maskavas iela 12 k-1 103409544 Lastādijas iela 12 k-1 01000040039 zemes vienība
3.1.14. Maskavas iela 12 k-2 105870575 Lastādijas iela 12 k-2 01000040038001 Noliktava
3.1.15. Maskavas iela 12 k-2 105870575 Lastādijas iela 12 k-2 01000040038 zemes vienība
3.1.16. Maskavas iela 12 k-3 104577876 Lastādijas iela 12 k-3 01000040035001 Noliktava
3.1.17. Maskavas iela 12 k-3 104577876 Lastādijas iela 12 k-3 01000040035 zemes vienība
3.1.18. Maskavas iela 14 101940961 Lastādijas iela 14 01000040029001 Noliktava
3.1.19. Maskavas iela 14 101940961 Lastādijas iela 14 01000040029 zemes vienība
3.1.20. Maskavas iela 14A 101941071 Lastādijas iela 14A 01000040032003 Automazgātava
3.1.21. Maskavas iela 14A 101941071 Lastādijas iela 14A 01000040032 zemes vienība
3.1.22. Maskavas iela 14B 105753543 Lastādijas iela 14B 01000040169 zemes vienība
3.1.23. Maskavas iela 15 102644782 Lastādijas iela 15 01000410074001 Dzīvojamā māja
3.1.24. Maskavas iela 15 102644782 Lastādijas iela 15 01000410074 zemes vienība
3.1.25. Maskavas iela 16 101941151 Lastādijas iela 16 01000410095001 Ēka ar sabiedrisko un dzīvojamo funkciju
3.1.26. Maskavas iela 16 101941151 Lastādijas iela 16 01000410095 zemes vienība
3.1.27. Maskavas iela 17 104612544 Lastādijas iela 17 01000410064007 Šķūnis
3.1.28. Maskavas iela 17 104612544 Lastādijas iela 17 01000410067016 Noliktava
3.1.29. Maskavas iela 17 104612544 Lastādijas iela 17 01000410067017 Šķūnis
3.1.30. Maskavas iela 17 104612544 Lastādijas iela 17 01000410067023 Piebūve
3.1.31. Maskavas iela 17 104612544 Lastādijas iela 17 01000410067026 Nojume
3.1.32. Maskavas iela 17 104612544 Lastādijas iela 17 01000410067025 Nojume
3.1.33. Maskavas iela 17 104612544 Lastādijas iela 17 01000410065014 Darbnīca
3.1.34. Maskavas iela 17 104612544 Lastādijas iela 17 01000410066001 Administratīvā ēka
3.1.35. Maskavas iela 17 104612544 Lastādijas iela 17 01000410066021 Attīrīšanas iekārtu ēka
3.1.36. Maskavas iela 17 104612544 Lastādijas iela 17 01000410066027 Piebūve
3.1.37. Maskavas iela 17 104612544 Lastādijas iela 17 01000410066 zemes vienība
3.1.38. Maskavas iela 18 101941352 Lastādijas iela 18 01000410094001 Dzīvojamā ēka
3.1.39. Maskavas iela 18 101941352 Lastādijas iela 18 01000410094 zemes vienība
3.1.40. Maskavas iela 1A 105013321 Lastādijas iela 1A 01000040069002 Kontroles-caurlaides punkts
3.1.41. Maskavas iela 2 101941545 Lastādijas iela 2 01000040069003 Transformatoru apakšstacija
3.1.42. Maskavas iela 20 101941553 Lastādijas iela 20 01000410093002 Garāža
3.1.43. Maskavas iela 20 101941553 Lastādijas iela 20 01000410093001 Dzīvojamā māja
3.1.44. Maskavas iela 20 101941553 Lastādijas iela 20 01000410093005 Šķūnis
3.1.45. Maskavas iela 20 101941553 Lastādijas iela 20 01000410093004 Šķūnis
3.1.46. Maskavas iela 20 101941553 Lastādijas iela 20 01000410093 zemes vienība
3.1.47. Maskavas iela 20A 106781832 Lastādijas iela 20A 01000410093003 Dzīvojamā māja
3.1.48. Maskavas iela 21 101941641 Lastādijas iela 21 01000410065008 Darbnīca
3.1.49. Maskavas iela 21 101941641 Lastādijas iela 21 01000410065 zemes vienība
3.1.50. Maskavas iela 21 k-1 106781703 Lastādijas iela 21 k-1 01000410065009 Darbnīca
3.1.51. Maskavas iela 21 k-2 106781711 Lastādijas iela 21 k-2 01000410065007 Darbnīca
3.1.52. Maskavas iela 21 k-3 106781728 Lastādijas iela 21 k-3 01000410065006 Ražošanas ēka
3.1.53. Maskavas iela 22 102614983 Lastādijas iela 22 01000410091001 Dzīvojamā ēka
3.1.54. Maskavas iela 22 102614983 Lastādijas iela 22 01000410091 zemes vienība
3.1.55. Maskavas iela 23 101941867 Lastādijas iela 23 01000410064001 Dzīvojamā ēka
3.1.56. Maskavas iela 23 101941867 Lastādijas iela 23 01000410064002 Šķūnis
3.1.57. Maskavas iela 23 101941867 Lastādijas iela 23 01000410064004 Šķūnis
3.1.58. Maskavas iela 23 101941867 Lastādijas iela 23 01000410064005 Garāža
3.1.59. Maskavas iela 23 101941867 Lastādijas iela 23 01000410064006 Šķūnis
3.1.60. Maskavas iela 23 101941867 Lastādijas iela 23 01000410064008 Šķūnis
3.1.61. Maskavas iela 23 101941867 Lastādijas iela 23 01000410064009 Šķūnis
3.1.62. Maskavas iela 23 101941867 Lastādijas iela 23 01000410064 zemes vienība
3.1.63. Maskavas iela 24 101941922 Lastādijas iela 24 01000410090004 Pagrabs zem pagalma
3.1.64. Maskavas iela 26 101942555 Lastādijas iela 26 01000410112 zemes vienība
3.1.65. Maskavas iela 27 101942885 Lastādijas iela 27 01000430167001 Dzīvojamā māja
3.1.66. Maskavas iela 27 101942885 Lastādijas iela 27 01000430167002 Šķūnis
3.1.67. Maskavas iela 27 101942885 Lastādijas iela 27 01000430167003 Šķūnis
3.1.68. Maskavas iela 27 101942885 Lastādijas iela 27 01000430167006 Šķūnis
3.1.69. Maskavas iela 27 101942885 Lastādijas iela 27 01000430167 zemes vienība
3.1.70. Maskavas iela 27A 106848247 Lastādijas iela 27A 01000430167004 Garāža
3.1.71. Maskavas iela 27B 106848255 Lastādijas iela 27B 01000430167005 Garāža
3.1.72. Maskavas iela 28 101943067 Lastādijas iela 28 01000410113001 Dzīvojamā māja
3.1.73. Maskavas iela 28 101943067 Lastādijas iela 28 01000410113002 Šķūnis
3.1.74. Maskavas iela 28 101943067 Lastādijas iela 28 01000410113003 Šķūnis
3.1.75. Maskavas iela 28 101943067 Lastādijas iela 28 01000410113004 Šķūnis
3.1.76. Maskavas iela 28 101943067 Lastādijas iela 28 01000410113 zemes vienība
3.1.77. Maskavas iela 29 101943163 Lastādijas iela 29 01000430012001 Dzīvojamā ēka
3.1.78. Maskavas iela 29 101943163 Lastādijas iela 29 01000430012002 Garāža
3.1.79. Maskavas iela 29 101943163 Lastādijas iela 29 01000430012 zemes vienība
3.1.80. Maskavas iela 29A 106782063 Lastādijas iela 29A 01000430012003 Biroju un noliktavu ēka
3.1.81. Maskavas iela 3 102615028 Lastādijas iela 3 01000040009001 Administratīvā ēka
3.1.82. Maskavas iela 3 102615028 Lastādijas iela 3 01000040009003 Katlu māja
3.1.83. Maskavas iela 3 102615028 Lastādijas iela 3 01000040009 zemes vienība
3.1.84. Maskavas iela 30 101943315 Lastādijas iela 30 01000410114003 Baznīcas komplekss
3.1.85. Maskavas iela 30 101943315 Lastādijas iela 30 01000410114 zemes vienība
3.1.86. Maskavas iela 31 102615044 Lastādijas iela 31 01000430011007 Daudzdzīvokļu dzīvojamā ēka
3.1.87. Maskavas iela 31 102615044 Lastādijas iela 31 01000430011 zemes vienība
3.1.88. Maskavas iela 32 101943460 Lastādijas iela 32 01000410115001 Veikals un viesu nams
3.1.89. Maskavas iela 32 101943460 Lastādijas iela 32 01000410115002 Dzīvojamās mājas drupas
3.1.90. Maskavas iela 32 101943460 Lastādijas iela 32 01000410115003 Noliktava
3.1.91. Maskavas iela 32 101943460 Lastādijas iela 32 01000410115004 Noliktava
3.1.92. Maskavas iela 32 101943460 Lastādijas iela 32 01000410115 zemes vienība
3.1.93. Maskavas iela 33 102644805 Lastādijas iela 33 01000430010001 Daudzdzīvokļu dzīvojamā ēka
3.1.94. Maskavas iela 33 102644805 Lastādijas iela 33 01000430010 zemes vienība
3.1.95. Maskavas iela 34 105993150 Lastādijas iela 34 01000410116 zemes vienība
3.1.96. Maskavas iela 35 101943661 Lastādijas iela 35 01000430018003 Daudzdzīvokļu dzīvojamā ēka
3.1.97. Maskavas iela 35 101943661 Lastādijas iela 35 01000430018 zemes vienība
3.1.98. Maskavas iela 36 101943694 Lastādijas iela 36 01000410124 zemes vienība
3.1.99. Maskavas iela 37 101943717 Lastādijas iela 37 01000430059001 Tirdzniecības ēka
3.1.100. Maskavas iela 37 101943717 Lastādijas iela 37 01000430059002 Ēka ar palīgtelpam
3.1.101. Maskavas iela 37 101943717 Lastādijas iela 37 01000430059006 Būvmateriālu noliktava
3.1.102. Maskavas iela 37 101943717 Lastādijas iela 37 01000430059 zemes vienība
3.1.103. Maskavas iela 38 101943741 Lastādijas iela 38 01000410125004 Garāža
3.1.104. Maskavas iela 38 101943741 Lastādijas iela 38 01000410125005 Garāža
3.1.105. Maskavas iela 38 101943741 Lastādijas iela 38 01000410125006 Garāža
3.1.106. Maskavas iela 38 101943741 Lastādijas iela 38 01000410125007 Garāža
3.1.107. Maskavas iela 38 101943741 Lastādijas iela 38 01000410125001 Dzīvojamā māja
3.1.108. Maskavas iela 38 101943741 Lastādijas iela 38 01000410125008 Šķūnis
3.1.109. Maskavas iela 38 101943741 Lastādijas iela 38 01000410125009 Šķūnis
3.1.110. Maskavas iela 38 101943741 Lastādijas iela 38 01000410125 zemes vienība
3.1.111. Maskavas iela 39 102615052 Lastādijas iela 39 01000430058001 Dzīvojamā māja
3.1.112. Maskavas iela 39 102615052 Lastādijas iela 39 01000430058 zemes vienība
3.1.113. Maskavas iela 39A 106782088 Lastādijas iela 39A 01000430058002 Dzīvojamā māja
3.1.114. Maskavas iela 3A 106782071 Lastādijas iela 3A 01000040009002 Darbnīca
3.1.115. Maskavas iela 4 101943821 Lastādijas iela 4 01000040067001 Biroju ēka
3.1.116. Maskavas iela 4 101943821 Lastādijas iela 4 01000040067 zemes vienība
3.1.117. Maskavas iela 40 104601314 Lastādijas iela 40 01000410126001 Medicīnas centrs
3.1.118. Maskavas iela 40 104601314 Lastādijas iela 40 01000410126 zemes vienība
3.1.119. Maskavas iela 40A 106782096 Lastādijas iela 40A 01000410126003 Darbnīca
3.1.120. Maskavas iela 40A 106782096 Lastādijas iela 40A 01000410126004 Noliktava
3.1.121. Maskavas iela 40A 106782096 Lastādijas iela 40A 01000410126005 Noliktava
3.1.122. Maskavas iela 42 101943926 Lastādijas iela 42 01000410127001 Administratīvā ēka
3.1.123. Maskavas iela 42 101943926 Lastādijas iela 42 01000410127 zemes vienība
3.1.124. Maskavas iela 43 101944036 Lastādijas iela 43 01000430055002 Caurlaides ēka
3.1.125. Maskavas iela 43 101944036 Lastādijas iela 43 01000430055001 Rūpnīca
3.1.126. Maskavas iela 43 101944036 Lastādijas iela 43 01000430055 zemes vienība
3.1.127. Maskavas iela 44 101944108 Lastādijas iela 44 01000410127002 Dzīvojamā māja
3.1.128. Maskavas iela 45 101944212 Lastādijas iela 45 01000432008004 Transformators
3.1.129. Maskavas iela 45A 106782102 Lastādijas iela 45A 01000432008001 Darbnīca
3.1.130. Maskavas iela 45A 106782102 Lastādijas iela 45A 01000432008002 Noliktava
3.1.131. Maskavas iela 45A 106782102 Lastādijas iela 45A 01000432008005 Šķūnis
3.1.132. Maskavas iela 45A 106782102 Lastādijas iela 45A 01000432008006 Nojume
3.1.133. Maskavas iela 45A 106782102 Lastādijas iela 45A 01000432008003 Darbnīca
3.1.134. Maskavas iela 45A 106782102 Lastādijas iela 45A 01000432008 zemes vienība
3.1.135. Maskavas iela 46 101944325 Lastādijas iela 46 01000430003002 Dzīvojamā māja
3.1.136. Maskavas iela 48 101944382 Lastādijas iela 48 01000430003005 Pagrabs zem pagalma
3.1.137. Maskavas iela 48 101944382 Lastādijas iela 48 01000430003003 Pagrabs zem pagalma
3.1.138. Maskavas iela 48 101944382 Lastādijas iela 48 01000430003004 Dzīvojamā ēka
3.1.139. Maskavas iela 48 101944382 Lastādijas iela 48 01000430003 zemes vienība
3.1.140. Maskavas iela 48A 106782110 Lastādijas iela 48A 01000430003001 Dzīvojamā māja
3.1.141. Maskavas iela 5 102644774 Lastādijas iela 5 01000040008001 Administratīvā ēka
3.1.142. Maskavas iela 5 102644774 Lastādijas iela 5 01000040008 zemes vienība
3.1.143. Maskavas iela 50 101944390 Lastādijas iela 50 01000430004001 Dzīvojamā māja
3.1.144. Maskavas iela 50 101944390 Lastādijas iela 50 01000430004005 Šķūnis
3.1.145. Maskavas iela 50 101944390 Lastādijas iela 50 01000430004006 Šķūnis
3.1.146. Maskavas iela 50 101944390 Lastādijas iela 50 01000430004 zemes vienība
3.1.147. Maskavas iela 50A 106782135 Lastādijas iela 50A 01000430004002 Dzīvojamā ēka
3.1.148. Maskavas iela 50B 106782143 Lastādijas iela 50B 01000430004003 Darbnīca
3.1.149. Maskavas iela 50C 106782151 Lastādijas iela 50C 01000430004004 Darbnīca
3.1.150. Maskavas iela 52 102615060 Lastādijas iela 52 01000430005 zemes vienība
3.1.151. Maskavas iela 54 101944446 Lastādijas iela 54 01000430006001 Dzīvojamā māja
3.1.152. Maskavas iela 54 101944446 Lastādijas iela 54 01000430006004 Garāža
3.1.153. Maskavas iela 54 101944446 Lastādijas iela 54 01000430006007 Garāža
3.1.154. Maskavas iela 54 101944446 Lastādijas iela 54 01000430006008 Garāža
3.1.155. Maskavas iela 54 101944446 Lastādijas iela 54 01000430006009 Garāža
3.1.156. Maskavas iela 54 101944446 Lastādijas iela 54 01000430006010 Pirts
3.1.157. Maskavas iela 54 101944446 Lastādijas iela 54 01000430006 zemes vienība
3.1.158. Maskavas iela 56 102615077 Lastādijas iela 56 01000430007004 Šķūnis
3.1.159. Maskavas iela 56 102615077 Lastādijas iela 56 01000430007002 Dzīvojamā māja
3.1.160. Maskavas iela 56 102615077 Lastādijas iela 56 01000430007006 Šķūnis
3.1.161. Maskavas iela 56 102615077 Lastādijas iela 56 01000430007005 Šķūnis
3.1.162. Maskavas iela 56 102615077 Lastādijas iela 56 01000430007 zemes vienība
3.1.163. Maskavas iela 56A 106782176 Lastādijas iela 56A 01000430007001 Dzīvojamā māja
3.1.164. Maskavas iela 58 101944470 Lastādijas iela 58 01000430009001 Ārstniecības vai veselības aprūpes iestāžu ēka
3.1.165. Maskavas iela 58 101944470 Lastādijas iela 58 01000430009004 Noliktava
3.1.166. Maskavas iela 58 101944470 Lastādijas iela 58 01000430009005 Šķūnis
3.1.167. Maskavas iela 58 101944470 Lastādijas iela 58 01000430009009 Garāža
3.1.168. Maskavas iela 58 101944470 Lastādijas iela 58 01000430009007 Garāžas pamati
3.1.169. Maskavas iela 58 101944470 Lastādijas iela 58 01000430009 zemes vienība
3.1.170. Maskavas iela 5A 106782127 Lastādijas iela 5A 01000040008003 Darbnīca
3.1.171. Maskavas iela 6 101944487 Lastādijas iela 6 01000040066001 Noliktava
3.1.172. Maskavas iela 6 101944487 Lastādijas iela 6 01000040066 zemes vienība
3.1.173. Maskavas iela 60 101944495 Lastādijas iela 60 01000430060001 Dzīvojamā māja
3.1.174. Maskavas iela 60 101944495 Lastādijas iela 60 01000430060 zemes vienība
3.1.175. Maskavas iela 68 101944534 Lastādijas iela 68 01000430153002 Noliktava
3.1.176. Maskavas iela 68 101944534 Lastādijas iela 68 01000430153001 Biroju ēka
3.1.177. Maskavas iela 68 101944534 Lastādijas iela 68 01000430153003 Pagrabs zem pagalma
3.1.178. Maskavas iela 68 101944534 Lastādijas iela 68 01000430153 zemes vienība
3.1.179. Maskavas iela 7 101944550 Lastādijas iela 7 01000410088 zemes vienība
3.1.180. Maskavas iela 8 101944647 Lastādijas iela 8 01000040024001 Tūrisma informācijas centrs un publiskā tualete
3.1.181. Maskavas iela 8 101944647 Lastādijas iela 8 01000040024 zemes vienība
3.1.182. Maskavas iela 8 k-1 104577948 Lastādijas iela 8 k-1 01000040044001 Ēka ar biroju un tirdzniecības funkciju
3.1.183. Maskavas iela 8 k-1 104577948 Lastādijas iela 8 k-1 01000040044 zemes vienība
3.1.184. Maskavas iela 9 101944735 Lastādijas iela 9 01000410150006 Noliktava
3.1.185. Maskavas iela 9 101944735 Lastādijas iela 9 01000410150 zemes vienība
3.1.186. Maskavas iela 100 104612497 Latgales iela 100 01000430126001 Administratīvā un tirdzniecības ēka
3.1.187. Maskavas iela 100 104612497 Latgales iela 100 01000430126002 Noliktava
3.1.188. Maskavas iela 100 104612497 Latgales iela 100 01000430126 zemes vienība
3.1.189. Maskavas iela 101 101940576 Latgales iela 101 01000440056001 Dzīvojamā māja
3.1.190. Maskavas iela 101 101940576 Latgales iela 101 01000440056 zemes vienība
3.1.191. Maskavas iela 101A 106781471 Latgales iela 101A 01000440056002 Dzīvojamā māja
3.1.192. Maskavas iela 103 102645003 Latgales iela 103 01000440057005 Šķūnis
3.1.193. Maskavas iela 103 102645003 Latgales iela 103 01000440057009 Šķūnis
3.1.194. Maskavas iela 103 102645003 Latgales iela 103 01000440057001 Dzīvojamā māja
3.1.195. Maskavas iela 103 102645003 Latgales iela 103 01000440057010 Šķūnis
3.1.196. Maskavas iela 103 102645003 Latgales iela 103 01000440057 zemes vienība
3.1.197. Maskavas iela 103A 106627596 Latgales iela 103A 01000440057003 Dzīvojamā māja
3.1.198. Maskavas iela 103B 106627602 Latgales iela 103B 01000440057006 Dzīvojamā māja
3.1.199. Maskavas iela 104 101940592 Latgales iela 104 01000430127001 Dzīvojamā māja
3.1.200. Maskavas iela 104 101940592 Latgales iela 104 01000430127 zemes vienība
3.1.201. Maskavas iela 105 101940607 Latgales iela 105 01000440061001 Dzīvojamā ēka
3.1.202. Maskavas iela 105 101940607 Latgales iela 105 01000440061003 Šķūnis
3.1.203. Maskavas iela 105 101940607 Latgales iela 105 01000440061 zemes vienība
3.1.204. Maskavas iela 105A 106938477 Latgales iela 105A 01000442007 zemes vienība
3.1.205. Maskavas iela 106 101940615 Latgales iela 106 01000430130001 Dzīvojamā māja
3.1.206. Maskavas iela 106 101940615 Latgales iela 106 01000430130007 Šķūnis
3.1.207. Maskavas iela 106 101940615 Latgales iela 106 01000430130 zemes vienība
3.1.208. Maskavas iela 106A 106573433 Latgales iela 106A 01000430130002 Dzīvojamā māja
3.1.209. Maskavas iela 106B 106573441 Latgales iela 106B 01000430130003 Dzīvojamā māja
3.1.210. Maskavas iela 106C 106573458 Latgales iela 106C 01000430130004 Darbnīca
3.1.211. Maskavas iela 107 101940623 Latgales iela 107 01000440062001 Dzīvojamā māja
3.1.212. Maskavas iela 107 101940623 Latgales iela 107 01000440062002 Saimniecības ēka
3.1.213. Maskavas iela 107 101940623 Latgales iela 107 01000440062003 Noliktava
3.1.214. Maskavas iela 107 101940623 Latgales iela 107 01000440062 zemes vienība
3.1.215. Maskavas iela 108 101940648 Latgales iela 108 01000430131001 Dzīvojamā māja
3.1.216. Maskavas iela 108 101940648 Latgales iela 108 01000430131008 Šķūnis
3.1.217. Maskavas iela 108 101940648 Latgales iela 108 01000430131 zemes vienība
3.1.218. Maskavas iela 109 101940656 Latgales iela 109 01000440068 zemes vienība
3.1.219. Maskavas iela 112 101940680 Latgales iela 112 01000430132005 Šķūnis
3.1.220. Maskavas iela 112 101940680 Latgales iela 112 01000430132001 Dzīvojamā ēka
3.1.221. Maskavas iela 112 101940680 Latgales iela 112 01000430132 zemes vienība
3.1.222. Maskavas iela 116 102645011 Latgales iela 116 01000480003003 Administratīvā ēka
3.1.223. Maskavas iela 116 102645011 Latgales iela 116 01000480003 zemes vienība
3.1.224. Maskavas iela 117 101940711 Latgales iela 117 01000440093 zemes vienība
3.1.225. Maskavas iela 118 102614967 Latgales iela 118 01000480003002 Dzīvojamā māja
3.1.226. Maskavas iela 118 102614967 Latgales iela 118 01000480003008 Šķūnis
3.1.227. Maskavas iela 119 101940728 Latgales iela 119 01000440127001 Dzīvojamā ēka
3.1.228. Maskavas iela 119 101940728 Latgales iela 119 01000440127002 Dzīvojamā ēka
3.1.229. Maskavas iela 119 101940728 Latgales iela 119 01000440141 zemes vienība
3.1.230. Maskavas iela 119A 106781496 Latgales iela 119A 01000440127002 Dzīvojamā ēka
3.1.231. Maskavas iela 120 101940744 Latgales iela 120 01000480003001 Dzīvojamā māja
3.1.232. Maskavas iela 120A 106403013 Latgales iela 120A 01000480005001 Caurlaides ēka
3.1.233. Maskavas iela 120A 106403013 Latgales iela 120A 01000480005005 Noliktava
3.1.234. Maskavas iela 120A 106403013 Latgales iela 120A 01000480005006 Veļas mazgātava
3.1.235. Maskavas iela 120A 106403013 Latgales iela 120A 01000480104 zemes vienība
3.1.236. Maskavas iela 121 101940752 Latgales iela 121 01000440153003 Administratīvā ēka
3.1.237. Maskavas iela 121 101940752 Latgales iela 121 01000440153001 Noliktava
3.1.238. Maskavas iela 121 101940752 Latgales iela 121 01000440153 zemes vienība
3.1.239. Maskavas iela 121A 101940760 Latgales iela 121A 01000440144 zemes vienība
3.1.240. Maskavas iela 121B 104668456 Latgales iela 121B 01000440074015 Nojume
3.1.241. Maskavas iela 121B 104668456 Latgales iela 121B 01000440074 zemes vienība
3.1.242. Maskavas iela 122 104601234 Latgales iela 122 01000480006003 Ārstniecības vai veselības aprūpes iestāžu ēka
3.1.243. Maskavas iela 122 104601234 Latgales iela 122 01000480006 zemes vienība
3.1.244. Maskavas iela 123 101940785 Latgales iela 123 01000440076001 Dzīvojamā māja
3.1.245. Maskavas iela 123 101940785 Latgales iela 123 01000440076002 Šķūnis
3.1.246. Maskavas iela 123 101940785 Latgales iela 123 01000440076008 Šķūnis
3.1.247. Maskavas iela 123 101940785 Latgales iela 123 01000440076005 Šķūnis
3.1.248. Maskavas iela 123 101940785 Latgales iela 123 01000440076009 Šķūnis
3.1.249. Maskavas iela 123 101940785 Latgales iela 123 01000440076 zemes vienība
3.1.250. Maskavas iela 124 106781510 Latgales iela 124 01000480006005 Ārstniecības vai veselības aprūpes iestāžu ēka
3.1.251. Maskavas iela 125 101940793 Latgales iela 125 01000440077001 Dzīvojamā ēka
3.1.252. Maskavas iela 125 101940793 Latgales iela 125 01000440077002 Tualete
3.1.253. Maskavas iela 125 101940793 Latgales iela 125 01000440077006 Šķūnis
3.1.254. Maskavas iela 125 101940793 Latgales iela 125 01000440077004 Šķūnis
3.1.255. Maskavas iela 125 101940793 Latgales iela 125 01000440077 zemes vienība
3.1.256. Maskavas iela 126 106781527 Latgales iela 126 01000480118001 Garāža
3.1.257. Maskavas iela 126 106781527 Latgales iela 126 01000480118 zemes vienība
3.1.258. Maskavas iela 127 101940808 Latgales iela 127 01000440111001 Administratīvā ēka
3.1.259. Maskavas iela 127 101940808 Latgales iela 127 01000440111 zemes vienība
3.1.260. Maskavas iela 127A 102967122 Latgales iela 127A 01000442008002 Poliklīnika
3.1.261. Maskavas iela 127A 102967122 Latgales iela 127A 01000442008 zemes vienība
3.1.262. Maskavas iela 127B 106915626 Latgales iela 127B 01000440156003 Katlu māja
3.1.263. Maskavas iela 127B 106915626 Latgales iela 127B 01000440156 zemes vienība
3.1.264. Maskavas iela 129 101940816 Latgales iela 129 01000440113001 Dzīvojamā māja
3.1.265. Maskavas iela 129 101940816 Latgales iela 129 01000440113003 Šķūnis
3.1.266. Maskavas iela 129 101940816 Latgales iela 129 01000440113004 Šķūnis
3.1.267. Maskavas iela 129 101940816 Latgales iela 129 01000440113005 Šķūnis
3.1.268. Maskavas iela 129 101940816 Latgales iela 129 01000440113008 Šķūnis
3.1.269. Maskavas iela 129 101940816 Latgales iela 129 01000440113009 Šķūnis
3.1.270. Maskavas iela 129 101940816 Latgales iela 129 01000440113010 Škūnis
3.1.271. Maskavas iela 129 101940816 Latgales iela 129 01000440113011 Šķūnis
3.1.272. Maskavas iela 129 101940816 Latgales iela 129 01000440113012 Šķūnis
3.1.273. Maskavas iela 129 101940816 Latgales iela 129 01000440113007 Šķūnis
3.1.274. Maskavas iela 129 101940816 Latgales iela 129 01000440113006 Škūnis
3.1.275. Maskavas iela 129 101940816 Latgales iela 129 01000440113 zemes vienība
3.1.276. Maskavas iela 129A 106781535 Latgales iela 129A 01000440113002 Dzīvojamā māja
3.1.277. Maskavas iela 130 101940824 Latgales iela 130 01000480010001 Dzīvojamā māja
3.1.278. Maskavas iela 130 101940824 Latgales iela 130 01000480011004 Šķūnis
3.1.279. Maskavas iela 130 101940824 Latgales iela 130 01000480011005 Šķūnis
3.1.280. Maskavas iela 130 101940824 Latgales iela 130 01000482079 zemes vienība
3.1.281. Maskavas iela 130A 105695727 Latgales iela 130A 01000480010017 Transformatoru apakšstacija
3.1.282. Maskavas iela 130A 105695727 Latgales iela 130A 01000480010012 Noliktava
3.1.283. Maskavas iela 130A 105695727 Latgales iela 130A 01000480010011 Noliktava
3.1.284. Maskavas iela 130A 105695727 Latgales iela 130A 01000480010010 Darbnīca
3.1.285. Maskavas iela 130A 105695727 Latgales iela 130A 01000480010016 Ūdens attīrīšanas stacija
3.1.286. Maskavas iela 130A 105695727 Latgales iela 130A 01000480010009 Ražošanas ēka
3.1.287. Maskavas iela 130A 105695727 Latgales iela 130A 01000480010013 Ūdens attīrīšanas stacija
3.1.288. Maskavas iela 130A 105695727 Latgales iela 130A 01000480010014 Darbnīca
3.1.289. Maskavas iela 130A 105695727 Latgales iela 130A 01000480010015 Darbnīca
3.1.290. Maskavas iela 130A 105695727 Latgales iela 130A 01000480010008 Ražošanas ēka
3.1.291. Maskavas iela 130A 105695727 Latgales iela 130A 01000480010006 Ražošanas ēka
3.1.292. Maskavas iela 130A 105695727 Latgales iela 130A 01000480010007 Ražošanas ēka
3.1.293. Maskavas iela 130A 105695727 Latgales iela 130A 01000480010 zemes vienība
3.1.294. Maskavas iela 130B 106627610 Latgales iela 130B 01000480010003 Dzīvojamā māja
3.1.295. Maskavas iela 130C 106781543 Latgales iela 130C 01000480010002 Dzīvojamā māja
3.1.296. Maskavas iela 131 101940857 Latgales iela 131 01000440114008 Dzīvojamā ēka
3.1.297. Maskavas iela 131 101940857 Latgales iela 131 01000440114 zemes vienība
3.1.298. Maskavas iela 131 k-1 101940865 Latgales iela 131 k-1 01000440114001 Divu dzīvokļu mājas
3.1.299. Maskavas iela 131 k-1 101940865 Latgales iela 131 k-1 01000440002 zemes vienība
3.1.300. Maskavas iela 132 101940873 Latgales iela 132 01000480011006 Dzīvojamā māja
3.1.301. Maskavas iela 132 101940873 Latgales iela 132 01000480011 zemes vienība
3.1.302. Maskavas iela 134 101940898 Latgales iela 134 01000480012002 Dzīvojamā māja
3.1.303. Maskavas iela 134 101940898 Latgales iela 134 01000480012 zemes vienība
3.1.304. Maskavas iela 134A 106580904 Latgales iela 134A 01000480012001 Dzīvojamā māja
3.1.305. Maskavas iela 135 102645028 Latgales iela 135 01000440118001 Dzīvojamā ēka
3.1.306. Maskavas iela 135 102645028 Latgales iela 135 01000440118 zemes vienība
3.1.307. Maskavas iela 135A 106627635 Latgales iela 135A 01000440118006 Dzīvojamā ēka
3.1.308. Maskavas iela 135B 106627627 Latgales iela 135B 01000440118005 Dzīvojamā ēka
3.1.309. Maskavas iela 135C 106640812 Latgales iela 135C 01000440118004 Dzīvojamā ēka
3.1.310. Maskavas iela 135D 106640820 Latgales iela 135D 01000440118002 Dzīvojamā ēka
3.1.311. Maskavas iela 135E 106640837 Latgales iela 135E 01000440118003 Dzīvojamā ēka
3.1.312. Maskavas iela 136 101940904 Latgales iela 136 01000480013001 Dzīvojamā māja
3.1.313. Maskavas iela 136 101940904 Latgales iela 136 01000480013006 Garāža
3.1.314. Maskavas iela 136 101940904 Latgales iela 136 01000480013004 Garāža
3.1.315. Maskavas iela 136 101940904 Latgales iela 136 01000480013007 Garāža
3.1.316. Maskavas iela 136 101940904 Latgales iela 136 01000480013008 Šķūnis
3.1.317. Maskavas iela 136 101940904 Latgales iela 136 01000480013 zemes vienība
3.1.318. Maskavas iela 137 101940912 Latgales iela 137 01000440120001 Dzīvojamā māja
3.1.319. Maskavas iela 137 101940912 Latgales iela 137 01000440120003 Šķūnis
3.1.320. Maskavas iela 137 101940912 Latgales iela 137 01000440120005 Šķūnis
3.1.321. Maskavas iela 137 101940912 Latgales iela 137 01000440120004 Šķūnis
3.1.322. Maskavas iela 137 101940912 Latgales iela 137 01000440120 zemes vienība
3.1.323. Maskavas iela 137A 103356248 Latgales iela 137A 01000442006002 Dzīvojamā ēka
3.1.324. Maskavas iela 137A 103356248 Latgales iela 137A 01000442006006 Škūnis
3.1.325. Maskavas iela 137A 103356248 Latgales iela 137A 01000442006 zemes vienība
3.1.326. Maskavas iela 138 101940920 Latgales iela 138 01000480014001 Dzīvojamā māja
3.1.327. Maskavas iela 138 101940920 Latgales iela 138 01000480014009 Šķūnis
3.1.328. Maskavas iela 138 101940920 Latgales iela 138 01000480014006 Šķūnis
3.1.329. Maskavas iela 138 101940920 Latgales iela 138 01000480014011 Šķūnis
3.1.330. Maskavas iela 138 101940920 Latgales iela 138 01000480014008 Saimniecības ēka
3.1.331. Maskavas iela 138 101940920 Latgales iela 138 01000480014 zemes vienība
3.1.332. Maskavas iela 138A 106781576 Latgales iela 138A 01000480014002 Dzīvojamā māja
3.1.333. Maskavas iela 138B 106781584 Latgales iela 138B 01000480014003 Dzīvojamā māja
3.1.334. Maskavas iela 139A 101940945 Latgales iela 139A 01000440121006 Šķūnis
3.1.335. Maskavas iela 139A 101940945 Latgales iela 139A 01000440121003 Saimniecības ēka
3.1.336. Maskavas iela 139A 101940945 Latgales iela 139A 01000440121005 Šķūnis
3.1.337. Maskavas iela 139A 101940945 Latgales iela 139A 01000440121002 Šķūnis
3.1.338. Maskavas iela 139A 101940945 Latgales iela 139A 01000440121001 Dzīvojamā ēka
3.1.339. Maskavas iela 139A 101940945 Latgales iela 139A 01000440121 zemes vienība
3.1.340. Maskavas iela 139B 106781592 Latgales iela 139B 01000440121004 Transformators TP Nr.670
3.1.341. Maskavas iela 140 101940978 Latgales iela 140 01000480015001 Dzīvojamā ēka
3.1.342. Maskavas iela 140 101940978 Latgales iela 140 01000480015 zemes vienība
3.1.343. Maskavas iela 141 101940986 Latgales iela 141 01000440122001 Dzīvojamā māja
3.1.344. Maskavas iela 141 101940986 Latgales iela 141 01000440122008 Šķūnis
3.1.345. Maskavas iela 141 101940986 Latgales iela 141 01000440122003 Šķūnis
3.1.346. Maskavas iela 141 101940986 Latgales iela 141 01000440122004 Šķūnis
3.1.347. Maskavas iela 141 101940986 Latgales iela 141 01000440122005 Šķūnis
3.1.348. Maskavas iela 141 101940986 Latgales iela 141 01000440122006 Šķūnis
3.1.349. Maskavas iela 141 101940986 Latgales iela 141 01000440122007 Šķūnis
3.1.350. Maskavas iela 141 101940986 Latgales iela 141 01000440122 zemes vienība
3.1.351. Maskavas iela 141A 106627643 Latgales iela 141A 01000440122002 Dzīvojamā māja
3.1.352. Maskavas iela 142 101940994 Latgales iela 142 01000480016001 Dzīvojamā ēka
3.1.353. Maskavas iela 142 101940994 Latgales iela 142 01000480016005 Šķūnis
3.1.354. Maskavas iela 142 101940994 Latgales iela 142 01000480016006 Šķūnis
3.1.355. Maskavas iela 142 101940994 Latgales iela 142 01000480016007 Šķūnis
3.1.356. Maskavas iela 142 101940994 Latgales iela 142 01000480016004 Šķūnis
3.1.357. Maskavas iela 142 101940994 Latgales iela 142 01000480016008 Šķūnis
3.1.358. Maskavas iela 142 101940994 Latgales iela 142 01000480016 zemes vienība
3.1.359. Maskavas iela 142A 106781607 Latgales iela 142A 01000480016003 Dzīvojamā ēka
3.1.360. Maskavas iela 142B 106781615 Latgales iela 142B 01000480016002 Dzīvojamā ēka
3.1.361. Maskavas iela 143 101941006 Latgales iela 143 01000440125001 Garāža
3.1.362. Maskavas iela 143 101941006 Latgales iela 143 01000440003 zemes vienība
3.1.363. Maskavas iela 144 101941014 Latgales iela 144 01000480019001 Darbnīca
3.1.364. Maskavas iela 144 101941014 Latgales iela 144 01000480019003 Darbnīca
3.1.365. Maskavas iela 144 101941014 Latgales iela 144 01000480019002 Darbnīca
3.1.366. Maskavas iela 144 101941014 Latgales iela 144 01000480019004 Darbnīca
3.1.367. Maskavas iela 144 101941014 Latgales iela 144 01000480019005 Noliktava
3.1.368. Maskavas iela 144 101941014 Latgales iela 144 01000480019006 Pagrabs
3.1.369. Maskavas iela 144 101941014 Latgales iela 144 01000480019007 Nojume
3.1.370. Maskavas iela 144 101941014 Latgales iela 144 01000480019 zemes vienība
3.1.371. Maskavas iela 145 101941022 Latgales iela 145 01000440126001 Dzīvojamā māja
3.1.372. Maskavas iela 145 101941022 Latgales iela 145 01000440126002 Šķūnis
3.1.373. Maskavas iela 145 101941022 Latgales iela 145 01000440126003 Šķūnis
3.1.374. Maskavas iela 145 101941022 Latgales iela 145 01000440126004 Šķūnis
3.1.375. Maskavas iela 145 101941022 Latgales iela 145 01000440126005 Šķūnis
3.1.376. Maskavas iela 145 101941022 Latgales iela 145 01000440126006 Šķūnis
3.1.377. Maskavas iela 145 101941022 Latgales iela 145 01000440126 zemes vienība
3.1.378. Maskavas iela 145A 101941030 Latgales iela 145A 01000440139002 Garāža
3.1.379. Maskavas iela 145A 101941030 Latgales iela 145A 01000440139003 Saimniecības ēka
3.1.380. Maskavas iela 145A 101941030 Latgales iela 145A 01000440139001 Dzīvojamā ēka
3.1.381. Maskavas iela 145A 101941030 Latgales iela 145A 01000440139004 Šķūnis
3.1.382. Maskavas iela 145A 101941030 Latgales iela 145A 01000440139 zemes vienība
3.1.383. Maskavas iela 146 101941047 Latgales iela 146 01000480199002 Triju vai vairāku dzīvokļu mājas
3.1.384. Maskavas iela 146 101941047 Latgales iela 146 01000480199 zemes vienība
3.1.385. Maskavas iela 146A 106781623 Latgales iela 146A 01000480199001 Triju vai vairāku dzīvokļu mājas
3.1.386. Maskavas iela 146B 106781631 Latgales iela 146B 01000480199008 Triju vai vairāku dzīvokļu mājas
3.1.387. Maskavas iela 146C 106781648 Latgales iela 146C 01000480199007 Triju vai vairāku dzīvokļu mājas
3.1.388. Maskavas iela 148 101941055 Latgales iela 148 01000480020001 Dzīvojamā māja
3.1.389. Maskavas iela 148 101941055 Latgales iela 148 01000480020014 Šķūnis
3.1.390. Maskavas iela 148 101941055 Latgales iela 148 01000480020003 Darbnīca-drupas
3.1.391. Maskavas iela 148 101941055 Latgales iela 148 01000480020006 Šķūnis
3.1.392. Maskavas iela 148 101941055 Latgales iela 148 01000480020005 Šķūnis
3.1.393. Maskavas iela 148 101941055 Latgales iela 148 01000480020 zemes vienība
3.1.394. Maskavas iela 148A 105490053 Latgales iela 148A 01000482028 zemes vienība
3.1.395. Maskavas iela 148B 106294427 Latgales iela 148B 01000480004 zemes vienība
3.1.396. Maskavas iela 149 101941063 Latgales iela 149 01000460102001 Dzīvojamā ēka
3.1.397. Maskavas iela 149 101941063 Latgales iela 149 01000460102002 Šķūnis
3.1.398. Maskavas iela 149 101941063 Latgales iela 149 01000460102004 Šķūnis
3.1.399. Maskavas iela 149 101941063 Latgales iela 149 01000460102005 Šķūnis
3.1.400. Maskavas iela 149 101941063 Latgales iela 149 01000460102 zemes vienība
3.1.401. Maskavas iela 150 102645036 Latgales iela 150 01000480102001 Dzīvojamā māja
3.1.402. Maskavas iela 150 102645036 Latgales iela 150 01000480102 zemes vienība
3.1.403. Maskavas iela 150A 106680944 Latgales iela 150A 01000480102003 Tirdzniecības - ēka
3.1.404. Maskavas iela 151 101941088 Latgales iela 151 01000460103001 Dzīvojamā māja
3.1.405. Maskavas iela 151 101941088 Latgales iela 151 01000460103004 Šķūnis
3.1.406. Maskavas iela 151 101941088 Latgales iela 151 01000460103002 Šķūnis
3.1.407. Maskavas iela 151 101941088 Latgales iela 151 01000460103003 Tualete
3.1.408. Maskavas iela 151 101941088 Latgales iela 151 01000460103005 Tualete
3.1.409. Maskavas iela 151 101941088 Latgales iela 151 01000460103006 Tualete
3.1.410. Maskavas iela 151 101941088 Latgales iela 151 01000460103 zemes vienība
3.1.411. Maskavas iela 153 101941096 Latgales iela 153 01000460104008 Šķūnis
3.1.412. Maskavas iela 153 101941096 Latgales iela 153 01000460104005 Šķūnis
3.1.413. Maskavas iela 153 101941096 Latgales iela 153 01000460104001 Dzīvojamā ēka
3.1.414. Maskavas iela 153 101941096 Latgales iela 153 01000460104013 Šķūnis
3.1.415. Maskavas iela 153 101941096 Latgales iela 153 01000460104004 Šķūnis
3.1.416. Maskavas iela 153 101941096 Latgales iela 153 01000460104012 Šķūnis
3.1.417. Maskavas iela 153 101941096 Latgales iela 153 01000460104009 Šķūnis
3.1.418. Maskavas iela 153 101941096 Latgales iela 153 01000460104007 Šķūnis
3.1.419. Maskavas iela 153 101941096 Latgales iela 153 01000460104 zemes vienība
3.1.420. Maskavas iela 153A 106781656 Latgales iela 153A 01000460104002 Dzīvojamā ēka
3.1.421. Maskavas iela 154 101941102 Latgales iela 154 01000480141001 Dzīvojamā māja
3.1.422. Maskavas iela 154 101941102 Latgales iela 154 01000480141002 Šķūnis
3.1.423. Maskavas iela 154 101941102 Latgales iela 154 01000480141003 Šķūnis
3.1.424. Maskavas iela 154 101941102 Latgales iela 154 01000480141004 Šķūnis
3.1.425. Maskavas iela 154 101941102 Latgales iela 154 01000480141005 Šķūnis
3.1.426. Maskavas iela 154 101941102 Latgales iela 154 01000480141006 Šķūnis
3.1.427. Maskavas iela 154 101941102 Latgales iela 154 01000480141 zemes vienība
3.1.428. Maskavas iela 155 101941110 Latgales iela 155 01000460105001 Dzīvojamā ēka
3.1.429. Maskavas iela 155 101941110 Latgales iela 155 01000460105002 Šķūnis
3.1.430. Maskavas iela 155 101941110 Latgales iela 155 01000460105 zemes vienība
3.1.431. Maskavas iela 155A 106633960 Latgales iela 155A 01000460105006 Dzīvojamā ēka
3.1.432. Maskavas iela 155B 106781664 Latgales iela 155B 01000460149003 Garāža
3.1.433. Maskavas iela 155B 106781664 Latgales iela 155B 01000460149 zemes vienība
3.1.434. Maskavas iela 156 101941127 Latgales iela 156 01000480023001 Dzīvojamā ēka
3.1.435. Maskavas iela 156 101941127 Latgales iela 156 01000480023002 Šķūnis
3.1.436. Maskavas iela 156 101941127 Latgales iela 156 01000480023004 Šķūnis
3.1.437. Maskavas iela 156 101941127 Latgales iela 156 01000480023005 Šķūnis - garāža
3.1.438. Maskavas iela 156 101941127 Latgales iela 156 01000480023 zemes vienība
3.1.439. Maskavas iela 157 101941135 Latgales iela 157 01000460107001 Dzīvojamā ēka
3.1.440. Maskavas iela 157 101941135 Latgales iela 157 01000460107006 Šķūnis
3.1.441. Maskavas iela 157 101941135 Latgales iela 157 01000460107008 Šķūnis
3.1.442. Maskavas iela 157 101941135 Latgales iela 157 01000460107 zemes vienība
3.1.443. Maskavas iela 159 101941143 Latgales iela 159 01000460108005 Pagrabs
3.1.444. Maskavas iela 159 101941143 Latgales iela 159 01000460108001 Dzīvojamā māja
3.1.445. Maskavas iela 159 101941143 Latgales iela 159 01000460108008 Šķūnis
3.1.446. Maskavas iela 159 101941143 Latgales iela 159 01000460108004 Šķūnis
3.1.447. Maskavas iela 159 101941143 Latgales iela 159 01000460108007 Šķūnis
3.1.448. Maskavas iela 159 101941143 Latgales iela 159 01000460108002 Šķūnis
3.1.449. Maskavas iela 159 101941143 Latgales iela 159 01000460108003 Šķūnis
3.1.450. Maskavas iela 159 101941143 Latgales iela 159 01000460108 zemes vienība
3.1.451. Maskavas iela 161 101941176 Latgales iela 161 01000460109001 Dzīvojamā ēka
3.1.452. Maskavas iela 161 101941176 Latgales iela 161 01000460109004 Ateja
3.1.453. Maskavas iela 161 101941176 Latgales iela 161 01000460109005 Pagrabs
3.1.454. Maskavas iela 161 101941176 Latgales iela 161 01000460109 zemes vienība
3.1.455. Maskavas iela 162 101941184 Latgales iela 162 01000480103001 Dzīvojamā ēka
3.1.456. Maskavas iela 162 101941184 Latgales iela 162 01000480103004 Garāža
3.1.457. Maskavas iela 162 101941184 Latgales iela 162 01000480103 zemes vienība
3.1.458. Maskavas iela 163 101941192 Latgales iela 163 01000460110001 Dzīvojamā māja
3.1.459. Maskavas iela 163 101941192 Latgales iela 163 01000460110010 Šķūnis
3.1.460. Maskavas iela 163 101941192 Latgales iela 163 01000460110 zemes vienība
3.1.461. Maskavas iela 163A 106312298 Latgales iela 163A 01000462044001 Transformatoru ēka (TP 148)
3.1.462. Maskavas iela 163A 106312298 Latgales iela 163A 01000469000 zemes vienība
3.1.463. Maskavas iela 164 102645044 Latgales iela 164 01000480165001 Dzīvojamā ēka
3.1.464. Maskavas iela 164 102645044 Latgales iela 164 01000480165008 Garāža
3.1.465. Maskavas iela 164 102645044 Latgales iela 164 01000480113 zemes vienība
3.1.466. Maskavas iela 164A 106781672 Latgales iela 164A 01000480165014 Transformators
3.1.467. Maskavas iela 164B 106781680 Latgales iela 164B 01000480165003 Transformatoru apakšstacija TP 420
3.1.468. Maskavas iela 165 101941207 Latgales iela 165 01000462014001 Administratīva ēka
3.1.469. Maskavas iela 165 101941207 Latgales iela 165 01000462014 zemes vienība
3.1.470. Maskavas iela 165A 106785993 Latgales iela 165A 01000460114 zemes vienība
3.1.471. Maskavas iela 166 101941215 Latgales iela 166 01000480106001 Mūzikas skola
3.1.472. Maskavas iela 166 101941215 Latgales iela 166 01000480106002 Noliktava
3.1.473. Maskavas iela 166 101941215 Latgales iela 166 01000480106 zemes vienība
3.1.474. Maskavas iela 168 101941231 Latgales iela 168 01000482006001 Administratīvā ēka
3.1.475. Maskavas iela 168 101941231 Latgales iela 168 01000482006 zemes vienība
3.1.476. Maskavas iela 169 106781736 Latgales iela 169 01000460116001 Dzīvojamā ēka
3.1.477. Maskavas iela 170 101941256 Latgales iela 170 01000480084001 Baznīca
3.1.478. Maskavas iela 170 101941256 Latgales iela 170 01000480084 zemes vienība
3.1.479. Maskavas iela 170 k-2 104579750 Latgales iela 170 k-2 01000480115002 Dzīvojamā ēka
3.1.480. Maskavas iela 170 k-2 104579750 Latgales iela 170 k-2 01000482042 zemes vienība
3.1.481. Maskavas iela 170A 101941264 Latgales iela 170A 01000480033 zemes vienība
3.1.482. Maskavas iela 171 102614975 Latgales iela 171 01000460116002 Dzīvojamā ēka
3.1.483. Maskavas iela 171 102614975 Latgales iela 171 01000460116012 Šķūnis
3.1.484. Maskavas iela 171 102614975 Latgales iela 171 01000460116013 Šķūnis
3.1.485. Maskavas iela 171 102614975 Latgales iela 171 01000460116016 Garāža
3.1.486. Maskavas iela 171 102614975 Latgales iela 171 01000460116014 Šķūnis
3.1.487. Maskavas iela 171 102614975 Latgales iela 171 01000460116015 Šķūnis
3.1.488. Maskavas iela 171 102614975 Latgales iela 171 01000460116009 Šķūnis
3.1.489. Maskavas iela 171 102614975 Latgales iela 171 01000460116008 Šķūnis
3.1.490. Maskavas iela 171 102614975 Latgales iela 171 01000460116011 Šķūnis
3.1.491. Maskavas iela 171 102614975 Latgales iela 171 01000460116010 Šķūnis
3.1.492. Maskavas iela 171 102614975 Latgales iela 171 01000460116007 Šķūnis
3.1.493. Maskavas iela 171 102614975 Latgales iela 171 01000460116004 Šķūnis
3.1.494. Maskavas iela 171 102614975 Latgales iela 171 01000460116005 Šķūnis
3.1.495. Maskavas iela 171 102614975 Latgales iela 171 01000460116 zemes vienība
3.1.496. Maskavas iela 172 101941272 Latgales iela 172 01000480083001 Dzīvojamā ēka
3.1.497. Maskavas iela 172 101941272 Latgales iela 172 01000480083004 Garāža
3.1.498. Maskavas iela 172 101941272 Latgales iela 172 01000480083007 Šķūnis
3.1.499. Maskavas iela 172 101941272 Latgales iela 172 01000480083008 Šķūnis
3.1.500. Maskavas iela 172 101941272 Latgales iela 172 01000480083 zemes vienība
3.1.501. Maskavas iela 172 k-1 106781744 Latgales iela 172 k-1 01000480083003 Garāža-darbnīca
3.1.502. Maskavas iela 172 k-2 105806198 Latgales iela 172 k-2 01000480083002 Veikals
3.1.503. Maskavas iela 173 101941280 Latgales iela 173 01000460117001 Dzīvojamā māja
3.1.504. Maskavas iela 173 101941280 Latgales iela 173 01000460117015 Šķūnis
3.1.505. Maskavas iela 173 101941280 Latgales iela 173 01000460117016 Šķūnis
3.1.506. Maskavas iela 173 101941280 Latgales iela 173 01000460117017 Ateja
3.1.507. Maskavas iela 173 101941280 Latgales iela 173 01000460117011 Šķūnis
3.1.508. Maskavas iela 173 101941280 Latgales iela 173 01000460117005 Šķūnis
3.1.509. Maskavas iela 173 101941280 Latgales iela 173 01000460117018 Šķūnis
3.1.510. Maskavas iela 173 101941280 Latgales iela 173 01000460117014 Šķūnis
3.1.511. Maskavas iela 173 101941280 Latgales iela 173 01000460117 zemes vienība
3.1.512. Maskavas iela 173A 106521096 Latgales iela 173A 01000460117007 Dzīvojamā māja
3.1.513. Maskavas iela 173B 106781752 Latgales iela 173B 01000460117002 Dzīvojamā māja
3.1.514. Maskavas iela 174 101941297 Latgales iela 174 01000480040001 Dzīvojamā māja
3.1.515. Maskavas iela 174 101941297 Latgales iela 174 01000480040002 Šķūnis
3.1.516. Maskavas iela 174 101941297 Latgales iela 174 01000480040007 Noliktava
3.1.517. Maskavas iela 174 101941297 Latgales iela 174 01000480040009 Noliktava - šķūnis
3.1.518. Maskavas iela 174 101941297 Latgales iela 174 01000480040 zemes vienība
3.1.519. Maskavas iela 174A 103405223 Latgales iela 174A 01000480040010 Kafejnīca-kiosks
3.1.520. Maskavas iela 174A 103405223 Latgales iela 174A 01000480040006 Šķūnis
3.1.521. Maskavas iela 174A 103405223 Latgales iela 174A 01000480040008 Noliktava
3.1.522. Maskavas iela 174A 103405223 Latgales iela 174A 01000482027 zemes vienība
3.1.523. Maskavas iela 174B 106781760 Latgales iela 174B 01000480040011 Apavu remonta darbnīca
3.1.524. Maskavas iela 174C 106781777 Latgales iela 174C 01000480040005 Garāža
3.1.525. Maskavas iela 175 101941303 Latgales iela 175 01000460118001 Dzīvojamā māja
3.1.526. Maskavas iela 175 101941303 Latgales iela 175 01000460118003 Šķūnis
3.1.527. Maskavas iela 175 101941303 Latgales iela 175 01000460118007 Šķūnis
3.1.528. Maskavas iela 175 101941303 Latgales iela 175 01000460118008 Šķūnis
3.1.529. Maskavas iela 175 101941303 Latgales iela 175 01000460118 zemes vienība
3.1.530. Maskavas iela 175A 106627651 Latgales iela 175A 01000460118002 Dzīvojamā ēka
3.1.531. Maskavas iela 177 101941328 Latgales iela 177 01000460119001 Dzīvojamā ēka
3.1.532. Maskavas iela 177 101941328 Latgales iela 177 01000460119002 Šķūnis
3.1.533. Maskavas iela 177 101941328 Latgales iela 177 01000460119004 Šķūnis
3.1.534. Maskavas iela 177 101941328 Latgales iela 177 01000460119005 Šķūnis
3.1.535. Maskavas iela 177 101941328 Latgales iela 177 01000460119006 Šķūnis
3.1.536. Maskavas iela 177 101941328 Latgales iela 177 01000460119007 Garāža
3.1.537. Maskavas iela 177 101941328 Latgales iela 177 01000460119008 Garāža
3.1.538. Maskavas iela 177 101941328 Latgales iela 177 01000460119009 Garāža
3.1.539. Maskavas iela 177 101941328 Latgales iela 177 01000460119003 Šķūnis
3.1.540. Maskavas iela 177 101941328 Latgales iela 177 01000460119 zemes vienība
3.1.541. Maskavas iela 178 101941336 Latgales iela 178 01000480066001 Skola
3.1.542. Maskavas iela 178 101941336 Latgales iela 178 01000480066004 Garāža
3.1.543. Maskavas iela 178 101941336 Latgales iela 178 01000480066 zemes vienība
3.1.544. Maskavas iela 178A 106781785 Latgales iela 178A 01000480066003 Transformators (TP 155 )
3.1.545. Maskavas iela 179 101941344 Latgales iela 179 01000460120001 Dzīvojamā ēka
3.1.546. Maskavas iela 179 101941344 Latgales iela 179 01000460120008 Šķūnis
3.1.547. Maskavas iela 179 101941344 Latgales iela 179 01000460120007 Šķūnis
3.1.548. Maskavas iela 179 101941344 Latgales iela 179 01000460120006 Šķūnis
3.1.549. Maskavas iela 179 101941344 Latgales iela 179 01000460120005 Šķūnis
3.1.550. Maskavas iela 179 101941344 Latgales iela 179 01000460120004 Šķūnis
3.1.551. Maskavas iela 179 101941344 Latgales iela 179 01000460120 zemes vienība
3.1.552. Maskavas iela 179A 106781793 Latgales iela 179A 01000460120002 Dzīvojamā ēka
3.1.553. Maskavas iela 179B 106781808 Latgales iela 179B 01000460120003 Dzīvojamā ēka
3.1.554. Maskavas iela 180 102645108 Latgales iela 180 01000480067001 Dzīvojamā ēka
3.1.555. Maskavas iela 180 102645108 Latgales iela 180 01000480067006 Šķūnis
3.1.556. Maskavas iela 180 102645108 Latgales iela 180 01000480067 zemes vienība
3.1.557. Maskavas iela 180A 106781816 Latgales iela 180A 01000480067002 Garāža
3.1.558. Maskavas iela 180B 106932361 Latgales iela 180B 01000480066002 Internāta ēka
3.1.559. Maskavas iela 181 101941360 Latgales iela 181 01000460121007 Garāža
3.1.560. Maskavas iela 181 101941360 Latgales iela 181 01000460121001 Dzīvojamā ēka
3.1.561. Maskavas iela 181 101941360 Latgales iela 181 01000460121004 Šķūnis
3.1.562. Maskavas iela 181 101941360 Latgales iela 181 01000460121005 Šķūnis
3.1.563. Maskavas iela 181 101941360 Latgales iela 181 01000460121 zemes vienība
3.1.564. Maskavas iela 181A 105695743 Latgales iela 181A 01000460121002 Dzīvojamā ēka
3.1.565. Maskavas iela 183 101941385 Latgales iela 183 01000460122003 Garāža
3.1.566. Maskavas iela 183 101941385 Latgales iela 183 01000460122004 Garāža
3.1.567. Maskavas iela 183 101941385 Latgales iela 183 01000460122 zemes vienība
3.1.568. Maskavas iela 185 101941393 Latgales iela 185 01000460123001 Dzīvojamā ēka
3.1.569. Maskavas iela 185 101941393 Latgales iela 185 01000460169 zemes vienība
3.1.570. Maskavas iela 185A 106699754 Latgales iela 185A 01000460168 zemes vienība
3.1.571. Maskavas iela 187 101941408 Latgales iela 187 01000460185009 Telefonu centrāle
3.1.572. Maskavas iela 187 101941408 Latgales iela 187 01000460159 zemes vienība
3.1.573. Maskavas iela 188 101941416 Latgales iela 188 01000480134001 Daudzstāvu daudzdzīvokļu dzīvojamā ēka
3.1.574. Maskavas iela 188 101941416 Latgales iela 188 01000480134 zemes vienība
3.1.575. Maskavas iela 189 101941424 Latgales iela 189 01000470098001 Administratīvā ēka
3.1.576. Maskavas iela 189A 105928501 Latgales iela 189A 01000470007 zemes vienība
3.1.577. Maskavas iela 190 101941432 Latgales iela 190 01000480136001 Daudzstāvu daudzdzīvokļu dzīvojamā ēka
3.1.578. Maskavas iela 190 101941432 Latgales iela 190 01000480136 zemes vienība
3.1.579. Maskavas iela 191 101941440 Latgales iela 191 01000470100001 Dzīvojamā ēka
3.1.580. Maskavas iela 191 101941440 Latgales iela 191 01000470099 zemes vienība
3.1.581. Maskavas iela 191A 106354665 Latgales iela 191A 01000470072002 Administratīva ēka
3.1.582. Maskavas iela 191A 106354665 Latgales iela 191A 01000472005 zemes vienība
3.1.583. Maskavas iela 192 101941457 Latgales iela 192 01000480137001 Daudzstāvu daudzdzīvokļu dzīvojamā ēka
3.1.584. Maskavas iela 192 101941457 Latgales iela 192 01000480137 zemes vienība
3.1.585. Maskavas iela 193 106781824 Latgales iela 193 01000470100 zemes vienība
3.1.586. Maskavas iela 194 101941465 Latgales iela 194 01000480190001 Dzīvojamā ēka
3.1.587. Maskavas iela 194 101941465 Latgales iela 194 01000480190002 Garāža
3.1.588. Maskavas iela 194 101941465 Latgales iela 194 01000480190003 Garāža
3.1.589. Maskavas iela 194 101941465 Latgales iela 194 01000480190004 Nojume
3.1.590. Maskavas iela 194 101941465 Latgales iela 194 01000480190005 Garāža
3.1.591. Maskavas iela 194 101941465 Latgales iela 194 01000480190 zemes vienība
3.1.592. Maskavas iela 194 101941465 Latgales iela 194 01000482073 zemes vienība
3.1.593. Maskavas iela 194 101941465 Latgales iela 194 01000480201 zemes vienība
3.1.594. Maskavas iela 194 101941465 Latgales iela 194 01000482074 zemes vienība
3.1.595. Maskavas iela 194C 105790926 Latgales iela 194C 01000480132 zemes vienība
3.1.596. Maskavas iela 194D 105790942 Latgales iela 194D 01000480202008 Garāža
3.1.597. Maskavas iela 194E 106627668 Latgales iela 194E 01000480202004 Transformators TP Nr.661
3.1.598. Maskavas iela 194E 106627668 Latgales iela 194E 01000480133 zemes vienība
3.1.599. Maskavas iela 195 101941481 Latgales iela 195 01000470100004 Transformatoru apakšstacija
3.1.600. Maskavas iela 195 101941481 Latgales iela 195 01000470101 zemes vienība
3.1.601. Maskavas iela 196 101941498 Latgales iela 196 01000480072001 Laboratorija
3.1.602. Maskavas iela 196 101941498 Latgales iela 196 01000480072023 Šķūnis
3.1.603. Maskavas iela 196 101941498 Latgales iela 196 01000480072 zemes vienība
3.1.604. Maskavas iela 197 101941504 Latgales iela 197 01000470102002 A.Pumpura Rīgas 11. pamatskola
3.1.605. Maskavas iela 197 101941504 Latgales iela 197 01000470102 zemes vienība
3.1.606. Maskavas iela 198 101941512 Latgales iela 198 01000480195001 Dzīvojamā māja
3.1.607. Maskavas iela 198 101941512 Latgales iela 198 01000480195 zemes vienība
3.1.608. Maskavas iela 199 101941537 Latgales iela 199 01000470105001 Dzīvojamā ēka
3.1.609. Maskavas iela 199 101941537 Latgales iela 199 01000470105 zemes vienība
3.1.610. Maskavas iela 200 101941561 Latgales iela 200 01000482022 zemes vienība
3.1.611. Maskavas iela 201 101941578 Latgales iela 201 01000470106001 Administratīvā ēka
3.1.612. Maskavas iela 201 101941578 Latgales iela 201 01000470106 zemes vienība
3.1.613. Maskavas iela 201A 106781840 Latgales iela 201A 01000470106002 Administratīvā ēka
3.1.614. Maskavas iela 201B 106781857 Latgales iela 201B 01000470106003 Noliktava
3.1.615. Maskavas iela 202 102645116 Latgales iela 202 01000480204001 Dzīvojamā māja
3.1.616. Maskavas iela 202 102645116 Latgales iela 202 01000480204 zemes vienība
3.1.617. Maskavas iela 203 101941586 Latgales iela 203 01000470107001 Dzīvojamā ēka
3.1.618. Maskavas iela 203 101941586 Latgales iela 203 01000470107003 Šķūnis
3.1.619. Maskavas iela 203 101941586 Latgales iela 203 01000470107004 Šķūnis
3.1.620. Maskavas iela 203 101941586 Latgales iela 203 01000470107006 Šķūnis
3.1.621. Maskavas iela 203 101941586 Latgales iela 203 01000470107005 Šķūnis
3.1.622. Maskavas iela 203 101941586 Latgales iela 203 01000470107008 Garāža
3.1.623. Maskavas iela 203 101941586 Latgales iela 203 01000470107009 Šķūnis
3.1.624. Maskavas iela 203 101941586 Latgales iela 203 01000470107010 Šķūnis
3.1.625. Maskavas iela 203 101941586 Latgales iela 203 01000470107011 Šķūnis
3.1.626. Maskavas iela 203 101941586 Latgales iela 203 01000470107 zemes vienība
3.1.627. Maskavas iela 205 101941594 Latgales iela 205 01000470108001 Dzīvojamā māja
3.1.628. Maskavas iela 205 101941594 Latgales iela 205 01000470108002 Šķūnis
3.1.629. Maskavas iela 205 101941594 Latgales iela 205 01000470108004 Šķūnis
3.1.630. Maskavas iela 205 101941594 Latgales iela 205 01000470108 zemes vienība
3.1.631. Maskavas iela 205A 106627676 Latgales iela 205A 01000470108003 Dzīvojamā māja
3.1.632. Maskavas iela 206 101941600 Latgales iela 206 01000720062001 Dzīvojamā ēka
3.1.633. Maskavas iela 206 101941600 Latgales iela 206 01000720062002 Šķūnis
3.1.634. Maskavas iela 206 101941600 Latgales iela 206 01000720062 zemes vienība
3.1.635. Maskavas iela 206A 106781865 Latgales iela 206A 01000720062003 Transformators TP 1266
3.1.636. Maskavas iela 207 101941617 Latgales iela 207 01000470109001 Dzīvojamā ēka
3.1.637. Maskavas iela 207 101941617 Latgales iela 207 01000470109002 Šķūnis
3.1.638. Maskavas iela 207 101941617 Latgales iela 207 01000470109005 Šķūnis
3.1.639. Maskavas iela 207 101941617 Latgales iela 207 01000470109006 Nojume
3.1.640. Maskavas iela 207 101941617 Latgales iela 207 01000470109003 Tualete
3.1.641. Maskavas iela 207 101941617 Latgales iela 207 01000470109004 Šķūnis
3.1.642. Maskavas iela 207 101941617 Latgales iela 207 01000470109 zemes vienība
3.1.643. Maskavas iela 208 101941625 Latgales iela 208 01000720063001 Patversme
3.1.644. Maskavas iela 208 101941625 Latgales iela 208 01000720063 zemes vienība
3.1.645. Maskavas iela 209 101941633 Latgales iela 209 01000470110001 Sarga ēka
3.1.646. Maskavas iela 212 106781873 Latgales iela 212 01000720065 zemes vienība
3.1.647. Maskavas iela 213 101941674 Latgales iela 213 01000470111001 Dzīvojamā ēka
3.1.648. Maskavas iela 213 101941674 Latgales iela 213 01000470111 zemes vienība
3.1.649. Maskavas iela 214 101941666 Latgales iela 214 01000720066001 Dzīvojamā ēka
3.1.650. Maskavas iela 214 101941666 Latgales iela 214 01000720066 zemes vienība
3.1.651. Maskavas iela 214A 106781881 Latgales iela 214A 01000720165 zemes vienība
3.1.652. Maskavas iela 216 101941682 Latgales iela 216 01000720067001 Dzīvojamā māja
3.1.653. Maskavas iela 216 101941682 Latgales iela 216 01000720285 zemes vienība
3.1.654. Maskavas iela 216A 106559840 Latgales iela 216A 01000722101002 Dzīvojamā māja
3.1.655. Maskavas iela 217 101941690 Latgales iela 217 01000470113001 Dzīvojamā māja
3.1.656. Maskavas iela 217 101941690 Latgales iela 217 01000470113004 Šķūnis
3.1.657. Maskavas iela 217 101941690 Latgales iela 217 01000470113003 Garāža
3.1.658. Maskavas iela 217 101941690 Latgales iela 217 01000470113002 Šķūnis
3.1.659. Maskavas iela 217 101941690 Latgales iela 217 01000470113 zemes vienība
3.1.660. Maskavas iela 218 101941705 Latgales iela 218 01000722101001 Dzīvojamā ēka
3.1.661. Maskavas iela 218 101941705 Latgales iela 218 01000722101 zemes vienība
3.1.662. Maskavas iela 218A 106781898 Latgales iela 218A 01000720226 zemes vienība
3.1.663. Maskavas iela 219 101941713 Latgales iela 219 01000470114001 Dzīvojamā ēka
3.1.664. Maskavas iela 219 101941713 Latgales iela 219 01000470114002 Šķūnis
3.1.665. Maskavas iela 219 101941713 Latgales iela 219 01000472020 zemes vienība
3.1.666. Maskavas iela 219A 101941721 Latgales iela 219A 01000470114 zemes vienība
3.1.667. Maskavas iela 219B 106781904 Latgales iela 219B 01000472016 zemes vienība
3.1.668. Maskavas iela 220A 102645132 Latgales iela 220A 01000720168001 Dzīvojamā ēka
3.1.669. Maskavas iela 220B 101941746 Latgales iela 220B 01000720139002 Universālveikals
3.1.670. Maskavas iela 220B 101941746 Latgales iela 220B 01000720139 zemes vienība
3.1.671. Maskavas iela 221 102614991 Latgales iela 221 01000470115001 Garāža
3.1.672. Maskavas iela 221 102614991 Latgales iela 221 01000470115002 Transformatoru apakšstacija TP 315
3.1.673. Maskavas iela 221 102614991 Latgales iela 221 01000470115 zemes vienība
3.1.674. Maskavas iela 222 101941762 Latgales iela 222 01000720168002 Dzīvojamā ēka
3.1.675. Maskavas iela 222 101941762 Latgales iela 222 01000720168004 Nojume
3.1.676. Maskavas iela 222 101941762 Latgales iela 222 01000720168 zemes vienība
3.1.677. Maskavas iela 222A 102645140 Latgales iela 222A 01000720168003 Dzīvojamā ēka
3.1.678. Maskavas iela 222B 101941770 Latgales iela 222B 01000722076001 Dzīvojamā ēka
3.1.679. Maskavas iela 222B 101941770 Latgales iela 222B 01000722076 zemes vienība
3.1.680. Maskavas iela 222C 101941787 Latgales iela 222C 01000720426001 Dzīvojamā māja
3.1.681. Maskavas iela 222C 101941787 Latgales iela 222C 01000720426 zemes vienība
3.1.682. Maskavas iela 222D 103200007 Latgales iela 222D 01000720181002 Garāža
3.1.683. Maskavas iela 222D 103200007 Latgales iela 222D 01000722151 zemes vienība
3.1.684. Maskavas iela 222E 106781920 Latgales iela 222E 01000720426002 Divu dzīvokļu māja
3.1.685. Maskavas iela 223 101941795 Latgales iela 223 01000470116002 Dzīvojamā māja
3.1.686. Maskavas iela 223 101941795 Latgales iela 223 01000470116003 Šķūnis
3.1.687. Maskavas iela 223 101941795 Latgales iela 223 01000470116004 Šķūnis
3.1.688. Maskavas iela 223 101941795 Latgales iela 223 01000470116 zemes vienība
3.1.689. Maskavas iela 223A 105449722 Latgales iela 223A 01000470146001 Garāža
3.1.690. Maskavas iela 223A 105449722 Latgales iela 223A 01000470146 zemes vienība
3.1.691. Maskavas iela 223B 106783081 Latgales iela 223B 01000470116001 Dzīvojamā māja
3.1.692. Maskavas iela 224 101941801 Latgales iela 224 01000720069001 Dzīvojamā ēka
3.1.693. Maskavas iela 226 101941818 Latgales iela 226 01000720069007 Dzīvojamā ēka
3.1.694. Maskavas iela 226 101941818 Latgales iela 226 01000720069 zemes vienība
3.1.695. Maskavas iela 227 101941826 Latgales iela 227 01000470129012 Caurlaides ēka
3.1.696. Maskavas iela 227 101941826 Latgales iela 227 01000470129006 Administratīvā ēka
3.1.697. Maskavas iela 227 101941826 Latgales iela 227 01000472025 zemes vienība
3.1.698. Maskavas iela 227 k-1 106786222 Latgales iela 227 k-1 01000470129002 Darbnīca
3.1.699. Maskavas iela 227 k-2 106781937 Latgales iela 227 k-2 01000470129016 Garāža
3.1.700. Maskavas iela 227 k-3 106781945 Latgales iela 227 k-3 01000470129001 Garāža
3.1.701. Maskavas iela 227 k-4 106781953 Latgales iela 227 k-4 01000470129015 Maltuve
3.1.702. Maskavas iela 227 k-5 106781961 Latgales iela 227 k-5 01000470129014 Krāsotava
3.1.703. Maskavas iela 227 k-6 106781978 Latgales iela 227 k-6 01000470129017 Administratīvā ēka
3.1.704. Maskavas iela 227 k-7 106781986 Latgales iela 227 k-7 01000470129009 Darbnīca
3.1.705. Maskavas iela 227 k-8 106781994 Latgales iela 227 k-8 01000470129008 Garāža
3.1.706. Maskavas iela 227 k-9 106782006 Latgales iela 227 k-9 01000470129004 Maltuve
3.1.707. Maskavas iela 231 101941875 Latgales iela 231 01000720056004 Iesala cehs
3.1.708. Maskavas iela 231 101941875 Latgales iela 231 01000720332 zemes vienība
3.1.709. Maskavas iela 231A 104709947 Latgales iela 231A 01000720457003 Dzīvojamā ēka
3.1.710. Maskavas iela 231A 104709947 Latgales iela 231A 01000720457005 Šķūnis
3.1.711. Maskavas iela 231A 104709947 Latgales iela 231A 01000720457004 Šķūnis
3.1.712. Maskavas iela 231A 104709947 Latgales iela 231A 01000720457007 Šķūnis
3.1.713. Maskavas iela 231A 104709947 Latgales iela 231A 01000720457006 Nojume
3.1.714. Maskavas iela 231A 104709947 Latgales iela 231A 01000720457012 Šķūnis
3.1.715. Maskavas iela 231A 104709947 Latgales iela 231A 01000720457008 Šķūnis
3.1.716. Maskavas iela 231A 104709947 Latgales iela 231A 01000720457009 Šķūnis
3.1.717. Maskavas iela 231A 104709947 Latgales iela 231A 01000720457011 Šķūnis
3.1.718. Maskavas iela 231A 104709947 Latgales iela 231A 01000720457010 Šķūnis
3.1.719. Maskavas iela 231A 104709947 Latgales iela 231A 01000720457 zemes vienība
3.1.720. Maskavas iela 231B 106782014 Latgales iela 231B 01000720457002 Dzīvojamā ēka
3.1.721. Maskavas iela 231C 106782022 Latgales iela 231C 01000720457001 Taras pieņemšanas punkts
3.1.722. Maskavas iela 237 101941906 Latgales iela 237 01000720053001 Dzīvojamā māja
3.1.723. Maskavas iela 237 101941906 Latgales iela 237 01000720053 zemes vienība
3.1.724. Maskavas iela 237A 102645157 Latgales iela 237A 01000722081001 Dzīvojamā māja
3.1.725. Maskavas iela 237A 102645157 Latgales iela 237A 01000722081 zemes vienība
3.1.726. Maskavas iela 239 101941914 Latgales iela 239 01000722021007 Nojume
3.1.727. Maskavas iela 239 101941914 Latgales iela 239 01000722021001 Administratīva ēka
3.1.728. Maskavas iela 239 101941914 Latgales iela 239 01000722021002 Noliktava
3.1.729. Maskavas iela 239 101941914 Latgales iela 239 01000722021017 Caurlaides ēka
3.1.730. Maskavas iela 239 101941914 Latgales iela 239 01000722021 zemes vienība
3.1.731. Maskavas iela 240 101941930 Latgales iela 240 01000720097001 Laboratorija - ražošanas ēka
3.1.732. Maskavas iela 240 101941930 Latgales iela 240 01000720097 zemes vienība
3.1.733. Maskavas iela 240 k-1 106821286 Latgales iela 240 k-1 01000720450002 Energobloks
3.1.734. Maskavas iela 241 101941963 Latgales iela 241 01000720052001 Dienas stacionārs un laboratorija
3.1.735. Maskavas iela 241 101941963 Latgales iela 241 01000720052004 Palīgēka
3.1.736. Maskavas iela 241 101941963 Latgales iela 241 01000720052003 Ārstniecības, veselības aprūpes iestāžu ēka
3.1.737. Maskavas iela 241 101941963 Latgales iela 241 01000720052 zemes vienība
3.1.738. Maskavas iela 241A 106782047 Latgales iela 241A 01000720052002 Transformators
3.1.739. Maskavas iela 242A 106824716 Latgales iela 242A 01000720106004 Darbnīca
3.1.740. Maskavas iela 242B 106824724 Latgales iela 242B 01000720106003 Garāža
3.1.741. Maskavas iela 243 101941971 Latgales iela 243 01000720154001 Dzīvojamā māja
3.1.742. Maskavas iela 243 101941971 Latgales iela 243 01000720154 zemes vienība
3.1.743. Maskavas iela 243A 106782055 Latgales iela 243A 01000720356 zemes vienība
3.1.744. Maskavas iela 243B 106786005 Latgales iela 243B 01000720050 zemes vienība
3.1.745. Maskavas iela 243C 106857801 Latgales iela 243C 01000720357 zemes vienība
3.1.746. Maskavas iela 244 101941988 Latgales iela 244 01000720410004 Darbnīca
3.1.747. Maskavas iela 244A 106827891 Latgales iela 244A 01000720410005 Noliktava-darbnīca
3.1.748. Maskavas iela 245 101941996 Latgales iela 245 01000722122001 Dzīvojamā māja
3.1.749. Maskavas iela 245 101941996 Latgales iela 245 01000722122 zemes vienība
3.1.750. Maskavas iela 246 101942008 Latgales iela 246 01000720410003 Ražošanas ēka
3.1.751. Maskavas iela 246A 106827906 Latgales iela 246A 01000720410008 Noliktava
3.1.752. Maskavas iela 246B 106827914 Latgales iela 246B 01000720410009 Darbnīca
3.1.753. Maskavas iela 247 101942016 Latgales iela 247 01000722121001 Dzīvojamā māja
3.1.754. Maskavas iela 247 101942016 Latgales iela 247 01000722121 zemes vienība
3.1.755. Maskavas iela 248 101942024 Latgales iela 248 01000722035001 Dzīvojamā ēka
3.1.756. Maskavas iela 248A 106827963 Latgales iela 248A 01000720410002 Ražošanas ēka
3.1.757. Maskavas iela 248B 106828008 Latgales iela 248B 01000720410007 Transformatoru apakšstacija
3.1.758. Maskavas iela 248C 106828065 Latgales iela 248C 01000720410011 Noliktava
3.1.759. Maskavas iela 248D 106828081 Latgales iela 248D 01000720410012 Garāža
3.1.760. Maskavas iela 249 101942032 Latgales iela 249 01000722119001 Garāža
3.1.761. Maskavas iela 250 101942057 Latgales iela 250 01000720410001 Administratīvā ēka
3.1.762. Maskavas iela 250 101942057 Latgales iela 250 01000720410006 Katlu māja
3.1.763. Maskavas iela 250 101942057 Latgales iela 250 01000720410 zemes vienība
3.1.764. Maskavas iela 250 k-1 101942065 Latgales iela 250 k-1 01000720135001 Dzīvojamā ēka
3.1.765. Maskavas iela 250 k-1 101942065 Latgales iela 250 k-1 01000720135 zemes vienība
3.1.766. Maskavas iela 250 k-11 101942081 Latgales iela 250 k-11 01000720124001 Dzīvojamā ēka
3.1.767. Maskavas iela 250 k-11 101942081 Latgales iela 250 k-11 01000722193 zemes vienība
3.1.768. Maskavas iela 250 k-2 101942104 Latgales iela 250 k-2 01000720169001 Dzīvojamā ēka
3.1.769. Maskavas iela 250 k-2 101942104 Latgales iela 250 k-2 01000720169 zemes vienība
3.1.770. Maskavas iela 250 k-3 101942112 Latgales iela 250 k-3 01000722027001 Dzīvojamā ēka
3.1.771. Maskavas iela 250 k-3 101942112 Latgales iela 250 k-3 01000722027 zemes vienība
3.1.772. Maskavas iela 250 k-4 102645173 Latgales iela 250 k-4 01000722028001 Dzīvojamā ēka
3.1.773. Maskavas iela 250 k-4 102645173 Latgales iela 250 k-4 01000722028 zemes vienība
3.1.774. Maskavas iela 250 k-6 101942120 Latgales iela 250 k-6 01000722026001 Dzīvojamā māja
3.1.775. Maskavas iela 250 k-6 101942120 Latgales iela 250 k-6 01000722026 zemes vienība
3.1.776. Maskavas iela 250 k-8 101942145 Latgales iela 250 k-8 01000722029001 Dzīvojamā ēka
3.1.777. Maskavas iela 250 k-8 101942145 Latgales iela 250 k-8 01000722029 zemes vienība
3.1.778. Maskavas iela 250A 103108088 Latgales iela 250A 01000720107002 Nojume
3.1.779. Maskavas iela 250A 103108088 Latgales iela 250A 01000720134002 Tirdzniecības centrs
3.1.780. Maskavas iela 250A 103108088 Latgales iela 250A 01000720134003 Aptieka
3.1.781. Maskavas iela 250A 103108088 Latgales iela 250A 01000720134004 Tirdzniecības kiosks
3.1.782. Maskavas iela 250A 103108088 Latgales iela 250A 01000720134001 Tirdzniecības centrs
3.1.783. Maskavas iela 250A 103108088 Latgales iela 250A 01000720134 zemes vienība
3.1.784. Maskavas iela 250A 103108088 Latgales iela 250A 01000720107 zemes vienība
3.1.785. Maskavas iela 250B 104612560 Latgales iela 250B 01000720299001 Sadzīves pakalpojumu ēka
3.1.786. Maskavas iela 250B 104612560 Latgales iela 250B 01000720299 zemes vienība
3.1.787. Maskavas iela 250E 103877820 Latgales iela 250E 01000722033001 Aptieka
3.1.788. Maskavas iela 250E 103877820 Latgales iela 250E 01000722033 zemes vienība
3.1.789. Maskavas iela 250F 106827867 Latgales iela 250F 01000720105001 Veikals
3.1.790. Maskavas iela 250F 106827867 Latgales iela 250F 01000722035 zemes vienība
3.1.791. Maskavas iela 252 k-3 101942194 Latgales iela 252 k-3 01000720130001 Dzīvojamā ēka
3.1.792. Maskavas iela 252 k-3 101942194 Latgales iela 252 k-3 01000722146 zemes vienība
3.1.793. Maskavas iela 252 k-4 101942200 Latgales iela 252 k-4 01000722145001 Dzīvojamā māja
3.1.794. Maskavas iela 252 k-4 101942200 Latgales iela 252 k-4 01000722145 zemes vienība
3.1.795. Maskavas iela 252 k-5 102645212 Latgales iela 252 k-5 01000722144001 Dzīvojamā māja
3.1.796. Maskavas iela 252 k-5 102645212 Latgales iela 252 k-5 01000722144 zemes vienība
3.1.797. Maskavas iela 252 k-6 101942217 Latgales iela 252 k-6 01000720253001 Dzīvojamā māja
3.1.798. Maskavas iela 252 k-6 101942217 Latgales iela 252 k-6 01000720253 zemes vienība
3.1.799. Maskavas iela 254 101942233 Latgales iela 254 01000782235002 Šķūnis
3.1.800. Maskavas iela 254 101942233 Latgales iela 254 01000782235003 Šķūnis
3.1.801. Maskavas iela 254 101942233 Latgales iela 254 01000782235004 Nojume
3.1.802. Maskavas iela 254 101942233 Latgales iela 254 01000782235005 Nojume
3.1.803. Maskavas iela 254 101942233 Latgales iela 254 01000782235006 Nojume
3.1.804. Maskavas iela 254 101942233 Latgales iela 254 01000782235001 Bērnu dārzs
3.1.805. Maskavas iela 254 101942233 Latgales iela 254 01000782235 zemes vienība
3.1.806. Maskavas iela 254 k-1 101942241 Latgales iela 254 k-1 01000780323010 Dzīvojamā māja
3.1.807. Maskavas iela 254 k-1 101942241 Latgales iela 254 k-1 01000782252 zemes vienība
3.1.808. Maskavas iela 254 k-10 106551922 Latgales iela 254 k-10 01000780323012 Sadzīves pakalpojumi
3.1.809. Maskavas iela 254 k-10 106551922 Latgales iela 254 k-10 01000780416 zemes vienība
3.1.810. Maskavas iela 254 k-2 101942258 Latgales iela 254 k-2 01000780331001 Dzīvojamā ēka
3.1.811. Maskavas iela 254 k-2 101942258 Latgales iela 254 k-2 01000782251 zemes vienība
3.1.812. Maskavas iela 254 k-3 101942266 Latgales iela 254 k-3 01000780323001 Dzīvojamā ēka
3.1.813. Maskavas iela 254 k-3 101942266 Latgales iela 254 k-3 01000780388 zemes vienība
3.1.814. Maskavas iela 254 k-9 101942313 Latgales iela 254 k-9 01000780984001 Pirts
3.1.815. Maskavas iela 254 k-9 101942313 Latgales iela 254 k-9 01000780984 zemes vienība
3.1.816. Maskavas iela 254A 106761007 Latgales iela 254A 01000780323013 Nojume
3.1.817. Maskavas iela 254A 106761007 Latgales iela 254A 01000780323014 Nojume
3.1.818. Maskavas iela 254A 106761007 Latgales iela 254A 01000780323015 Nojume
3.1.819. Maskavas iela 254A 106761007 Latgales iela 254A 01000780404 zemes vienība
3.1.820. Maskavas iela 254C 106003878 Latgales iela 254C 01000780402008 Transformatoru ēka (TP 1076)
3.1.821. Maskavas iela 254C 106003878 Latgales iela 254C 01000780032 zemes vienība
3.1.822. Maskavas iela 255 101942321 Latgales iela 255 01000720122 zemes vienība
3.1.823. Maskavas iela 256 101942338 Latgales iela 256 01000782171011 Bērnu dārzs
3.1.824. Maskavas iela 256 101942338 Latgales iela 256 01000782171 zemes vienība
3.1.825. Maskavas iela 256 k-1 101942346 Latgales iela 256 k-1 01000782172003 Dzīvojamā ēka
3.1.826. Maskavas iela 256 k-1 101942346 Latgales iela 256 k-1 01000782172 zemes vienība
3.1.827. Maskavas iela 256 k-2 102645245 Latgales iela 256 k-2 01000782172001 Dzīvojamā ēka
3.1.828. Maskavas iela 256 k-3 101942354 Latgales iela 256 k-3 01000780402002 Dzīvojamā ēka
3.1.829. Maskavas iela 256 k-3 101942354 Latgales iela 256 k-3 01000782253 zemes vienība
3.1.830. Maskavas iela 256 k-4 101942362 Latgales iela 256 k-4 01000780402003 Dzīvojamā ēka
3.1.831. Maskavas iela 256 k-4 101942362 Latgales iela 256 k-4 01000782254 zemes vienība
3.1.832. Maskavas iela 256 k-5 101942370 Latgales iela 256 k-5 01000780402004 Dzīvojamā ēka
3.1.833. Maskavas iela 256 k-5 101942370 Latgales iela 256 k-5 01000782255 zemes vienība
3.1.834. Maskavas iela 256 k-6 101942387 Latgales iela 256 k-6 01000780402005 Dzīvojamā ēka
3.1.835. Maskavas iela 256 k-7 101942395 Latgales iela 256 k-7 01000782171012 Dzīvojamā ēka
3.1.836. Maskavas iela 256 k-7 101942395 Latgales iela 256 k-7 01000780043 zemes vienība
3.1.837. Maskavas iela 256 k-8 103330594 Latgales iela 256 k-8 01000780402018 Bērnu dārzs
3.1.838. Maskavas iela 256 k-9 106828098 Latgales iela 256 k-9 01000782172004 Transformatoru ēka (TP 1101)
3.1.839. Maskavas iela 256A 106356644 Latgales iela 256A 01000780887001 Tirdzniecības centrs
3.1.840. Maskavas iela 256A 106356644 Latgales iela 256A 01000780887002 Noliktava
3.1.841. Maskavas iela 256A 106356644 Latgales iela 256A 01000780430001 Tirdzniecības paviljons
3.1.842. Maskavas iela 256A 106356644 Latgales iela 256A 01000780430002 Tirdzniecības paviljons
3.1.843. Maskavas iela 256A 106356644 Latgales iela 256A 01000780430 zemes vienība
3.1.844. Maskavas iela 256B 103374145 Latgales iela 256B 01000782180002 Gāzes regulēšanas punkts
3.1.845. Maskavas iela 256B 103374145 Latgales iela 256B 01000782180001 Veikals
3.1.846. Maskavas iela 256B 103374145 Latgales iela 256B 01000782180 zemes vienība
3.1.847. Maskavas iela 257 101942401 Latgales iela 257 01000720108003 Taromāts
3.1.848. Maskavas iela 257 101942401 Latgales iela 257 01000720108002 Biroju ēka
3.1.849. Maskavas iela 257 101942401 Latgales iela 257 01000720108001 Daudzfunkcionālā centra ēka
3.1.850. Maskavas iela 257 101942401 Latgales iela 257 01000720108 zemes vienība
3.1.851. Maskavas iela 257A 101942418 Latgales iela 257A 01000722107 zemes vienība
3.1.852. Maskavas iela 257B 105669533 Latgales iela 257B 01000722019001 Administratīvā ēka
3.1.853. Maskavas iela 257B 105669533 Latgales iela 257B 01000722019 zemes vienība
3.1.854. Maskavas iela 258 101942426 Latgales iela 258 01000780334001 Bērnudārzs
3.1.855. Maskavas iela 258 101942426 Latgales iela 258 01000780334002 Saimniecības ēka
3.1.856. Maskavas iela 258 101942426 Latgales iela 258 01000780334004 Nojume
3.1.857. Maskavas iela 258 101942426 Latgales iela 258 01000782342 zemes vienība
3.1.858. Maskavas iela 258 k-1 101942434 Latgales iela 258 k-1 01000780331004 Dzīvojamā māja
3.1.859. Maskavas iela 258 k-1 101942434 Latgales iela 258 k-1 01000782368 zemes vienība
3.1.860. Maskavas iela 258 k-10 106828112 Latgales iela 258 k-10 01000782341 zemes vienība
3.1.861. Maskavas iela 258 k-11 106828104 Latgales iela 258 k-11 01000782234 zemes vienība
3.1.862. Maskavas iela 258 k-12 106828137 Latgales iela 258 k-12 01000782346 zemes vienība
3.1.863. Maskavas iela 258 k-2 101942442 Latgales iela 258 k-2 01000780331003 Dzīvojamā māja
3.1.864. Maskavas iela 258 k-2 101942442 Latgales iela 258 k-2 01000782322 zemes vienība
3.1.865. Maskavas iela 258 k-3 102615003 Latgales iela 258 k-3 01000782172002 Dzīvojamā ēka
3.1.866. Maskavas iela 258 k-4 101942450 Latgales iela 258 k-4 01000780331009 Dzīvojamā ēka
3.1.867. Maskavas iela 258 k-5 101942467 Latgales iela 258 k-5 01000780331008 Dzīvojamā ēka
3.1.868. Maskavas iela 258 k-6 101942475 Latgales iela 258 k-6 01000780331007 Dzīvojamā ēka
3.1.869. Maskavas iela 258 k-7 101942483 Latgales iela 258 k-7 01000780331006 Dzīvojamā ēka
3.1.870. Maskavas iela 258 k-7 101942483 Latgales iela 258 k-7 01000782374 zemes vienība
3.1.871. Maskavas iela 258 k-8 101942491 Latgales iela 258 k-8 01000782347 zemes vienība
3.1.872. Maskavas iela 258 k-9 106828120 Latgales iela 258 k-9 01000782340 zemes vienība
3.1.873. Maskavas iela 258A 103412317 Latgales iela 258A 01000780334006 Autoserviss
3.1.874. Maskavas iela 258A 103412317 Latgales iela 258A 01000782354 zemes vienība
3.1.875. Maskavas iela 258C 106828145 Latgales iela 258C 01000780334007 Transformatoru ēka (TP 1100)
3.1.876. Maskavas iela 259 101942506 Latgales iela 259 01000722095001 Dzīvojamā ēka
3.1.877. Maskavas iela 259 101942506 Latgales iela 259 01000722095 zemes vienība
3.1.878. Maskavas iela 259 k-1 101942514 Latgales iela 259 k-1 01000722092001 Dzīvojamā ēka
3.1.879. Maskavas iela 259 k-1 101942514 Latgales iela 259 k-1 01000722092 zemes vienība
3.1.880. Maskavas iela 259 k-2 101942522 Latgales iela 259 k-2 01000722049001 Dzīvojamā ēka
3.1.881. Maskavas iela 259 k-2 101942522 Latgales iela 259 k-2 01000722049 zemes vienība
3.1.882. Maskavas iela 259 k-3 101942530 Latgales iela 259 k-3 01000722086002 Dzīvojamā ēka
3.1.883. Maskavas iela 259 k-3 101942530 Latgales iela 259 k-3 01000720277 zemes vienība
3.1.884. Maskavas iela 259 k-5 101942547 Latgales iela 259 k-5 01000720095001 Dzīvojamā māja
3.1.885. Maskavas iela 259 k-5 101942547 Latgales iela 259 k-5 01000722210 zemes vienība
3.1.886. Maskavas iela 259 k-6 106828153 Latgales iela 259 k-6 01000720095003 Transformators TP Nr.863
3.1.887. Maskavas iela 259 k-6 106828153 Latgales iela 259 k-6 01000720274 zemes vienība
3.1.888. Maskavas iela 259A 104601291 Latgales iela 259A 01000720095004 Bērnu dārzs
3.1.889. Maskavas iela 259A 104601291 Latgales iela 259A 01000720095005 Šķūnis
3.1.890. Maskavas iela 259A 104601291 Latgales iela 259A 01000720278 zemes vienība
3.1.891. Maskavas iela 259B 105750634 Latgales iela 259B 01000722312 zemes vienība
3.1.892. Maskavas iela 259C 103322394 Latgales iela 259C 01000722048001 Bistro un spēļu zāle
3.1.893. Maskavas iela 259C 103322394 Latgales iela 259C 01000722048 zemes vienība
3.1.894. Maskavas iela 259D 106082824 Latgales iela 259D 01000720078 zemes vienība
3.1.895. Maskavas iela 260 101942563 Latgales iela 260 01000782140010 Pirmsskolas izglītības iestāde
3.1.896. Maskavas iela 260 101942563 Latgales iela 260 01000782345 zemes vienība
3.1.897. Maskavas iela 260 k-1 101942571 Latgales iela 260 k-1 01000782140005 Dzīvojamā ēka
3.1.898. Maskavas iela 260 k-1 101942571 Latgales iela 260 k-1 01000782344 zemes vienība
3.1.899. Maskavas iela 260 k-2 101942588 Latgales iela 260 k-2 01000782140004 Dzīvojamā māja
3.1.900. Maskavas iela 260 k-2 101942588 Latgales iela 260 k-2 01000782338 zemes vienība
3.1.901. Maskavas iela 260 k-3 101942596 Latgales iela 260 k-3 01000782140003 Dzīvojamā māja
3.1.902. Maskavas iela 260 k-3 101942596 Latgales iela 260 k-3 01000782337 zemes vienība
3.1.903. Maskavas iela 260 k-4 101942602 Latgales iela 260 k-4 01000780334005 Dzīvojamā ēka
3.1.904. Maskavas iela 260 k-4 101942602 Latgales iela 260 k-4 01000782339 zemes vienība
3.1.905. Maskavas iela 260 k-5 101942610 Latgales iela 260 k-5 01000782140001 Dzīvojamā māja
3.1.906. Maskavas iela 260 k-5 101942610 Latgales iela 260 k-5 01000782343 zemes vienība
3.1.907. Maskavas iela 260 k-6 101942627 Latgales iela 260 k-6 01000782127001 Dzīvojamā ēka
3.1.908. Maskavas iela 260 k-6 101942627 Latgales iela 260 k-6 01000782349 zemes vienība
3.1.909. Maskavas iela 260 k-7 101942635 Latgales iela 260 k-7 01000782131001 Dzīvojamā ēka
3.1.910. Maskavas iela 260 k-7 101942635 Latgales iela 260 k-7 01000782348 zemes vienība
3.1.911. Maskavas iela 260A 106828161 Latgales iela 260A 01000780336002 Transformators
3.1.912. Maskavas iela 260A 106828161 Latgales iela 260A 01000782249 zemes vienība
3.1.913. Maskavas iela 261 101942643 Latgales iela 261 01000720460001 Daudzdzīvokļu māja
3.1.914. Maskavas iela 261 101942643 Latgales iela 261 01000720272 zemes vienība
3.1.915. Maskavas iela 262 101942651 Latgales iela 262 01000780336001 Skola
3.1.916. Maskavas iela 262 101942651 Latgales iela 262 01000780336 zemes vienība
3.1.917. Maskavas iela 262A 106365356 Latgales iela 262A 01000780081 zemes vienība
3.1.918. Maskavas iela 264 101942668 Latgales iela 264 01000780257001 Sabiedriskais centrs
3.1.919. Maskavas iela 264 101942668 Latgales iela 264 01000782258 zemes vienība
3.1.920. Maskavas iela 264 k-1 105625410 Latgales iela 264 k-1 01000782241 zemes vienība
3.1.921. Maskavas iela 264 k-2 105625427 Latgales iela 264 k-2 - -
3.1.922. Maskavas iela 264 k-3 105945977 Latgales iela 264 k-3 01000780257 zemes vienība
3.1.923. Maskavas iela 265 102675317 Latgales iela 265 01000722096001 Dzīvojamā ēka
3.1.924. Maskavas iela 265 102675317 Latgales iela 265 01000720276 zemes vienība
3.1.925. Maskavas iela 265 k-1 102645462 Latgales iela 265 k-1 01000722097001 Dzīvojamā ēka
3.1.926. Maskavas iela 265 k-1 102645462 Latgales iela 265 k-1 01000722097002 Šķūnis
3.1.927. Maskavas iela 265 k-1 102645462 Latgales iela 265 k-1 01000720280 zemes vienība
3.1.928. Maskavas iela 265A 106456057 Latgales iela 265A 01000720275 zemes vienība
3.1.929. Maskavas iela 266 101942676 Latgales iela 266 01000780326001 Bērnu dārzs
3.1.930. Maskavas iela 266 101942676 Latgales iela 266 01000780326004 Nojume
3.1.931. Maskavas iela 266 101942676 Latgales iela 266 01000780326002 Šķūnis
3.1.932. Maskavas iela 266 101942676 Latgales iela 266 01000780326006 Nojume
3.1.933. Maskavas iela 266 101942676 Latgales iela 266 01000780326005 Nojume
3.1.934. Maskavas iela 266 101942676 Latgales iela 266 01000780326007 Nojume
3.1.935. Maskavas iela 266 101942676 Latgales iela 266 01000780326008 Nojume
3.1.936. Maskavas iela 266 101942676 Latgales iela 266 01000780326009 Nojume
3.1.937. Maskavas iela 266 101942676 Latgales iela 266 01000780326003 Nojume
3.1.938. Maskavas iela 266 101942676 Latgales iela 266 01000780432 zemes vienība
3.1.939. Maskavas iela 266 k-1 101942684 Latgales iela 266 k-1 01000780338001 Dzīvojamā ēka
3.1.940. Maskavas iela 266 k-1 101942684 Latgales iela 266 k-1 01000780433 zemes vienība
3.1.941. Maskavas iela 266 k-2 101942692 Latgales iela 266 k-2 01000780338002 Dzīvojamā ēka
3.1.942. Maskavas iela 266 k-2 101942692 Latgales iela 266 k-2 01000780435 zemes vienība
3.1.943. Maskavas iela 266 k-3 101942707 Latgales iela 266 k-3 01000780338003 Dzīvojamā ēka
3.1.944. Maskavas iela 266 k-3 101942707 Latgales iela 266 k-3 01000780338 zemes vienība
3.1.945. Maskavas iela 266 k-8 101942756 Latgales iela 266 k-8 01000782147005 Šķūnis
3.1.946. Maskavas iela 266 k-8 101942756 Latgales iela 266 k-8 01000782147001 Dzīvojamā ēka
3.1.947. Maskavas iela 266 k-8 101942756 Latgales iela 266 k-8 01000782147004 Šķūnis
3.1.948. Maskavas iela 266 k-8 101942756 Latgales iela 266 k-8 01000782147002 Garāža
3.1.949. Maskavas iela 266 k-8 101942756 Latgales iela 266 k-8 01000782147003 Šķūnis
3.1.950. Maskavas iela 266 k-8 101942756 Latgales iela 266 k-8 01000782147 zemes vienība
3.1.951. Maskavas iela 266A 103382997 Latgales iela 266A 01000780869003 Siltummezgls
3.1.952. Maskavas iela 266A 103382997 Latgales iela 266A 01000780869 zemes vienība
3.1.953. Maskavas iela 266B 103411196 Latgales iela 266B 01000780338008 Veselības centrs
3.1.954. Maskavas iela 266B 103411196 Latgales iela 266B 01000780338009 Garāža
3.1.955. Maskavas iela 266B 103411196 Latgales iela 266B 01000782233 zemes vienība
3.1.956. Maskavas iela 266C 105300753 Latgales iela 266C 01000782007001 Ūdens sūkņu stacija
3.1.957. Maskavas iela 266C 105300753 Latgales iela 266C 01000782007002 Šķūnis
3.1.958. Maskavas iela 266C 105300753 Latgales iela 266C 01000782007 zemes vienība
3.1.959. Maskavas iela 266D 106561611 Latgales iela 266D 01000782212001 Transformatoru ēka
3.1.960. Maskavas iela 266D 106561611 Latgales iela 266D 01000782212 zemes vienība
3.1.961. Maskavas iela 266E 106828178 Latgales iela 266E 01000780869002 Transformatoru ēka (TP 1134)
3.1.962. Maskavas iela 266F 106926462 Latgales iela 266F 01000780144 zemes vienība
3.1.963. Maskavas iela 267 101942764 Latgales iela 267 01000720094002 Veikals
3.1.964. Maskavas iela 267 101942764 Latgales iela 267 01000720261 zemes vienība
3.1.965. Maskavas iela 267A 101942772 Latgales iela 267A 01000720094001 Dzīvojamā ēka
3.1.966. Maskavas iela 268 102645518 Latgales iela 268 01000780049003 Administratīva ēka
3.1.967. Maskavas iela 268 102645518 Latgales iela 268 01000780049 zemes vienība
3.1.968. Maskavas iela 268 k-1 101942780 Latgales iela 268 k-1 01000780049002 Dzīvojamā ēka
3.1.969. Maskavas iela 268 k-1 101942780 Latgales iela 268 k-1 01000782326 zemes vienība
3.1.970. Maskavas iela 268 k-2 101942797 Latgales iela 268 k-2 01000780049001 Dzīvojamā ēka
3.1.971. Maskavas iela 268 k-2 101942797 Latgales iela 268 k-2 01000782360 zemes vienība
3.1.972. Maskavas iela 268 k-3 101942803 Latgales iela 268 k-3 01000780340001 Dzīvojamā ēka
3.1.973. Maskavas iela 268 k-3 101942803 Latgales iela 268 k-3 01000780340 zemes vienība
3.1.974. Maskavas iela 268 k-4 101942811 Latgales iela 268 k-4 01000780869001 Dzīvojamā māja
3.1.975. Maskavas iela 268 k-4 101942811 Latgales iela 268 k-4 01000782359 zemes vienība
3.1.976. Maskavas iela 268 k-5 101942828 Latgales iela 268 k-5 01000780869004 Dzīvojamā māja
3.1.977. Maskavas iela 268 k-5 101942828 Latgales iela 268 k-5 01000782323 zemes vienība
3.1.978. Maskavas iela 268 k-6 101942836 Latgales iela 268 k-6 01000780901001 Dzīvojamā ēka
3.1.979. Maskavas iela 268 k-6 101942836 Latgales iela 268 k-6 01000780901 zemes vienība
3.1.980. Maskavas iela 268 k-7 101942844 Latgales iela 268 k-7 01000780049004 Dzīvojamā ēka
3.1.981. Maskavas iela 268 k-7 101942844 Latgales iela 268 k-7 01000782213 zemes vienība
3.1.982. Maskavas iela 268 k-8 106583661 Latgales iela 268 k-8 01000780908001 Administratīva ēka
3.1.983. Maskavas iela 268 k-8 106583661 Latgales iela 268 k-8 01000780210 zemes vienība
3.1.984. Maskavas iela 268 k-9 106929820 Latgales iela 268 k-9 01000780150 zemes vienība
3.1.985. Maskavas iela 268A 105755200 Latgales iela 268A 01000780878001 Sardzes ēka
3.1.986. Maskavas iela 268A 105755200 Latgales iela 268A 01000780878002 Transformatoru ēka (TP 141)
3.1.987. Maskavas iela 268A 105755200 Latgales iela 268A 01000780342017 Caurlaides ēka
3.1.988. Maskavas iela 268A 105755200 Latgales iela 268A 01000780878 zemes vienība
3.1.989. Maskavas iela 268B 103547671 Latgales iela 268B 01000780049005 Atpūtas komplekss
3.1.990. Maskavas iela 268C 106828186 Latgales iela 268C 01000780877001 Bērnu dārzs
3.1.991. Maskavas iela 268C 106828186 Latgales iela 268C 01000780877 zemes vienība
3.1.992. Maskavas iela 268D 106828194 Latgales iela 268D 01000780960 zemes vienība
3.1.993. Maskavas iela 269A 101942860 Latgales iela 269A 01000722099001 Dzīvojamā ēka
3.1.994. Maskavas iela 269A 101942860 Latgales iela 269A 01000722099 zemes vienība
3.1.995. Maskavas iela 270 103240516 Latgales iela 270 01000780342019 Galapunkta ēka
3.1.996. Maskavas iela 271 101942893 Latgales iela 271 01000720090006 Dzīvojamā māja
3.1.997. Maskavas iela 271A 101942908 Latgales iela 271A 01000720090005 Bibliotēka
3.1.998. Maskavas iela 273 101942916 Latgales iela 273 01000720087001 Skola
3.1.999. Maskavas iela 273 101942916 Latgales iela 273 01000720087002 Garāža
3.1.1000. Maskavas iela 273 101942916 Latgales iela 273 01000720382 zemes vienība
3.1.1001. Maskavas iela 273 k-1 101942924 Latgales iela 273 k-1 01000722120001 Dzīvojamā ēka
3.1.1002. Maskavas iela 273 k-1 101942924 Latgales iela 273 k-1 01000722213 zemes vienība
3.1.1003. Maskavas iela 273 k-2 102645542 Latgales iela 273 k-2 01000722016002 Dzīvojamā ēka
3.1.1004. Maskavas iela 273 k-2 102645542 Latgales iela 273 k-2 01000720089 zemes vienība
3.1.1005. Maskavas iela 273 k-3 101942932 Latgales iela 273 k-3 01000720090004 Dzīvojamā ēka
3.1.1006. Maskavas iela 273 k-4 101942940 Latgales iela 273 k-4 01000720090003 Dzīvojamā ēka
3.1.1007. Maskavas iela 273 k-5 101942957 Latgales iela 273 k-5 01000722102001 Dzīvojamā māja
3.1.1008. Maskavas iela 273 k-6 101942965 Latgales iela 273 k-6 01000720090016 Veikals
3.1.1009. Maskavas iela 273A 106355722 Latgales iela 273A 01000720090011 Siltummezgls
3.1.1010. Maskavas iela 273B 106828225 Latgales iela 273B 01000722016003 Transformatoru apakšstacija
3.1.1011. Maskavas iela 275 101942973 Latgales iela 275 01000722013004 Dzīvojamā māja
3.1.1012. Maskavas iela 275 101942973 Latgales iela 275 01000722013006 Sūkņu stacija
3.1.1013. Maskavas iela 275 101942973 Latgales iela 275 01000720177 zemes vienība
3.1.1014. Maskavas iela 279 k-1 101943018 Latgales iela 279 k-1 01000722013001 Dzīvojamā māja
3.1.1015. Maskavas iela 279 k-2 101943026 Latgales iela 279 k-2 01000722013002 Dzīvojamā ēka
3.1.1016. Maskavas iela 279 k-2 101943026 Latgales iela 279 k-2 01000722013 zemes vienība
3.1.1017. Maskavas iela 279 k-3 101943034 Latgales iela 279 k-3 01000722013003 Dzīvojamā māja
3.1.1018. Maskavas iela 279 k-4 102615011 Latgales iela 279 k-4 01000722013005 Dzīvojamā māja
3.1.1019. Maskavas iela 279 k-5 101943042 Latgales iela 279 k-5 01000720074001 Dzīvojamā ēka
3.1.1020. Maskavas iela 279 k-5 101943042 Latgales iela 279 k-5 01000720088 zemes vienība
3.1.1021. Maskavas iela 279 k-7 102645550 Latgales iela 279 k-7 01000720074002 Brīvā laika centrs
3.1.1022. Maskavas iela 279 k-7 102645550 Latgales iela 279 k-7 01000720451 zemes vienība
3.1.1023. Maskavas iela 279 k-8 101943050 Latgales iela 279 k-8 01000722071003 Transformatoru apakšstacija TP 126
3.1.1024. Maskavas iela 281 101943075 Latgales iela 281 01000722068002 Dzīvojamā ēka
3.1.1025. Maskavas iela 281 101943075 Latgales iela 281 01000722068 zemes vienība
3.1.1026. Maskavas iela 281A 106886205 Latgales iela 281A 01000722176 zemes vienība
3.1.1027. Maskavas iela 283 101943083 Latgales iela 283 01000722176001 Ārstniecības vai veselības aprūpes iestāžu ēka
3.1.1028. Maskavas iela 283 101943083 Latgales iela 283 01000720236 zemes vienība
3.1.1029. Maskavas iela 283A 106535008 Latgales iela 283A 01000720259 zemes vienība
3.1.1030. Maskavas iela 283B 106605972 Latgales iela 283B 01000780678 zemes vienība
3.1.1031. Maskavas iela 285 101943106 Latgales iela 285 01000720084 zemes vienība
3.1.1032. Maskavas iela 285 k-1 101943114 Latgales iela 285 k-1 01000722110001 Dzīvojamā ēka
3.1.1033. Maskavas iela 285 k-1 101943114 Latgales iela 285 k-1 01000722110 zemes vienība
3.1.1034. Maskavas iela 285 k-2 102645575 Latgales iela 285 k-2 01000720086001 Dzīvojamā ēka
3.1.1035. Maskavas iela 285 k-2 102645575 Latgales iela 285 k-2 01000720269 zemes vienība
3.1.1036. Maskavas iela 285 k-3 101943122 Latgales iela 285 k-3 01000722071001 Dzīvojamā ēka
3.1.1037. Maskavas iela 285 k-3 101943122 Latgales iela 285 k-3 01000722071 zemes vienība
3.1.1038. Maskavas iela 285 k-4 101943130 Latgales iela 285 k-4 01000720076001 Dzīvojamā ēka
3.1.1039. Maskavas iela 285 k-4 101943130 Latgales iela 285 k-4 01000720076 zemes vienība
3.1.1040. Maskavas iela 285 k-5 101943147 Latgales iela 285 k-5 01000720083005 Dzīvojamā ēka
3.1.1041. Maskavas iela 285 k-5 101943147 Latgales iela 285 k-5 01000720083 zemes vienība
3.1.1042. Maskavas iela 285 k-6 106355730 Latgales iela 285 k-6 01000720158001 Mūzikas skola
3.1.1043. Maskavas iela 285 k-6 106355730 Latgales iela 285 k-6 01000720158 zemes vienība
3.1.1044. Maskavas iela 285 k-7 106929812 Latgales iela 285 k-7 01000720308 zemes vienība
3.1.1045. Maskavas iela 285A 106302367 Latgales iela 285A 01000720227 zemes vienība
3.1.1046. Maskavas iela 285B 106828258 Latgales iela 285B 01000720148 zemes vienība
3.1.1047. Maskavas iela 285C 106828266 Latgales iela 285C 01000720086 zemes vienība
3.1.1048. Maskavas iela 287 101943155 Latgales iela 287 01000722067001 Dzīvojamā māja
3.1.1049. Maskavas iela 287 101943155 Latgales iela 287 01000720082 zemes vienība
3.1.1050. Maskavas iela 287A 106879224 Latgales iela 287A 01000722067 zemes vienība
3.1.1051. Maskavas iela 289 102644733 Latgales iela 289 01000722072001 Bērnu dārzs
3.1.1052. Maskavas iela 289 102644733 Latgales iela 289 01000722072002 Nojume
3.1.1053. Maskavas iela 289 102644733 Latgales iela 289 01000722072003 Nojume
3.1.1054. Maskavas iela 289 102644733 Latgales iela 289 01000722072005 Nojume
3.1.1055. Maskavas iela 289 102644733 Latgales iela 289 01000722072006 Nojume
3.1.1056. Maskavas iela 289 102644733 Latgales iela 289 01000722072007 Nojume
3.1.1057. Maskavas iela 289 102644733 Latgales iela 289 01000720384 zemes vienība
3.1.1058. Maskavas iela 291 k-1 101943188 Latgales iela 291 k-1 01000722093001 Dzīvojamā ēka
3.1.1059. Maskavas iela 291 k-1 101943188 Latgales iela 291 k-1 01000722093 zemes vienība
3.1.1060. Maskavas iela 291 k-2 101943196 Latgales iela 291 k-2 01000722091001 Dzīvojamā ēka
3.1.1061. Maskavas iela 291 k-2 101943196 Latgales iela 291 k-2 01000720081 zemes vienība
3.1.1062. Maskavas iela 291 k-3 101943202 Latgales iela 291 k-3 01000720079001 Dzīvojamā ēka
3.1.1063. Maskavas iela 291 k-3 101943202 Latgales iela 291 k-3 01000720079 zemes vienība
3.1.1064. Maskavas iela 291 k-6 101943171 Latgales iela 291 k-6 01000720079006 Veļas mazgātava
3.1.1065. Maskavas iela 291B 103356223 Latgales iela 291B 01000720079007 Biroja ēka
3.1.1066. Maskavas iela 293 102645583 Latgales iela 293 01000780329001 Dzīvojamā ēka
3.1.1067. Maskavas iela 293 102645583 Latgales iela 293 01000780329 zemes vienība
3.1.1068. Maskavas iela 293A 102967114 Latgales iela 293A 01000781002002 Nojume
3.1.1069. Maskavas iela 293A 102967114 Latgales iela 293A 01000781002001 Degvielas uzpildes stacijas ēka
3.1.1070. Maskavas iela 293A 102967114 Latgales iela 293A 01000781002003 Degvielas uzpildes stacija
3.1.1071. Maskavas iela 293A 102967114 Latgales iela 293A 01000781002 zemes vienība
3.1.1072. Maskavas iela 295 104612905 Latgales iela 295 01000780303004 Aptieka
3.1.1073. Maskavas iela 297 101943276 Latgales iela 297 01000780303001 Dzīvojamā ēka
3.1.1074. Maskavas iela 297 101943276 Latgales iela 297 01000780303 zemes vienība
3.1.1075. Maskavas iela 297 k-1 101943284 Latgales iela 297 k-1 01000780303002 Administratīvā ēka
3.1.1076. Maskavas iela 297 k-2 106828467 Latgales iela 297 k-2 01000780303003 Veikals
3.1.1077. Maskavas iela 299 106821856 Latgales iela 299 01000780356 zemes vienība
3.1.1078. Maskavas iela 301 101943323 Latgales iela 301 01000780357001 Dzīvojamā māja
3.1.1079. Maskavas iela 301 101943323 Latgales iela 301 01000780357 zemes vienība
3.1.1080. Maskavas iela 301A 106327211 Latgales iela 301A 01000782038001 Sadzīves pakalpojumu ēka
3.1.1081. Maskavas iela 301A 106327211 Latgales iela 301A 01000782038 zemes vienība
3.1.1082. Maskavas iela 301C 106565032 Latgales iela 301C 01000780360 zemes vienība
3.1.1083. Maskavas iela 303 101943331 Latgales iela 303 01000780324007 Dzīvojamā ēka
3.1.1084. Maskavas iela 303 101943331 Latgales iela 303 01000780103 zemes vienība
3.1.1085. Maskavas iela 305 102615036 Latgales iela 305 01000782164001 Dzīvojamā ēka
3.1.1086. Maskavas iela 305 102615036 Latgales iela 305 01000782164 zemes vienība
3.1.1087. Maskavas iela 307 101943356 Latgales iela 307 01000782162001 Dzīvojamā ēka
3.1.1088. Maskavas iela 307 101943356 Latgales iela 307 01000782162 zemes vienība
3.1.1089. Maskavas iela 307 k-1 106828073 Latgales iela 307 k-1 01000782162002 Transformators (TP 1188)
3.1.1090. Maskavas iela 307 k-2 106828522 Latgales iela 307 k-2 01000780366001 Garāža
3.1.1091. Maskavas iela 309 101943364 Latgales iela 309 01000782163001 Dzīvojamā ēka
3.1.1092. Maskavas iela 309 101943364 Latgales iela 309 01000782163 zemes vienība
3.1.1093. Maskavas iela 309A 106054723 Latgales iela 309A 01000780044001 Baznīca
3.1.1094. Maskavas iela 309A 106054723 Latgales iela 309A 01000780044 zemes vienība
3.1.1095. Maskavas iela 309B 106918865 Latgales iela 309B 01000780088 zemes vienība
3.1.1096. Maskavas iela 312 101943397 Latgales iela 312 01000780342016 Darbnīca
3.1.1097. Maskavas iela 313 101943403 Latgales iela 313 01000782160001 Dzīvojamā māja
3.1.1098. Maskavas iela 313 101943403 Latgales iela 313 01000782160 zemes vienība
3.1.1099. Maskavas iela 314 101943411 Latgales iela 314 01000780342015 Garāža
3.1.1100. Maskavas iela 315 101943428 Latgales iela 315 01000780414005 Dzīvojamā ēka
3.1.1101. Maskavas iela 315A 106328262 Latgales iela 315A 01000780414006 Centrālais siltuma punkts
3.1.1102. Maskavas iela 316 106828217 Latgales iela 316 01000780342014 Darbnīca
3.1.1103. Maskavas iela 317 102645622 Latgales iela 317 01000780414004 Dzīvojamā ēka
3.1.1104. Maskavas iela 318 106828057 Latgales iela 318 01000780342003 Dzīvojamā ēka
3.1.1105. Maskavas iela 320 101943477 Latgales iela 320 01000780342001 Dzīvojamā ēka
3.1.1106. Maskavas iela 320 101943477 Latgales iela 320 01000780342004 Garāža
3.1.1107. Maskavas iela 320 101943477 Latgales iela 320 01000780342008 Garāža
3.1.1108. Maskavas iela 320 101943477 Latgales iela 320 01000780342002 Šķūnis
3.1.1109. Maskavas iela 320 101943477 Latgales iela 320 01000780342005 Garāža
3.1.1110. Maskavas iela 320 101943477 Latgales iela 320 01000780342007 Garāža
3.1.1111. Maskavas iela 320 101943477 Latgales iela 320 01000780342009 Garāža
3.1.1112. Maskavas iela 320 101943477 Latgales iela 320 01000780342006 Šķūnis
3.1.1113. Maskavas iela 320 101943477 Latgales iela 320 01000780342010 Garāža
3.1.1114. Maskavas iela 320 101943477 Latgales iela 320 01000780342018 Šķūnis
3.1.1115. Maskavas iela 320 101943477 Latgales iela 320 01000780342 zemes vienība
3.1.1116. Maskavas iela 321 101943485 Latgales iela 321 01000780268001 Dzīvojamā ēka
3.1.1117. Maskavas iela 321 101943485 Latgales iela 321 01000780268 zemes vienība
3.1.1118. Maskavas iela 321B 106828040 Latgales iela 321B 01000780267 zemes vienība
3.1.1119. Maskavas iela 322 101943493 Latgales iela 322 01000780244001 Biroju un tirdzniecības ēka
3.1.1120. Maskavas iela 322 101943493 Latgales iela 322 01000780244007 Ēka
3.1.1121. Maskavas iela 322 101943493 Latgales iela 322 01000782263 zemes vienība
3.1.1122. Maskavas iela 322A 101943508 Latgales iela 322A 01000780910002 Noliktava
3.1.1123. Maskavas iela 322A 101943508 Latgales iela 322A 01000782325 zemes vienība
3.1.1124. Maskavas iela 322B 101943516 Latgales iela 322B 01000780954001 Administratīvā ēka
3.1.1125. Maskavas iela 322B 101943516 Latgales iela 322B 01000780954 zemes vienība
3.1.1126. Maskavas iela 322C 102644741 Latgales iela 322C 01000780945001 Administratīvā ēka
3.1.1127. Maskavas iela 322C 102644741 Latgales iela 322C 01000780945 zemes vienība
3.1.1128. Maskavas iela 322D 104612087 Latgales iela 322D 01000780943001 Būvmateriālu veikals
3.1.1129. Maskavas iela 322D 104612087 Latgales iela 322D 01000780744 zemes vienība
3.1.1130. Maskavas iela 322E 105870036 Latgales iela 322E 01000780948003 Autoserviss
3.1.1131. Maskavas iela 322E 105870036 Latgales iela 322E 01000780948004 Suņu audzētava
3.1.1132. Maskavas iela 322E 105870036 Latgales iela 322E 01000780948005 Suņu audzētava
3.1.1133. Maskavas iela 322E 105870036 Latgales iela 322E 01000780948006 Nojume
3.1.1134. Maskavas iela 322E 105870036 Latgales iela 322E 01000780948 zemes vienība
3.1.1135. Maskavas iela 322F 104224320 Latgales iela 322F 01000780947003 Noliktava
3.1.1136. Maskavas iela 322F 104224320 Latgales iela 322F 01000780947010 Nojume
3.1.1137. Maskavas iela 322G 104224378 Latgales iela 322G 01000780947004 Noliktava
3.1.1138. Maskavas iela 322G 104224378 Latgales iela 322G 01000780947005 Transformators
3.1.1139. Maskavas iela 322G 104224378 Latgales iela 322G 01000780947006 Svaru ēka
3.1.1140. Maskavas iela 322G 104224378 Latgales iela 322G 01000782291 zemes vienība
3.1.1141. Maskavas iela 322H 104224353 Latgales iela 322H 01000780947002 Ražošanas korpuss
3.1.1142. Maskavas iela 322H 104224353 Latgales iela 322H 01000780720 zemes vienība
3.1.1143. Maskavas iela 322I 104224394 Latgales iela 322I 01000780947001 Ražošanas korpuss
3.1.1144. Maskavas iela 322J 104224490 Latgales iela 322J 01000780947008 Degvielas noliktava
3.1.1145. Maskavas iela 322J 104224490 Latgales iela 322J 01000780947009 Sūkņu stacija
3.1.1146. Maskavas iela 322K 104480713 Latgales iela 322K 01000780910006 Noliktava
3.1.1147. Maskavas iela 322K 104480713 Latgales iela 322K 01000780910007 Noliktava
3.1.1148. Maskavas iela 322K 104480713 Latgales iela 322K 01000782318 zemes vienība
3.1.1149. Maskavas iela 322L 104690755 Latgales iela 322L 01000780910003 Darbnīca
3.1.1150. Maskavas iela 322L 104690755 Latgales iela 322L 01000782324 zemes vienība
3.1.1151. Maskavas iela 322M 106827971 Latgales iela 322M 01000780910001 Administratīva ēka
3.1.1152. Maskavas iela 322M 106827971 Latgales iela 322M 01000780910 zemes vienība
3.1.1153. Maskavas iela 322N 104776526 Latgales iela 322N 01000780947007 Sūkņu stacija
3.1.1154. Maskavas iela 322O 106827947 Latgales iela 322O 01000780948002 Darbnīca
3.1.1155. Maskavas iela 322P 106075031 Latgales iela 322P 01000780910004 Darbnīca
3.1.1156. Maskavas iela 322P 106075031 Latgales iela 322P 01000780910005 Noliktava
3.1.1157. Maskavas iela 322P 106075031 Latgales iela 322P 01000780910008 Noliktava
3.1.1158. Maskavas iela 322P 106075031 Latgales iela 322P 01000780045 zemes vienība
3.1.1159. Maskavas iela 322R 106827955 Latgales iela 322R 01000780948001 Noliktava
3.1.1160. Maskavas iela 322S 106828032 Latgales iela 322S 01000780244002 Ražošanas korpuss
3.1.1161. Maskavas iela 322S 106828032 Latgales iela 322S 01000780244 zemes vienība
3.1.1162. Maskavas iela 322T 106828024 Latgales iela 322T 01000780946003 Transformatoru ēka
3.1.1163. Maskavas iela 322T 106828024 Latgales iela 322T 01000780946004 Ražošanas korpuss
3.1.1164. Maskavas iela 322T 106828024 Latgales iela 322T 01000780946 zemes vienība
3.1.1165. Maskavas iela 322U 106828016 Latgales iela 322U 01000780946001 Ražošanas korpuss
3.1.1166. Maskavas iela 322V 106827996 Latgales iela 322V 01000780244003 Ražošanas korpuss
3.1.1167. Maskavas iela 322Z 106827988 Latgales iela 322Z 01000780244005 Ražošanas korpuss
3.1.1168. Maskavas iela 323 101943524 Latgales iela 323 01000780269001 Dzīvojamā ēka
3.1.1169. Maskavas iela 323 101943524 Latgales iela 323 01000780269 zemes vienība
3.1.1170. Maskavas iela 323A 105916874 Latgales iela 323A 01000780026 zemes vienība
3.1.1171. Maskavas iela 324 101943532 Latgales iela 324 01000780124003 Nojume
3.1.1172. Maskavas iela 324 101943532 Latgales iela 324 01000780124004 Nojume
3.1.1173. Maskavas iela 324 101943532 Latgales iela 324 01000780124002 Komunikāciju ēka
3.1.1174. Maskavas iela 324 101943532 Latgales iela 324 01000780124001 Automātiskā degvielas uzpildes stacija
3.1.1175. Maskavas iela 324 101943532 Latgales iela 324 01000780124 zemes vienība
3.1.1176. Maskavas iela 324A 105689305 Latgales iela 324A 01000782361001 Autosalons
3.1.1177. Maskavas iela 324A 105689305 Latgales iela 324A 01000782361 zemes vienība
3.1.1178. Maskavas iela 324B 106183214 Latgales iela 324B 01001256501 zemes vienība
3.1.1179. Maskavas iela 324C 106995664 Latgales iela 324C 01000780943003 Noliktava
3.1.1180. Maskavas iela 324C 106995664 Latgales iela 324C 01000780943004 Noliktava
3.1.1181. Maskavas iela 324C 106995664 Latgales iela 324C 01000780943005 Noliktava
3.1.1182. Maskavas iela 324C 106995664 Latgales iela 324C 01000780943055 Būvmateriālu veikala noliktava ar nojumi
3.1.1183. Maskavas iela 324C 106995664 Latgales iela 324C 01000780745 zemes vienība
3.1.1184. Maskavas iela 324D 106995672 Latgales iela 324D 01000780943006 Noliktava
3.1.1185. Maskavas iela 324D 106995672 Latgales iela 324D 01000780943007 Noliktava
3.1.1186. Maskavas iela 324D 106995672 Latgales iela 324D 01000780746 zemes vienība
3.1.1187. Maskavas iela 326 101943540 Latgales iela 326 01001252039001 Autoserviss
3.1.1188. Maskavas iela 326 101943540 Latgales iela 326 01001252039002 Nojume
3.1.1189. Maskavas iela 326 101943540 Latgales iela 326 01001252039 zemes vienība
3.1.1190. Maskavas iela 326A 106827922 Latgales iela 326A 01001250203001 Mehāniskā darbnīca
3.1.1191. Maskavas iela 326A 106827922 Latgales iela 326A 01001250203 zemes vienība
3.1.1192. Maskavas iela 326B 106847944 Latgales iela 326B - -
3.1.1193. Maskavas iela 328 101943573 Latgales iela 328 01001250198001 Tirdzniecības centrs
3.1.1194. Maskavas iela 328 101943573 Latgales iela 328 01001250198 zemes vienība
3.1.1195. Maskavas iela 330 101943598 Latgales iela 330 01001252048001 Darbnīcu ēka
3.1.1196. Maskavas iela 330 101943598 Latgales iela 330 01001252048 zemes vienība
3.1.1197. Maskavas iela 330A 106925452 Latgales iela 330A 01001256430 zemes vienība
3.1.1198. Maskavas iela 349 101943637 Latgales iela 349 01000780343001 Veikala-servisa ēka
3.1.1199. Maskavas iela 349 101943637 Latgales iela 349 01000780343002 Caurlaides ēka
3.1.1200. Maskavas iela 349B 101943653 Latgales iela 349B 01000782001002 Degvielas uzpildes stacija
3.1.1201. Maskavas iela 349B 101943653 Latgales iela 349B 01000782001001 Degvielas uzpildes stacijas ēka
3.1.1202. Maskavas iela 349B 101943653 Latgales iela 349B 01000782001003 Nojume
3.1.1203. Maskavas iela 349B 101943653 Latgales iela 349B 01000782001 zemes vienība
3.1.1204. Maskavas iela 357 101943686 Latgales iela 357 01000780240001 Universālveikals
3.1.1205. Maskavas iela 357 101943686 Latgales iela 357 01000780522 zemes vienība
3.1.1206. Maskavas iela 361 105194215 Latgales iela 361 01000780260001 Veikala,biroja un noliktavas ēka
3.1.1207. Maskavas iela 361 105194215 Latgales iela 361 01000780260 zemes vienība
3.1.1208. Maskavas iela 377 102675341 Latgales iela 377 01000782054001 Dzīvojamā māja
3.1.1209. Maskavas iela 377 102675341 Latgales iela 377 01000782054 zemes vienība
3.1.1210. Maskavas iela 379 106925444 Latgales iela 379 01000782315 zemes vienība
3.1.1211. Maskavas iela 381 101943758 Latgales iela 381 01000782048001 Dzīvojamā ēka
3.1.1212. Maskavas iela 381 101943758 Latgales iela 381 01000782048 zemes vienība
3.1.1213. Maskavas iela 383 101943766 Latgales iela 383 01000782049001 Dzīvojamā māja
3.1.1214. Maskavas iela 383 101943766 Latgales iela 383 01000782049 zemes vienība
3.1.1215. Maskavas iela 385 101943782 Latgales iela 385 01000782050001 Dzīvojamā ēka
3.1.1216. Maskavas iela 385 101943782 Latgales iela 385 01000782050 zemes vienība
3.1.1217. Maskavas iela 387 101943790 Latgales iela 387 01000782051001 Dzīvojamā ēka
3.1.1218. Maskavas iela 387 101943790 Latgales iela 387 01000782051 zemes vienība
3.1.1219. Maskavas iela 398 105514874 Latgales iela 398 01001250268001 Veikals
3.1.1220. Maskavas iela 398 105514874 Latgales iela 398 01001250268 zemes vienība
3.1.1221. Maskavas iela 400 105181344 Latgales iela 400 01001250266001 Tirdzniecības centrs
3.1.1222. Maskavas iela 400 105181344 Latgales iela 400 01001250266 zemes vienība
3.1.1223. Maskavas iela 409 101943846 Latgales iela 409 01000782052001 Dzīvojamā ēka
3.1.1224. Maskavas iela 409 101943846 Latgales iela 409 01000782052 zemes vienība
3.1.1225. Maskavas iela 411 101943862 Latgales iela 411 01000780965001 Dzīvojamā ēka
3.1.1226. Maskavas iela 411 101943862 Latgales iela 411 01000780965 zemes vienība
3.1.1227. Maskavas iela 413 101943870 Latgales iela 413 01000780966001 Dzīvojamā māja
3.1.1228. Maskavas iela 413 101943870 Latgales iela 413 01000780966 zemes vienība
3.1.1229. Maskavas iela 414 106949143 Latgales iela 414 01001250222018 Tirdzniecības ēka
3.1.1230. Maskavas iela 414 106949143 Latgales iela 414 01001250972 zemes vienība
3.1.1231. Maskavas iela 415 101943887 Latgales iela 415 01000780967001 Dzīvojamā ēka
3.1.1232. Maskavas iela 415 101943887 Latgales iela 415 01000780967 zemes vienība
3.1.1233. Maskavas iela 415A 103444482 Latgales iela 415A 01000782223002 Garāžas
3.1.1234. Maskavas iela 415A 103444482 Latgales iela 415A 01000782223 zemes vienība
3.1.1235. Maskavas iela 415B 106827883 Latgales iela 415B 01000782223001 Transformators TP Nr.595
3.1.1236. Maskavas iela 415B 106827883 Latgales iela 415B 01000782351 zemes vienība
3.1.1237. Maskavas iela 416 106949151 Latgales iela 416 01001250973 zemes vienība
3.1.1238. Maskavas iela 417 101943895 Latgales iela 417 01000782112001 Dzīvojamā ēka
3.1.1239. Maskavas iela 417 101943895 Latgales iela 417 01000782112 zemes vienība
3.1.1240. Maskavas iela 418 101943901 Latgales iela 418 01001252059001 Administratīvā ēka
3.1.1241. Maskavas iela 418 101943901 Latgales iela 418 01001252059002 Sardzes ēka
3.1.1242. Maskavas iela 418 101943901 Latgales iela 418 01001250222002 Nojume
3.1.1243. Maskavas iela 418 101943901 Latgales iela 418 01001250222003 Nojume
3.1.1244. Maskavas iela 418 101943901 Latgales iela 418 01001250222004 Nojume
3.1.1245. Maskavas iela 418 101943901 Latgales iela 418 01001250222005 Nojume
3.1.1246. Maskavas iela 418 101943901 Latgales iela 418 01001250222006 Sardzes ēka
3.1.1247. Maskavas iela 418 101943901 Latgales iela 418 01001250974 zemes vienība
3.1.1248. Maskavas iela 418A 103199957 Latgales iela 418A 01001250081001 Tirdzniecības centrs
3.1.1249. Maskavas iela 418B 105272937 Latgales iela 418B 01001256496001 Vairumtirdzniecības un biroja ēka
3.1.1250. Maskavas iela 418B 105272937 Latgales iela 418B 01001256496 zemes vienība
3.1.1251. Maskavas iela 419 101943918 Latgales iela 419 01000780968001 Dzīvojamā ēka
3.1.1252. Maskavas iela 419 101943918 Latgales iela 419 01000780968 zemes vienība
3.1.1253. Maskavas iela 420 101943934 Latgales iela 420 01001250172003 Caurlaides ēka (133)
3.1.1254. Maskavas iela 420 101943934 Latgales iela 420 01001252053005 Garāža
3.1.1255. Maskavas iela 420 101943934 Latgales iela 420 01001252053 zemes vienība
3.1.1256. Maskavas iela 420 k-1 106827666 Latgales iela 420 k-1 01001250172001 Garāža
3.1.1257. Maskavas iela 420 k-10 106827674 Latgales iela 420 k-10 01001250172006 Garāža
3.1.1258. Maskavas iela 420 k-11 106827682 Latgales iela 420 k-11 01001252053015 Garāža
3.1.1259. Maskavas iela 420 k-12 106827690 Latgales iela 420 k-12 01001250172016 Garāža
3.1.1260. Maskavas iela 420 k-13 106827705 Latgales iela 420 k-13 01001250172017 Garāža
3.1.1261. Maskavas iela 420 k-14 106827713 Latgales iela 420 k-14 01001250172018 Garāža
3.1.1262. Maskavas iela 420 k-15 106827721 Latgales iela 420 k-15 01001250172019 Garāža
3.1.1263. Maskavas iela 420 k-16 106827738 Latgales iela 420 k-16 01001250172007 Garāža
3.1.1264. Maskavas iela 420 k-17 106827746 Latgales iela 420 k-17 01001250172008 Garāža
3.1.1265. Maskavas iela 420 k-2 106827754 Latgales iela 420 k-2 01001250172002 Garāža
3.1.1266. Maskavas iela 420 k-3 106827762 Latgales iela 420 k-3 01001252053004 Garāža
3.1.1267. Maskavas iela 420 k-4 106827787 Latgales iela 420 k-4 01001252053011 Garāža
3.1.1268. Maskavas iela 420 k-5 106827795 Latgales iela 420 k-5 01001252053010 Garāža
3.1.1269. Maskavas iela 420 k-6 106827801 Latgales iela 420 k-6 01001252053012 Garāža
3.1.1270. Maskavas iela 420 k-7 106827818 Latgales iela 420 k-7 01001252053013 Garāža
3.1.1271. Maskavas iela 420 k-8 106827826 Latgales iela 420 k-8 01001252053009 Garāža
3.1.1272. Maskavas iela 420 k-9 106827834 Latgales iela 420 k-9 01001252053014 Garāža
3.1.1273. Maskavas iela 420A 102644758 Latgales iela 420A 01001256665001 Pašapkalpošanās automazgātuve
3.1.1274. Maskavas iela 421 101943942 Latgales iela 421 01000782113001 Dzīvojamā ēka
3.1.1275. Maskavas iela 421 101943942 Latgales iela 421 01000782113 zemes vienība
3.1.1276. Maskavas iela 423 101943967 Latgales iela 423 01000782114001 Dzīvojamā ēka
3.1.1277. Maskavas iela 423 101943967 Latgales iela 423 01000782114 zemes vienība
3.1.1278. Maskavas iela 425 101943983 Latgales iela 425 01000782115001 Dzīvojamā ēka
3.1.1279. Maskavas iela 425 101943983 Latgales iela 425 01000782115 zemes vienība
3.1.1280. Maskavas iela 425A 104743457 Latgales iela 425A 01000780917001 Tirdzniecības centrs
3.1.1281. Maskavas iela 425A 104743457 Latgales iela 425A 01000780917 zemes vienība
3.1.1282. Maskavas iela 427 101944003 Latgales iela 427 01000782116001 Dzīvojamā ēka
3.1.1283. Maskavas iela 427 101944003 Latgales iela 427 01000782116 zemes vienība
3.1.1284. Maskavas iela 427A 106930702 Latgales iela 427A 01000782227 zemes vienība
3.1.1285. Maskavas iela 427B 104586998 Latgales iela 427B 01000780865001 Veikals
3.1.1286. Maskavas iela 427B 104586998 Latgales iela 427B 01000780865004 Degvielas rezervuāri
3.1.1287. Maskavas iela 427B 104586998 Latgales iela 427B 01000780865002 Nojume
3.1.1288. Maskavas iela 427B 104586998 Latgales iela 427B 01000780865003 Transformatoru apakšstacija
3.1.1289. Maskavas iela 427B 104586998 Latgales iela 427B 01000780865 zemes vienība
3.1.1290. Maskavas iela 427E 104419911 Latgales iela 427E 01000781006001 Tirdzniecības centrs
3.1.1291. Maskavas iela 427E 104419911 Latgales iela 427E 01000781006002 Taromāta kiosks
3.1.1292. Maskavas iela 427E 104419911 Latgales iela 427E 01000781006 zemes vienība
3.1.1293. Maskavas iela 429 101944028 Latgales iela 429 01001262042001 Dzīvojamā ēka
3.1.1294. Maskavas iela 429 101944028 Latgales iela 429 01001262042 zemes vienība
3.1.1295. Maskavas iela 429A 102645727 Latgales iela 429A 01001262043001 Dzīvojamā māja
3.1.1296. Maskavas iela 429A 102645727 Latgales iela 429A 01001262043 zemes vienība
3.1.1297. Maskavas iela 429B 106268098 Latgales iela 429B 01001260037 zemes vienība
3.1.1298. Maskavas iela 431 101944052 Latgales iela 431 01001262060001 Dzīvojamā māja
3.1.1299. Maskavas iela 431 101944052 Latgales iela 431 01001262060 zemes vienība
3.1.1300. Maskavas iela 433 101944077 Latgales iela 433 01001262068001 Noliktava
3.1.1301. Maskavas iela 433 101944077 Latgales iela 433 01001262062001 Caurlaides ēka
3.1.1302. Maskavas iela 433 101944077 Latgales iela 433 01001260015 zemes vienība
3.1.1303. Maskavas iela 433A 103416420 Latgales iela 433A 01001262062015 Nojume
3.1.1304. Maskavas iela 433A 103416420 Latgales iela 433A 01001262062005 Darbnīca
3.1.1305. Maskavas iela 433A 103416420 Latgales iela 433A 01001262062004 Garāža
3.1.1306. Maskavas iela 433A 103416420 Latgales iela 433A 01001262062003 Noliktava
3.1.1307. Maskavas iela 433A 103416420 Latgales iela 433A 01001260014 zemes vienība
3.1.1308. Maskavas iela 433B 106173332 Latgales iela 433B 01001262062007 Noliktava
3.1.1309. Maskavas iela 433B 106173332 Latgales iela 433B 01001262062006 Noliktava
3.1.1310. Maskavas iela 433B 106173332 Latgales iela 433B 01001262062014 Nojume
3.1.1311. Maskavas iela 433B 106173332 Latgales iela 433B 01001262062013 Nojume
3.1.1312. Maskavas iela 433B 106173332 Latgales iela 433B 01001260013 zemes vienība
3.1.1313. Maskavas iela 433C 106173613 Latgales iela 433C 01001262062008 Garāža
3.1.1314. Maskavas iela 433C 106173613 Latgales iela 433C 01001262062019 Noliktava
3.1.1315. Maskavas iela 433C 106173613 Latgales iela 433C 01001260012 zemes vienība
3.1.1316. Maskavas iela 433D 106179544 Latgales iela 433D 01001260009 zemes vienība
3.1.1317. Maskavas iela 433E 106736032 Latgales iela 433E 01001262062010 Administratīvā ēka
3.1.1318. Maskavas iela 433E 106736032 Latgales iela 433E 01001260097 zemes vienība
3.1.1319. Maskavas iela 433F 106736040 Latgales iela 433F 01001260096 zemes vienība
3.1.1320. Maskavas iela 433G 106758685 Latgales iela 433G 01001260103 zemes vienība
3.1.1321. Maskavas iela 433H 106828274 Latgales iela 433H 01001262062012 Ražošanas ēka
3.1.1322. Maskavas iela 433H 106828274 Latgales iela 433H 01001262122 zemes vienība
3.1.1323. Maskavas iela 433I 106825871 Latgales iela 433I 01001262062011 Ražošanas korpuss
3.1.1324. Maskavas iela 433I 106825871 Latgales iela 433I 01001262109 zemes vienība
3.1.1325. Maskavas iela 435 106758677 Latgales iela 435 01001260102 zemes vienība
3.1.1326. Maskavas iela 435 k-1 106407094 Latgales iela 435 k-1 01001262068003 Darbnīca
3.1.1327. Maskavas iela 435 k-1 106407094 Latgales iela 435 k-1 01001260052 zemes vienība
3.1.1328. Maskavas iela 435 k-2 106828282 Latgales iela 435 k-2 01001262059002 Garāža
3.1.1329. Maskavas iela 435 k-2 106828282 Latgales iela 435 k-2 01001262059 zemes vienība
3.1.1330. Maskavas iela 435A 106243741 Latgales iela 435A 01001260019 zemes vienība
3.1.1331. Maskavas iela 435B 106243758 Latgales iela 435B 01001260020002 Sakaru aparatūras konteiners
3.1.1332. Maskavas iela 435B 106243758 Latgales iela 435B 01001260020 zemes vienība
3.1.1333. Maskavas iela 437 106569097 Latgales iela 437 01001260055 zemes vienība
3.1.1334. Maskavas iela 439 103692298 Latgales iela 439 01001262085001 Jaunbūve
3.1.1335. Maskavas iela 439 103692298 Latgales iela 439 01001262085 zemes vienība
3.1.1336. Maskavas iela 439A 103692304 Latgales iela 439A 01001262086001 Jaunbūve
3.1.1337. Maskavas iela 439A 103692304 Latgales iela 439A 01001262086 zemes vienība
3.1.1338. Maskavas iela 439B 106634987 Latgales iela 439B 01001260056 zemes vienība
3.1.1339. Maskavas iela 439C 106828290 Latgales iela 439C 01001260073001 Rezerves daļu darbnīca
3.1.1340. Maskavas iela 439C 106828290 Latgales iela 439C 01001260073 zemes vienība
3.1.1341. Maskavas iela 439D 106865577 Latgales iela 439D 01001260110 zemes vienība
3.1.1342. Maskavas iela 440 101944116 Latgales iela 440 01001250152001 Degvielas uzpildes stacijas operatora ēka
3.1.1343. Maskavas iela 440 101944116 Latgales iela 440 01001250152003 Nojume-degvielas uzpildes punkts
3.1.1344. Maskavas iela 440 101944116 Latgales iela 440 01001250152002 Noliktava
3.1.1345. Maskavas iela 440 101944116 Latgales iela 440 01001250152006 Automazgātava
3.1.1346. Maskavas iela 440 101944116 Latgales iela 440 01001250152005 Apakšzemes rezervuārs
3.1.1347. Maskavas iela 440 101944116 Latgales iela 440 01001250152 zemes vienība
3.1.1348. Maskavas iela 441 106735867 Latgales iela 441 01001262011 zemes vienība
3.1.1349. Maskavas iela 443 101944132 Latgales iela 443 01001262016001 Administratīva ēka
3.1.1350. Maskavas iela 443 101944132 Latgales iela 443 01001262016002 Angārs
3.1.1351. Maskavas iela 443 101944132 Latgales iela 443 01001262016 zemes vienība
3.1.1352. Maskavas iela 443A 103413101 Latgales iela 443A 01001262071001 Darbnīca
3.1.1353. Maskavas iela 443A 103413101 Latgales iela 443A 01001262071 zemes vienība
3.1.1354. Maskavas iela 444 102999817 Latgales iela 444 01001256512002 Šķūnis
3.1.1355. Maskavas iela 444 102999817 Latgales iela 444 01001256512001 Morgs
3.1.1356. Maskavas iela 444 102999817 Latgales iela 444 01001256512003 Nojume
3.1.1357. Maskavas iela 444 102999817 Latgales iela 444 01001256512 zemes vienība
3.1.1358. Maskavas iela 444A 101944140 Latgales iela 444A 01001250239004 Garāža un autoveikals
3.1.1359. Maskavas iela 444A 101944140 Latgales iela 444A 01001250239013 Nojume
3.1.1360. Maskavas iela 444B 101944157 Latgales iela 444B 01001252008001 Veikals
3.1.1361. Maskavas iela 444C 103155930 Latgales iela 444C 01001250239001 Automobiļu remonta darbnīca
3.1.1362. Maskavas iela 444C 103155930 Latgales iela 444C 01001250239 zemes vienība
3.1.1363. Maskavas iela 445 101944165 Latgales iela 445 01001260081001 Traktortehnikas serviss
3.1.1364. Maskavas iela 445 101944165 Latgales iela 445 01001260081002 Ugunsdzēsības rezervuārs
3.1.1365. Maskavas iela 445 101944165 Latgales iela 445 01001260118 zemes vienība
3.1.1366. Maskavas iela 445 k-1 106828305 Latgales iela 445 k-1 01001262017046 Transformatoru apakšstacija
3.1.1367. Maskavas iela 445 k-1 106828305 Latgales iela 445 k-1 01001260116 zemes vienība
3.1.1368. Maskavas iela 445 k-3 106828313 Latgales iela 445 k-3 01001260081003 Transformatoru apakšstacija
3.1.1369. Maskavas iela 445A 101944173 Latgales iela 445A 01001262017033 Angārs
3.1.1370. Maskavas iela 445A 101944173 Latgales iela 445A 01001260117 zemes vienība
3.1.1371. Maskavas iela 445B 106824355 Latgales iela 445B 01001262018004 Administratīvā ēka
3.1.1372. Maskavas iela 445B 106824355 Latgales iela 445B 01001260115 zemes vienība
3.1.1373. Maskavas iela 445C 106831110 Latgales iela 445C 01001262017032 Angārs
3.1.1374. Maskavas iela 445D 106897732 Latgales iela 445D 01001262017045 Noliktava
3.1.1375. Maskavas iela 445F 106897685 Latgales iela 445F 01001262018002 Angārs-noliktava
3.1.1376. Maskavas iela 445G 106897716 Latgales iela 445G 01001262018003 Angārs-noliktava
3.1.1377. Maskavas iela 445H 106306333 Latgales iela 445H 01001260048003 Angārs-noliktava
3.1.1378. Maskavas iela 445I 106897724 Latgales iela 445I 01001262055004 Angārs-noliktava
3.1.1379. Maskavas iela 446 101944181 Latgales iela 446 01001252029004 Veikals
3.1.1380. Maskavas iela 446 101944181 Latgales iela 446 01001250372 zemes vienība
3.1.1381. Maskavas iela 446 k-1 106828338 Latgales iela 446 k-1 01001252037001 Autoserviss
3.1.1382. Maskavas iela 446B 104533101 Latgales iela 446B 01001252030002 Nojume
3.1.1383. Maskavas iela 446B 104533101 Latgales iela 446B 01001252030001 Degvielas uzpildes stacija
3.1.1384. Maskavas iela 446B 104533101 Latgales iela 446B 01001252030003 Vadības pults ēka
3.1.1385. Maskavas iela 446B 104533101 Latgales iela 446B 01001252030 zemes vienība
3.1.1386. Maskavas iela 446E 105824921 Latgales iela 446E 01001252040 zemes vienība
3.1.1387. Maskavas iela 447 101944198 Latgales iela 447 01001262007004 Katlu māja
3.1.1388. Maskavas iela 447 101944198 Latgales iela 447 01001262007020 Dzīvojamā ēka
3.1.1389. Maskavas iela 447 101944198 Latgales iela 447 01001262007012 Šķūnis
3.1.1390. Maskavas iela 447 101944198 Latgales iela 447 01001262007 zemes vienība
3.1.1391. Maskavas iela 447A 106828418 Latgales iela 447A 01001262041001 Noliktava
3.1.1392. Maskavas iela 447B 106051332 Latgales iela 447B 01001262063001 Darbnīca
3.1.1393. Maskavas iela 447B 106051332 Latgales iela 447B 01001262063 zemes vienība
3.1.1394. Maskavas iela 447C 106828346 Latgales iela 447C 01001262081 zemes vienība
3.1.1395. Maskavas iela 448 106846493 Latgales iela 448 01001252043 zemes vienība
3.1.1396. Maskavas iela 448A 106846508 Latgales iela 448A - -
3.1.1397. Maskavas iela 448B 106000157 Latgales iela 448B 01001252044003 Degvielas uzpildes stacija
3.1.1398. Maskavas iela 448B 106000157 Latgales iela 448B 01001252044007 Ugunsdzēsības ūdens rezervuārs
3.1.1399. Maskavas iela 448B 106000157 Latgales iela 448B 01001252044006 Degvielas rezervuārs
3.1.1400. Maskavas iela 448B 106000157 Latgales iela 448B 01001252044005 Vadības ēka
3.1.1401. Maskavas iela 449 101944204 Latgales iela 449 01001262023001 Caurlaides ēka
3.1.1402. Maskavas iela 449 101944204 Latgales iela 449 01001262023002 Angārs
3.1.1403. Maskavas iela 449 101944204 Latgales iela 449 01001262029001 Angārs
3.1.1404. Maskavas iela 449 101944204 Latgales iela 449 01001262065001 Administratīvā ēka
3.1.1405. Maskavas iela 449 101944204 Latgales iela 449 01001262065007 Noliktava
3.1.1406. Maskavas iela 449 101944204 Latgales iela 449 01001262065008 Transformators
3.1.1407. Maskavas iela 449 101944204 Latgales iela 449 01001262022001 Ražošanas ēka
3.1.1408. Maskavas iela 449 101944204 Latgales iela 449 01001262021001 Administratīvā ēka
3.1.1409. Maskavas iela 449 101944204 Latgales iela 449 01001262021002 Autoserviss
3.1.1410. Maskavas iela 449 101944204 Latgales iela 449 01001262065002 Ražošanas ēka
3.1.1411. Maskavas iela 449 101944204 Latgales iela 449 01001262065003 Ražošanas ēka
3.1.1412. Maskavas iela 449 101944204 Latgales iela 449 01001262065004 Noliktava
3.1.1413. Maskavas iela 449 101944204 Latgales iela 449 01001262065006 Šķūnis
3.1.1414. Maskavas iela 449 101944204 Latgales iela 449 01001262007001 Darbnīca
3.1.1415. Maskavas iela 449 101944204 Latgales iela 449 01001262007002 Automazgātava
3.1.1416. Maskavas iela 449 101944204 Latgales iela 449 01001262007003 Nojume
3.1.1417. Maskavas iela 449 101944204 Latgales iela 449 01001262023 zemes vienība
3.1.1418. Maskavas iela 449 101944204 Latgales iela 449 01001262065 zemes vienība
3.1.1419. Maskavas iela 449 101944204 Latgales iela 449 01001262104 zemes vienība
3.1.1420. Maskavas iela 449A 103417752 Latgales iela 449A 01001262065005 Darbnīca
3.1.1421. Maskavas iela 449A 103417752 Latgales iela 449A 01001262082 zemes vienība
3.1.1422. Maskavas iela 450 101944220 Latgales iela 450 01001252025011 Administratīva ēka
3.1.1423. Maskavas iela 450 101944220 Latgales iela 450 01001250982 zemes vienība
3.1.1424. Maskavas iela 450 k-1 105345740 Latgales iela 450 k-1 01001250208001 Veikals-kafejnīca
3.1.1425. Maskavas iela 450 k-1 105345740 Latgales iela 450 k-1 01001250666 zemes vienība
3.1.1426. Maskavas iela 450 k-2 106792716 Latgales iela 450 k-2 01001250667 zemes vienība
3.1.1427. Maskavas iela 450 k-3 106828354 Latgales iela 450 k-3 01001256439002 Caurlaides ēka
3.1.1428. Maskavas iela 450 k-3 106828354 Latgales iela 450 k-3 01001256619 zemes vienība
3.1.1429. Maskavas iela 450 k-4 106828362 Latgales iela 450 k-4 01001252025001 Noliktava
3.1.1430. Maskavas iela 450 k-4 106828362 Latgales iela 450 k-4 01001250983 zemes vienība
3.1.1431. Maskavas iela 450 k-5 106828370 Latgales iela 450 k-5 01001252025004 Administratīvā ēka
3.1.1432. Maskavas iela 450 k-6 106828387 Latgales iela 450 k-6 01001252025003 Administratīvā ēka
3.1.1433. Maskavas iela 450 k-8 106828401 Latgales iela 450 k-8 01001256483004 Darbnīca
3.1.1434. Maskavas iela 450B 101944245 Latgales iela 450B 01001252014008 Noliktava
3.1.1435. Maskavas iela 450B 101944245 Latgales iela 450B 01001252014009 Sargu māja
3.1.1436. Maskavas iela 450B 101944245 Latgales iela 450B 01001252014010 Administratīva ēka
3.1.1437. Maskavas iela 450B 101944245 Latgales iela 450B 01001252014002 Saimniecības ēka
3.1.1438. Maskavas iela 450B 101944245 Latgales iela 450B 01001252014003 Saimniecības ēka
3.1.1439. Maskavas iela 450B 101944245 Latgales iela 450B 01001252014004 Saimniecības ēka
3.1.1440. Maskavas iela 450B 101944245 Latgales iela 450B 01001256657001 Saimniecības ēka
3.1.1441. Maskavas iela 450B 101944245 Latgales iela 450B 01001256490001 Caurlaides ēka
3.1.1442. Maskavas iela 450B 101944245 Latgales iela 450B 01001256490005 Svaru ēka
3.1.1443. Maskavas iela 450B 101944245 Latgales iela 450B 01001256490006 Svaru ēka
3.1.1444. Maskavas iela 450B 101944245 Latgales iela 450B 01001250370 zemes vienība
3.1.1445. Maskavas iela 450F 103411678 Latgales iela 450F 01001252025009 Garāža
3.1.1446. Maskavas iela 450G 103411686 Latgales iela 450G 01001252025010 Noliktava
3.1.1447. Maskavas iela 450K 102940764 Latgales iela 450K 01001252025012 Operatora ēka ar veikalu
3.1.1448. Maskavas iela 450K 102940764 Latgales iela 450K 01001252025013 Nojume
3.1.1449. Maskavas iela 450K 102940764 Latgales iela 450K 01001252025014 Pazemes degvielas rezervuāri
3.1.1450. Maskavas iela 450K 102940764 Latgales iela 450K 01001252025015 Nojume
3.1.1451. Maskavas iela 450M 103614536 Latgales iela 450M 01001252034 zemes vienība
3.1.1452. Maskavas iela 450N 104480738 Latgales iela 450N 01001256651001 Gultņu tirdzniecības veikals ar biroju
3.1.1453. Maskavas iela 450N 104480738 Latgales iela 450N 01001256651 zemes vienība
3.1.1454. Maskavas iela 450U 105246198 Latgales iela 450U 01001252052 zemes vienība
3.1.1455. Maskavas iela 450Z 106314927 Latgales iela 450Z 01001256648 zemes vienība
3.1.1456. Maskavas iela 451 101944261 Latgales iela 451 01001262065009 Transformatoru apakšstacija TP 902
3.1.1457. Maskavas iela 451A 101944278 Latgales iela 451A 01001262035005 Caurlaides ēka
3.1.1458. Maskavas iela 452 101944286 Latgales iela 452 01001250156006 Mēbeļu furnitūras centrs
3.1.1459. Maskavas iela 452A 106858803 Latgales iela 452A 01001250263 zemes vienība
3.1.1460. Maskavas iela 452B 106997676 Latgales iela 452B 01001256609 zemes vienība
3.1.1461. Maskavas iela 454D 106800270 Latgales iela 454D 01001250726 zemes vienība
3.1.1462. Maskavas iela 456 104891007 Latgales iela 456 01001256612001 Elektropreču tirdzniecības centrs
3.1.1463. Maskavas iela 456 104891007 Latgales iela 456 01001256612 zemes vienība
3.1.1464. Maskavas iela 456A 104996056 Latgales iela 456A 01001250228001 Saldējamo iekārtu pārdošanas servisa centrs
3.1.1465. Maskavas iela 456A 104996056 Latgales iela 456A 01001250472001 Noliktava
3.1.1466. Maskavas iela 456A 104996056 Latgales iela 456A 01001250612 zemes vienība
3.1.1467. Maskavas iela 458 104456894 Latgales iela 458 01001256669001 Dienesta autostāvvieta
3.1.1468. Maskavas iela 458 104456894 Latgales iela 458 01001256500001 Biroju un tehniskais centrs
3.1.1469. Maskavas iela 458 104456894 Latgales iela 458 01001256500 zemes vienība
3.1.1470. Maskavas iela 458B 105547541 Latgales iela 458B 01001250700001 Rezerves daļu noliktava
3.1.1471. Maskavas iela 458B 105547541 Latgales iela 458B 01001250700 zemes vienība
3.1.1472. Maskavas iela 460A 101944333 Latgales iela 460A 01001252015 zemes vienība
3.1.1473. Maskavas iela 461 101944341 Latgales iela 461 01001262024 zemes vienība
3.1.1474. Maskavas iela 462 101944358 Latgales iela 462 01001250699007 Nojume
3.1.1475. Maskavas iela 462 101944358 Latgales iela 462 01001250699005 Ugunsdzēsības ūdens rezervuārs
3.1.1476. Maskavas iela 462 101944358 Latgales iela 462 01001250699006 Nojume
3.1.1477. Maskavas iela 462 101944358 Latgales iela 462 01001250699008 Atkritumu konteineru nojume
3.1.1478. Maskavas iela 462 101944358 Latgales iela 462 01001250699 zemes vienība
3.1.1479. Maskavas iela 462 k-1 106915111 Latgales iela 462 k-1 01001250699001 Noliktavas ēka "A"
3.1.1480. Maskavas iela 462 k-2 106915128 Latgales iela 462 k-2 01001250699002 Noliktavas ēka "B"
3.1.1481. Maskavas iela 462 k-3 106915136 Latgales iela 462 k-3 01001250699003 Noliktavas ēka "C"
3.1.1482. Maskavas iela 462 k-4 103362210 Latgales iela 462 k-4 01001250104014 Angārs-noliktava
3.1.1483. Maskavas iela 462 k-5 105432313 Latgales iela 462 k-5 01001250104029 Vairumtirdzniecības noliktava-angārs
3.1.1484. Maskavas iela 462 k-6 106915152 Latgales iela 462 k-6 01001250104030 Noliktava
3.1.1485. Maskavas iela 462 k-7 106915144 Latgales iela 462 k-7 01001250699004 Apsarga ēka "D"
3.1.1486. Maskavas iela 463 103422762 Latgales iela 463 01001262083003 Autocentrs
3.1.1487. Maskavas iela 463 103422762 Latgales iela 463 01001262083 zemes vienība
3.1.1488. Maskavas iela 465 104996064 Latgales iela 465 01001262046008 Autoserviss ar administratīvo bloku
3.1.1489. Maskavas iela 465 104996064 Latgales iela 465 01001262046 zemes vienība
3.1.1490. Maskavas iela 465 k-1 106827842 Latgales iela 465 k-1 01001262046011 Autoserviss
3.1.1491. Maskavas iela 465 k-1 106827842 Latgales iela 465 k-1 01001262046012 Apjumta automobīļu novietne
3.1.1492. Maskavas iela 465 k-3 106827850 Latgales iela 465 k-3 01001262046013 Apjumta automobīļu novietne
3.1.1493. Maskavas iela 465A 105579465 Latgales iela 465A 01001262127 zemes vienība
3.1.1494. Maskavas iela 467 106828426 Latgales iela 467 01001262045001 Autodetaļu veikals-kafejnīca-autoserviss
3.1.1495. Maskavas iela 467 k-1 106828434 Latgales iela 467 k-1 01001262045009 Darbnīca
3.1.1496. Maskavas iela 467 k-2 106828442 Latgales iela 467 k-2 01001262045008 Darbnīca - īslaicīgas lietošanas
3.1.1497. Maskavas iela 467 k-3 106828450 Latgales iela 467 k-3 01001262045007 Darbnīca
3.1.1498. Maskavas iela 467 k-4 106828475 Latgales iela 467 k-4 01001262045030 Veikals
3.1.1499. Maskavas iela 467 k-5 106828483 Latgales iela 467 k-5 01001262045003 Tualete
3.1.1500. Maskavas iela 467 k-5 106828483 Latgales iela 467 k-5 01001262045017 Sarga ēka - īslaicīgas lietošanas
3.1.1501. Maskavas iela 467 k-5 106828483 Latgales iela 467 k-5 01001262045023 Kantoris
3.1.1502. Maskavas iela 467 k-6 106828491 Latgales iela 467 k-6 01001262045018 Veikals - īslaicīgas lietošanas
3.1.1503. Maskavas iela 467 k-6 106828491 Latgales iela 467 k-6 01001262045025 Nojume
3.1.1504. Maskavas iela 467 k-6 106828491 Latgales iela 467 k-6 01001262045019 Noliktava - īslaicīgas lietošanas
3.1.1505. Maskavas iela 467 k-7 106828506 Latgales iela 467 k-7 01001262045013 Veikals - īslaicīgas lietošanas
3.1.1506. Maskavas iela 469B 106825896 Latgales iela 469B 01001262015002 Noliktava
3.1.1507. Maskavas iela 469B 106825896 Latgales iela 469B 01001262015003 Noliktava
3.1.1508. Maskavas iela 469B 106825896 Latgales iela 469B 01001262015004 Noliktava
3.1.1509. Maskavas iela 469B 106825896 Latgales iela 469B 01001262015011 Rezervuārs
3.1.1510. Maskavas iela 469B 106825896 Latgales iela 469B 01001262015007 Rezervuārs
3.1.1511. Maskavas iela 469B 106825896 Latgales iela 469B 01001262015008 Rezervuārs
3.1.1512. Maskavas iela 469B 106825896 Latgales iela 469B 01001262117 zemes vienība
3.1.1513. Maskavas iela 469C 106825902 Latgales iela 469C 01001262015001 Noliktava
3.1.1514. Maskavas iela 469C 106825902 Latgales iela 469C 01001262015018 Autostāvlaukuma sargu māja
3.1.1515. Maskavas iela 469C 106825902 Latgales iela 469C 01001262118 zemes vienība
3.1.1516. Maskavas iela 471 101944374 Latgales iela 471 01001262009001 Caurlaides ēka
3.1.1517. Maskavas iela 471 101944374 Latgales iela 471 01001262009 zemes vienība
3.1.1518. Maskavas iela 49 102675358 Latgales iela 49 01000430087 zemes vienība
3.1.1519. Maskavas iela 498 104670524 Latgales iela 498 01001255401001 Dārza māja
3.1.1520. Maskavas iela 498 104670524 Latgales iela 498 01001255401002 Garāža
3.1.1521. Maskavas iela 498 104670524 Latgales iela 498 01001255401003 Siltumnīca
3.1.1522. Maskavas iela 498 104670524 Latgales iela 498 01001255401004 Šķūnis
3.1.1523. Maskavas iela 498 104670524 Latgales iela 498 01001255401005 Nojume
3.1.1524. Maskavas iela 498 104670524 Latgales iela 498 01001255401 zemes vienība
3.1.1525. Maskavas iela 500 103381938 Latgales iela 500 01001250042003 Pagrabs
3.1.1526. Maskavas iela 500 103381938 Latgales iela 500 01001250042004 Saimniecības ēka
3.1.1527. Maskavas iela 500 103381938 Latgales iela 500 01001250042001 Dzīvojamā ēka
3.1.1528. Maskavas iela 500 103381938 Latgales iela 500 01001250042 zemes vienība
3.1.1529. Maskavas iela 502 103381946 Latgales iela 502 01001255402001 Dārza māja
3.1.1530. Maskavas iela 502 103381946 Latgales iela 502 01001255402003 Saimniecības ēka
3.1.1531. Maskavas iela 502 103381946 Latgales iela 502 01001255402002 Šķūnis
3.1.1532. Maskavas iela 502 103381946 Latgales iela 502 01001255402 zemes vienība
3.1.1533. Maskavas iela 51 101944405 Latgales iela 51 01000430085001 Dzīvojamā ēka
3.1.1534. Maskavas iela 51 101944405 Latgales iela 51 01000430207 zemes vienība
3.1.1535. Maskavas iela 51A 106782168 Latgales iela 51A 01000430085002 Dzīvojamā ēka
3.1.1536. Maskavas iela 51A 106782168 Latgales iela 51A 01000430206 zemes vienība
3.1.1537. Maskavas iela 53 101944438 Latgales iela 53 01000430084003 Dzīvojamā ēka
3.1.1538. Maskavas iela 53 101944438 Latgales iela 53 01000432019 zemes vienība
3.1.1539. Maskavas iela 53A 105285301 Latgales iela 53A 01000430084004 Noliktava
3.1.1540. Maskavas iela 55 102644870 Latgales iela 55 01000430083003 Šķūnis
3.1.1541. Maskavas iela 55 102644870 Latgales iela 55 01000430083005 Garāža
3.1.1542. Maskavas iela 55 102644870 Latgales iela 55 01000430083006 Garāža
3.1.1543. Maskavas iela 55 102644870 Latgales iela 55 01000430083001 Dzīvojamā ēka
3.1.1544. Maskavas iela 55 102644870 Latgales iela 55 01000430083 zemes vienība
3.1.1545. Maskavas iela 55A 101944454 Latgales iela 55A 01000430083004 Veikals
3.1.1546. Maskavas iela 55B 106800664 Latgales iela 55B 01000430083002 Noliktava - saimniecības ēka
3.1.1547. Maskavas iela 57 101944462 Latgales iela 57 01000430082001 Dzīvojamā māja
3.1.1548. Maskavas iela 57 101944462 Latgales iela 57 01000430082 zemes vienība
3.1.1549. Maskavas iela 59 102644700 Latgales iela 59 01000430081013 Garāža
3.1.1550. Maskavas iela 59 102644700 Latgales iela 59 01000430081003 Noliktava
3.1.1551. Maskavas iela 59 102644700 Latgales iela 59 01000430081006 Angārs-noliktava
3.1.1552. Maskavas iela 59 102644700 Latgales iela 59 01000430081 zemes vienība
3.1.1553. Maskavas iela 61 103479610 Latgales iela 61 01000432018 zemes vienība
3.1.1554. Maskavas iela 63 101944501 Latgales iela 63 01000430078 zemes vienība
3.1.1555. Maskavas iela 65 101944526 Latgales iela 65 01000430120001 Dzīvojamā māja
3.1.1556. Maskavas iela 65 101944526 Latgales iela 65 01000430120 zemes vienība
3.1.1557. Maskavas iela 65A 106782184 Latgales iela 65A 01000430120002 Transformators
3.1.1558. Maskavas iela 69 101944542 Latgales iela 69 01000430118001 Dzīvojamā ēka
3.1.1559. Maskavas iela 69 101944542 Latgales iela 69 01000430118002 Šķūnis
3.1.1560. Maskavas iela 69 101944542 Latgales iela 69 01000430120008 Šķūnis
3.1.1561. Maskavas iela 69 101944542 Latgales iela 69 01000430120009 Šķūnis
3.1.1562. Maskavas iela 69 101944542 Latgales iela 69 01000430116002 Šķūnis
3.1.1563. Maskavas iela 69 101944542 Latgales iela 69 01000430118 zemes vienība
3.1.1564. Maskavas iela 71 102644942 Latgales iela 71 01000430117001 Dzīvojamā māja
3.1.1565. Maskavas iela 71 102644942 Latgales iela 71 01000430117 zemes vienība
3.1.1566. Maskavas iela 73 101944583 Latgales iela 73 01000430116008 Dzīvojamā māja
3.1.1567. Maskavas iela 73 101944583 Latgales iela 73 01000430163 zemes vienība
3.1.1568. Maskavas iela 75 101944591 Latgales iela 75 01000432003001 Dzīvojamā māja
3.1.1569. Maskavas iela 75 101944591 Latgales iela 75 01000432003 zemes vienība
3.1.1570. Maskavas iela 75A 104601322 Latgales iela 75A 01000432002 zemes vienība
3.1.1571. Maskavas iela 76 101944606 Latgales iela 76 01000430066003 Šķūnis
3.1.1572. Maskavas iela 76 101944606 Latgales iela 76 01000430066 zemes vienība
3.1.1573. Maskavas iela 77 101944614 Latgales iela 77 01000430115 zemes vienība
3.1.1574. Maskavas iela 78 101944622 Latgales iela 78 01000430068006 Transformatoru apakšstacija
3.1.1575. Maskavas iela 78 101944622 Latgales iela 78 01000430068 zemes vienība
3.1.1576. Maskavas iela 79 101944630 Latgales iela 79 01000390136001 Dzīvojamā māja
3.1.1577. Maskavas iela 79 101944630 Latgales iela 79 01000390136002 Šķūnis
3.1.1578. Maskavas iela 79 101944630 Latgales iela 79 01000390136 zemes vienība
3.1.1579. Maskavas iela 80 101944655 Latgales iela 80 01000432007001 Administratīvā ēka
3.1.1580. Maskavas iela 80 101944655 Latgales iela 80 01000432007005 Garāža
3.1.1581. Maskavas iela 80 101944655 Latgales iela 80 01000432007 zemes vienība
3.1.1582. Maskavas iela 81 101944663 Latgales iela 81 01000390137001 Dzīvojamā māja
3.1.1583. Maskavas iela 81 101944663 Latgales iela 81 01000390137005 Šķūnis
3.1.1584. Maskavas iela 81 101944663 Latgales iela 81 01000390137 zemes vienība
3.1.1585. Maskavas iela 81A 106782192 Latgales iela 81A 01000390137002 Dzīvojamā māja
3.1.1586. Maskavas iela 81B 106782207 Latgales iela 81B 01000390137003 Dzīvojamā māja
3.1.1587. Maskavas iela 81C 106782215 Latgales iela 81C 01000390137004 Dzīvojamā māja
3.1.1588. Maskavas iela 82 102675366 Latgales iela 82 01000430073002 Administratīvā ēka
3.1.1589. Maskavas iela 82 102675366 Latgales iela 82 01000430073004 Garāža
3.1.1590. Maskavas iela 82 102675366 Latgales iela 82 01000430073 zemes vienība
3.1.1591. Maskavas iela 82A 106782223 Latgales iela 82A 01000430073003 Administratīvā ēka
3.1.1592. Maskavas iela 83 101944671 Latgales iela 83 01000392004001 Dzīvojamā māja
3.1.1593. Maskavas iela 83 101944671 Latgales iela 83 01000392004 zemes vienība
3.1.1594. Maskavas iela 84 101944688 Latgales iela 84 01000430074001 Dzīvojamā māja
3.1.1595. Maskavas iela 84 101944688 Latgales iela 84 01000430074 zemes vienība
3.1.1596. Maskavas iela 85 101944696 Latgales iela 85 01000390152001 Dzīvojamā ēka
3.1.1597. Maskavas iela 85 101944696 Latgales iela 85 01000390152004 Garāža
3.1.1598. Maskavas iela 85 101944696 Latgales iela 85 01000390152007 Garāža
3.1.1599. Maskavas iela 85 101944696 Latgales iela 85 01000390152015 Šķūnis
3.1.1600. Maskavas iela 85 101944696 Latgales iela 85 01000390152 zemes vienība
3.1.1601. Maskavas iela 85A 106782231 Latgales iela 85A 01000390152002 Dzīvojamā ēka
3.1.1602. Maskavas iela 85B 106782248 Latgales iela 85B 01000390152003 Dzīvojamā ēka
3.1.1603. Maskavas iela 86 101944702 Latgales iela 86 01000430075 zemes vienība
3.1.1604. Maskavas iela 87 101944710 Latgales iela 87 01000390151001 Dzīvojamā ēka
3.1.1605. Maskavas iela 87 101944710 Latgales iela 87 01000390151002 Garāža
3.1.1606. Maskavas iela 87 101944710 Latgales iela 87 01000390151003 Šķūnis
3.1.1607. Maskavas iela 87 101944710 Latgales iela 87 01000390151 zemes vienība
3.1.1608. Maskavas iela 88 102644967 Latgales iela 88 01000430076001 Dzīvojamā māja
3.1.1609. Maskavas iela 88 102644967 Latgales iela 88 01000430076 zemes vienība
3.1.1610. Maskavas iela 89 101944727 Latgales iela 89 01000390150001 Dzīvojamā ēka
3.1.1611. Maskavas iela 89 101944727 Latgales iela 89 01000390150007 Šķūnis
3.1.1612. Maskavas iela 89 101944727 Latgales iela 89 01000390150008 Šķūnis
3.1.1613. Maskavas iela 89 101944727 Latgales iela 89 01000390150009 Šķūnis
3.1.1614. Maskavas iela 89 101944727 Latgales iela 89 01000390150 zemes vienība
3.1.1615. Maskavas iela 90 101944743 Latgales iela 90 01000432016 zemes vienība
3.1.1616. Maskavas iela 91 101944751 Latgales iela 91 01000390140004 Nojume
3.1.1617. Maskavas iela 91 101944751 Latgales iela 91 01000390149002 Dzīvojamā ēka
3.1.1618. Maskavas iela 91 101944751 Latgales iela 91 01000390145012 Šķūnis
3.1.1619. Maskavas iela 91 101944751 Latgales iela 91 01000390145008 Nojume
3.1.1620. Maskavas iela 91 101944751 Latgales iela 91 01000390149 zemes vienība
3.1.1621. Maskavas iela 91 k-2 105806181 Latgales iela 91 k-2 01000390149003 Skola; Bērnu dārzs
3.1.1622. Maskavas iela 91 k-2 105806181 Latgales iela 91 k-2 01000390149011 Nojume
3.1.1623. Maskavas iela 91 k-2 105806181 Latgales iela 91 k-2 01000390149007 Nojume
3.1.1624. Maskavas iela 91 k-2 105806181 Latgales iela 91 k-2 01000392010 zemes vienība
3.1.1625. Maskavas iela 93 101944776 Latgales iela 93 01000390148002 Šķūnis
3.1.1626. Maskavas iela 93 101944776 Latgales iela 93 01000390148001 Dzīvojamā māja
3.1.1627. Maskavas iela 93 101944776 Latgales iela 93 01000390148 zemes vienība
3.1.1628. Maskavas iela 94 101944784 Latgales iela 94 01000430122001 Dzīvojamā māja
3.1.1629. Maskavas iela 94 101944784 Latgales iela 94 01000430122011 Garāža
3.1.1630. Maskavas iela 94 101944784 Latgales iela 94 01000430122006 Šķūnis - garāža
3.1.1631. Maskavas iela 94 101944784 Latgales iela 94 01000430122007 Šķūnis - garāža
3.1.1632. Maskavas iela 94 101944784 Latgales iela 94 01000430122008 Šķūnis
3.1.1633. Maskavas iela 94 101944784 Latgales iela 94 01000430122009 Šķūnis - garāža
3.1.1634. Maskavas iela 94 101944784 Latgales iela 94 01000430122010 Šķūnis - garāža
3.1.1635. Maskavas iela 94 101944784 Latgales iela 94 01000430122 zemes vienība
3.1.1636. Maskavas iela 95 101944792 Latgales iela 95 01000390147002 Šķūnis
3.1.1637. Maskavas iela 95 101944792 Latgales iela 95 01000390147001 Dzīvojamā māja
3.1.1638. Maskavas iela 95 101944792 Latgales iela 95 01000390147 zemes vienība
3.1.1639. Maskavas iela 95A 101944807 Latgales iela 95A 01000390147011 Dzīvojamā ēka
3.1.1640. Maskavas iela 95B 106634962 Latgales iela 95B 01000390147009 Dzīvojamā māja
3.1.1641. Maskavas iela 96 101944815 Latgales iela 96 01000430172001 Dzīvojamā ēka
3.1.1642. Maskavas iela 96 101944815 Latgales iela 96 01000430172002 Šķūnis
3.1.1643. Maskavas iela 96 101944815 Latgales iela 96 01000430172003 Nojume
3.1.1644. Maskavas iela 96 101944815 Latgales iela 96 01000430172004 Šķūnis
3.1.1645. Maskavas iela 96 101944815 Latgales iela 96 01000430172005 Šķūnis
3.1.1646. Maskavas iela 96 101944815 Latgales iela 96 01000430172 zemes vienība
3.1.1647. Maskavas iela 97 101944823 Latgales iela 97 01000440053001 Dzīvojamā ēka
3.1.1648. Maskavas iela 97 101944823 Latgales iela 97 01000440053004 Šķūnis
3.1.1649. Maskavas iela 97 101944823 Latgales iela 97 01000440053007 Šķūnis
3.1.1650. Maskavas iela 97 101944823 Latgales iela 97 01000440053 zemes vienība
3.1.1651. Maskavas iela 98 102644991 Latgales iela 98 01000430176001 Dzīvojamā māja
3.1.1652. Maskavas iela 98 102644991 Latgales iela 98 01000430176003 Garāža
3.1.1653. Maskavas iela 98 102644991 Latgales iela 98 01000430176 zemes vienība
3.1.1654. Maskavas iela 99 101944848 Latgales iela 99 01000440054007 Dzīvojamā māja
3.1.1655. Maskavas iela 99 101944848 Latgales iela 99 01000440054008 Šķūnis
3.1.1656. Maskavas iela 99 101944848 Latgales iela 99 01000440054009 Šķūnis
3.1.1657. Latgales iela 1 102010258 Jāņa Klīdzēja iela 1 01001212469001 Dzīvojamā ēka
3.1.1658. Latgales iela 1 102010258 Jāņa Klīdzēja iela 1 01001212469 zemes vienība
3.1.1659. Latgales iela 10 101924215 Jāņa Klīdzēja iela 10 01001211142001 Dzīvojamā ēka
3.1.1660. Latgales iela 10 101924215 Jāņa Klīdzēja iela 10 01001211142 zemes vienība
3.1.1661. Latgales iela 11 101924168 Jāņa Klīdzēja iela 11 01001210578001 Dzīvojamā ēka
3.1.1662. Latgales iela 11 101924168 Jāņa Klīdzēja iela 11 01001210578002 Garāža
3.1.1663. Latgales iela 11 101924168 Jāņa Klīdzēja iela 11 01001210578003 Saimniecības ēka
3.1.1664. Latgales iela 11 101924168 Jāņa Klīdzēja iela 11 01001210578004 Pagrabs
3.1.1665. Latgales iela 11 101924168 Jāņa Klīdzēja iela 11 01001210578 zemes vienība
3.1.1666. Latgales iela 12 101924176 Jāņa Klīdzēja iela 12 01001210587005 Saimniecības ēka
3.1.1667. Latgales iela 12 101924176 Jāņa Klīdzēja iela 12 01001210587003 Pirts
3.1.1668. Latgales iela 12 101924176 Jāņa Klīdzēja iela 12 01001210587001 Dzīvojamā ēka
3.1.1669. Latgales iela 12 101924176 Jāņa Klīdzēja iela 12 01001210587002 Garāža
3.1.1670. Latgales iela 12 101924176 Jāņa Klīdzēja iela 12 01001210587004 Garāža
3.1.1671. Latgales iela 12 101924176 Jāņa Klīdzēja iela 12 01001210587 zemes vienība
3.1.1672. Latgales iela 13 101924184 Jāņa Klīdzēja iela 13 01001210577001 Dzīvojamā ēka
3.1.1673. Latgales iela 13 101924184 Jāņa Klīdzēja iela 13 01001210577002 Saimniecības ēka
3.1.1674. Latgales iela 13 101924184 Jāņa Klīdzēja iela 13 01001211321 zemes vienība
3.1.1675. Latgales iela 14 102675003 Jāņa Klīdzēja iela 14 01001211171 zemes vienība
3.1.1676. Latgales iela 15 101924192 Jāņa Klīdzēja iela 15 01001210576001 Dzīvojamā ēka
3.1.1677. Latgales iela 15 101924192 Jāņa Klīdzēja iela 15 01001210576002 Saimniecības ēka
3.1.1678. Latgales iela 15 101924192 Jāņa Klīdzēja iela 15 01001210576003 Šķūnis
3.1.1679. Latgales iela 15 101924192 Jāņa Klīdzēja iela 15 01001210058 zemes vienība
3.1.1680. Latgales iela 17 101924207 Jāņa Klīdzēja iela 17 01001210589001 Dzīvojamā ēka
3.1.1681. Latgales iela 17 101924207 Jāņa Klīdzēja iela 17 01001210589 zemes vienība
3.1.1682. Latgales iela 19 105824890 Jāņa Klīdzēja iela 19 01001212911001 Dzīvojamā māja
3.1.1683. Latgales iela 19 105824890 Jāņa Klīdzēja iela 19 01001212911 zemes vienība
3.1.1684. Latgales iela 21 106088755 Jāņa Klīdzēja iela 21 01001212511002 Savrupmāja
3.1.1685. Latgales iela 21 106088755 Jāņa Klīdzēja iela 21 01001212511 zemes vienība
3.1.1686. Latgales iela 22 101924231 Jāņa Klīdzēja iela 22 01001210588001 Dzīvojamā ēka
3.1.1687. Latgales iela 22 101924231 Jāņa Klīdzēja iela 22 01001210588002 Saimniecības ēka
3.1.1688. Latgales iela 22 101924231 Jāņa Klīdzēja iela 22 01001210588 zemes vienība
3.1.1689. Latgales iela 23 102639024 Jāņa Klīdzēja iela 23 01001212096003 Garāža
3.1.1690. Latgales iela 23 102639024 Jāņa Klīdzēja iela 23 01001212096002 Garāža
3.1.1691. Latgales iela 23 102639024 Jāņa Klīdzēja iela 23 01001212096004 Šķūnis
3.1.1692. Latgales iela 23 102639024 Jāņa Klīdzēja iela 23 01001212096001 Dzīvojamā ēka
3.1.1693. Latgales iela 23 102639024 Jāņa Klīdzēja iela 23 01001212096 zemes vienība
3.1.1694. Latgales iela 24 101924248 Jāņa Klīdzēja iela 24 01001210610001 Dzīvojamā ēka
3.1.1695. Latgales iela 24 101924248 Jāņa Klīdzēja iela 24 01001210610002 Garāža
3.1.1696. Latgales iela 24 101924248 Jāņa Klīdzēja iela 24 01001210610003 Pirts
3.1.1697. Latgales iela 24 101924248 Jāņa Klīdzēja iela 24 01001210610 zemes vienība
3.1.1698. Latgales iela 24A 101924256 Jāņa Klīdzēja iela 24A 01001211144001 Dzīvojamā ēka
3.1.1699. Latgales iela 24A 101924256 Jāņa Klīdzēja iela 24A 01001211144002 Garāža
3.1.1700. Latgales iela 24A 101924256 Jāņa Klīdzēja iela 24A 01001211144003 Saimniecības ēka
3.1.1701. Latgales iela 24A 101924256 Jāņa Klīdzēja iela 24A 01001211144 zemes vienība
3.1.1702. Latgales iela 25 101924264 Jāņa Klīdzēja iela 25 01001212201002 Pirts
3.1.1703. Latgales iela 25 101924264 Jāņa Klīdzēja iela 25 01001212201003 Nojume
3.1.1704. Latgales iela 25 101924264 Jāņa Klīdzēja iela 25 01001212201005 Saimniecības ēka
3.1.1705. Latgales iela 25 101924264 Jāņa Klīdzēja iela 25 01001212201001 Dzīvojamā ēka
3.1.1706. Latgales iela 25 101924264 Jāņa Klīdzēja iela 25 01001212201 zemes vienība
3.1.1707. Latgales iela 25A 106748633 Jāņa Klīdzēja iela 25A 01001212222 zemes vienība
3.1.1708. Latgales iela 27 101924280 Jāņa Klīdzēja iela 27 01001212222004 Saimniecības ēka
3.1.1709. Latgales iela 27 101924280 Jāņa Klīdzēja iela 27 01001212222005 Saimniecības ēka
3.1.1710. Latgales iela 27 101924280 Jāņa Klīdzēja iela 27 01001212222006 Dzīvojamā māja
3.1.1711. Latgales iela 27 101924280 Jāņa Klīdzēja iela 27 01001212222007 Šķūnis
3.1.1712. Latgales iela 27 101924280 Jāņa Klīdzēja iela 27 01001210572 zemes vienība
3.1.1713. Latgales iela 28 101924297 Jāņa Klīdzēja iela 28 01001212215001 Dzīvojamā māja
3.1.1714. Latgales iela 28 101924297 Jāņa Klīdzēja iela 28 01001212215004 Šķūnis
3.1.1715. Latgales iela 28 101924297 Jāņa Klīdzēja iela 28 01001212215005 Saimniecības ēka
3.1.1716. Latgales iela 28 101924297 Jāņa Klīdzēja iela 28 01001212215002 Šķūnis
3.1.1717. Latgales iela 28 101924297 Jāņa Klīdzēja iela 28 01001212215003 Šķūnis
3.1.1718. Latgales iela 28 101924297 Jāņa Klīdzēja iela 28 01001212215006 Pagrabs
3.1.1719. Latgales iela 28 101924297 Jāņa Klīdzēja iela 28 01001211842 zemes vienība
3.1.1720. Latgales iela 30 105514833 Jāņa Klīdzēja iela 30 01001214141 zemes vienība
3.1.1721. Latgales iela 32 106732966 Jāņa Klīdzēja iela 32 01001212880001 Savrupmāja
3.1.1722. Latgales iela 32 106732966 Jāņa Klīdzēja iela 32 01001212880 zemes vienība
3.1.1723. Latgales iela 5 101924303 Jāņa Klīdzēja iela 5 01001210580001 Dzīvojamā ēka
3.1.1724. Latgales iela 5 101924303 Jāņa Klīdzēja iela 5 01001210580002 Saimniecības ēka
3.1.1725. Latgales iela 5 101924303 Jāņa Klīdzēja iela 5 01001210580003 Siltumnīca
3.1.1726. Latgales iela 5 101924303 Jāņa Klīdzēja iela 5 01001210580004 Garāža
3.1.1727. Latgales iela 5 101924303 Jāņa Klīdzēja iela 5 01001210580005 Garāža
3.1.1728. Latgales iela 5 101924303 Jāņa Klīdzēja iela 5 01001210580 zemes vienība
3.1.1729. Latgales iela 7 101924311 Jāņa Klīdzēja iela 7 01001210579001 Dzīvojamā māja
3.1.1730. Latgales iela 7 101924311 Jāņa Klīdzēja iela 7 01001210579002 Saimniecības ēka
3.1.1731. Latgales iela 7 101924311 Jāņa Klīdzēja iela 7 01001210579 zemes vienība
3.1.1732. Latgales iela 8 101924223 Jāņa Klīdzēja iela 8 01001212782001 Dzīvojamā māja
3.1.1733. Latgales iela 8 101924223 Jāņa Klīdzēja iela 8 01001212782002 Garāža
3.1.1734. Latgales iela 8 101924223 Jāņa Klīdzēja iela 8 01001212782003 Saimniecības ēka
3.1.1735. Latgales iela 8 101924223 Jāņa Klīdzēja iela 8 01001212782 zemes vienība
3.1.1736. Latgales iela 9 101924328 Jāņa Klīdzēja iela 9 01001211155001 Dzīvojamā māja
3.1.1737. Latgales iela 9 101924328 Jāņa Klīdzēja iela 9 01001211155 zemes vienība

[3.2.] likvidēt šādas adreses (Adresācijas noteikumu 9. un 34. punkts):

Nr.p.k. Likvidējamā adrese Klasifikatora kods Kadastra apzīmējums

3.2.1.

Maskavas iela 444D

102967436

-

3.2.2.

Maskavas iela 132A

106781551

-

3.2.3.

Maskavas iela 132B

106781568

-

3.2.4.

Maskavas iela 112A

106786480

-

3.2.5.

Maskavas iela 467 k-8

106828514

-

3.2.6.

Maskavas iela 436

103332717

-

3.2.7.

Maskavas iela 258B

103547663

-

3.2.8.

Maskavas iela 428 k-15

104668640

-

[3.3.] precizēt mainīto ēku telpu grupu adrešu pierakstu atbilstoši mainītajai ēkas adresei, saglabājot uz lēmuma pieņemšanas brīdi Valsts adrešu reģistra informācijas sistēmā reģistrēto telpu grupas adreses numuru.

Atbilstoši Administratīvā procesa likuma 70. panta pirmajai daļai šis administratīvais akts stājas spēkā ar tā paziņošanas brīdi adresātam. Ar paziņošanu Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" uzskatāms, ka vispārīgais administratīvais akts ir kļuvis zināms administratīvā akta adresātiem. Ar šādu paziņošanu netiek pārkāptas ieinteresēto tiesības uzzināt administratīvo aktu, un šāda paziņošana lielā ieinteresēto personu skaita dēļ ir uzskatāma par saprātīgu.

Saskaņā ar Administratīvā procesa likuma 70. panta pirmo un otro daļu, 76. panta pirmo un otro daļu, 77. pantu, 79. panta pirmo daļu un Rīgas domes 07.07.2021. nolikuma Nr. 86 "Rīgas valstspilsētas pašvaldības Pilsētas attīstības departamenta nolikums" 20. punktu šo administratīvo aktu var apstrīdēt pie Departamenta direktora vietnieka administratīvajos jautājumos viena mēneša laikā no dienas, kad administratīvais akts stājas spēkā, iesniedzot iesniegumu Departamentā Dzirnavu ielā 140, Rīgā.

Rīgas valstspilsētas pašvaldības
Pilsētas attīstības departamenta
Pilsētvides dizaina un inženierbūvju pārvaldes
Zemes pārvaldības nodaļas vadītājs U. Freimantāls

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!