• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2023/88.DA10): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 10.05.2023., Nr. 88 https://www.vestnesis.lv/op/2023/88.DA10

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Jūrmalas pašvaldības policija paziņo, ka administratīvā pārkāpuma procesā Nr....

Vēl šajā numurā

10.05.2023., Nr. 88

OP 2023/88.DA10
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 12 Pēdējās nedēļas laikā 59 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Dažādi sludinājumi

Latvijas Republikas Kultūras ministrija kā Patvēruma, migrācijas un integrācijas fonda 2021.-2027.gada plānošanas perioda (turpmāk - fonds) deleģētā iestāde (turpmāk - deleģētā iestāde) izsludina fonda aktivitātes "13.3.Trešo valstu pilsoņu integrācijas pasākumi, kas veicina mērķa grupas iekļaušanos sabiedrībā" (turpmāk - aktivitāte) atklātas projektu iesniegumu atlases "Ievadkurss trešo valstu pilsoņiem par dzīvi Latvijā (1.posms)" (turpmāk - atklāta atlase) konkursu.

Aktivitātes vispārīgais mērķis ir sekmēt trešo valstu pilsoņu pamattiesību īstenošanu un viņu iekļaušanos Latvijas sabiedrībā.

Atklātas projektu iesniegumu atlases konkursa ietvaros atbalstāmās darbības ir licencētas (ja attiecināms), trešo valstu pilsoņu vajadzībām pielāgotas ievadkursu par dzīvi Latvijā teorētisko un praktisko zināšanu apguves mācību programmas īstenošana mērķa grupas pārstāvjiem.

Atklātas atlases konkursa ietvaros pieejamais finansējums viena projekta īstenošanai ir ne vairāk kā 862 000 euro un ne mazāk kā 200 001 euro, ko veido fonda finansējums 75% apmērā un valsts budžeta finansējums 25% apmērā.

Projekta īstenošanas periods ir no projekta līguma abpusējas parakstīšanas brīža līdz 2026.gada 31.augustam.

Projektu iesniegumu iesniedzēji un to sadarbības partneri var būt Latvijas Republikas tiešās vai pastarpinātās valsts pārvaldes iestādes, atvasinātas publiskas personas, citas valsts iestādes, privāto tiesību juridiskās personas vai starptautisku organizāciju pārstāvniecības Latvijas Republikā, kas darbojas kādā no nacionālās programmas 2.konkrētā mērķa "Likumīga migrācija un integrācija" intervences jomām.

Projekta iesnieguma iesniedzējs var iesniegt vienu projekta iesniegumu deleģētajā iestādē līdz 2023.gada 30.jūnijam, nosūtot Kultūras ministrijai, izmantojot oficiālo elektronisko adresi (e-adresi) (izmantošanas apraksts https://latvija.lv/lv/BUJEadrese#show1). Projekta iesniegumu paraksta ar drošu elektronisko parakstu un apliecina ar laika zīmogu atbilstoši normatīvajiem aktiem par elektronisko dokumentu noformēšanu.

Projekta iesnieguma iesniedzējam ir tiesības uzdot jautājumus, nosūtot elektroniskā pasta vēstuli uz deleģētās iestādes elektroniskā pasta adresi PMIF@km.gov.lv ne vēlāk kā trīs darba dienas pirms projekta iesniegumu iesniegšanas termiņa beigām, elektroniskā pasta vēstules zonā "Temats" norādot "Par PMIF projektu iesniegumu atklātas atlases konkursu".

Atklātas atlases konkursu izsludina, pamatojoties uz Ministru kabineta 2022.gada 18.oktobra noteikumiem Nr.651 "Iekšējās drošības fonda, Patvēruma, migrācijas un integrācijas fonda un Finansiāla atbalsta instrumenta robežu pārvaldībai un vīzu politikai 2021.-2027.gada plānošanas perioda īstenošanas vadības kārtība" (turpmāk - noteikumi Nr.651).

Projektu iesniegumu vērtēšanas un lēmumu pieņemšanas un izpildes kārtību nosaka Patvēruma, migrācijas un integrācijas fonda 2021.-2027.gada plānošanas perioda aktivitātes "13.3.Trešo valstu pilsoņu integrācijas pasākumi, kas veicina mērķa grupas iekļaušanos sabiedrībā" atklātas projektu iesniegumu atlases "Ievadkurss trešo valstu pilsoņiem par dzīvi Latvijā (1.posms)" konkursa nolikuma V sadaļa "Projekta iesnieguma vērtēšana un lēmuma pieņemšana".

Noteikumi Nr.651 un projekta iesnieguma sagatavošanai nepieciešamie dokumenti pieejami Kultūras ministrijas tīmekļvietnē www.km.gov.lv.

Deleģētās iestādes rīkotais informatīvais tiešsaistes seminārs par aktivitātes īstenošanu notiks 2023.gada 30.maijā plkst.10.00. Seminārs notiks, izmantojot Microsoft Teams programmatūru. Dalībniekiem pirms semināra uz e-pastu tiks izsūtīta piekļuves informācija. Pieteikšanās dalībai seminārā līdz 2023.gada 26.maijam, nosūtot dalībnieka vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju uz e-pastu: PMIF@km.gov.lv un Liene.Upeniece@km.gov.lv.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!