• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2023/85.AKK1): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 3.05.2023., Nr. 85 https://www.vestnesis.lv/op/2023/85.AKK1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

03.05.2023., Nr. 85

OP 2023/85.AKK1
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Jelgavas valstspilsētas pašvaldība izsludina konkursu uz Jelgavas valstspilsētas pašvaldības izpilddirektora vietnieka amata vietu (1 vakance uz nenoteiktu laiku):

Galvenie pienākumi:

- koordinēt un pārraudzīt izglītības, sociālo, kultūras un sporta nozari pašvaldībā

- koordinēt pārraudzībā esošo iestāžu galvenos darba procesus

- organizēt domes lēmumu, sasitošo noteikumu un rīkojumu izpildi amata atbildības jomā

- koordinēt un pārraudzīt nozares investīciju attīstības uzdevumu izstrādes procesus

- aizvietot pašvaldības izpilddirektoru viņa prombūtnes laikā, kā arī pildīt citus pienākumus, kurus ar rīkojumu uzdevis izpilddirektors.

Prasības pretendentam/-ei:

- otrā līmeņa profesionālā augstākā vai akadēmiskā izglītība

- vismaz 1 gada nepārtraukta pieredze vadošā amatā pēdējo 5 gadu laikā un padoto darbinieku skaits ne mazāks kā 20 vai vismaz 1 gada nepārtraukta pieredze vadošā amatā pašvaldības vai valsts iestādē pēdējo 5 gadu laikā

- izpratne un pieredze par valsts vai pašvaldības iestādes materiālo un administratīvo resursu, kā arī finanšu līdzekļu racionālu un lietderīgu plānošanu, un izlietojumu atbilstoši to funkcijām un uzdevumiem

- vadības prasmes, spēja motivēt darbiniekus un prasme strādāt komandā

- analītiskā un stratēģiskā domāšana

- orientācija uz rezultātu sasniegšanu

- prasmes darbā ar digitālajiem rīkiem un informācijas komunikācijas tehnoloģijām

Iesniedzamie dokumenti:

- pieteikums - pretendenta redzējums par pašvaldības izpildvaras darbību un efektivitātes uzlabošanu (apjoms ne vairāk kā divas A4 lappuses)

- dzīves, darba un profesionālās pieredzes aprakstu (CV), norādot darba periodus, izglītības līmeni, darba pienākumus, valodu prasmes, kā arī prasmes darbā ar digitālajiem rīkiem un informācijas komunikācijas tehnoloģijām

- izglītību apliecinošu dokumentu kopijas vienā eksemplārā (pretendentiem, kuri izglītību ieguvuši ārvalstīs, jāpievieno dokuments par izglītības akadēmisko atzīšanu Latvijā)

- apliecinājumu par atbilstību Pašvaldību likuma 21.panta ceturtās daļas prasībām (Konkursa nolikuma 1.pielikums - pieejams: https://www.jelgava.lv/lv/pasvaldiba/sludinajumi/vakances/)

- valsts valodas prasmes apliecību pretendentiem, kuriem latviešu valoda nav dzimtā valoda

jāiesniedz līdz 2023.gada 25.maijam (ieskaitot) Jelgavas valstspilsētas pašvaldības iestādes "Centrālā pārvalde" Klientu apkalpošanas centrā Lielajā ielā 11, Jelgavā, 131.kabinetā, ar norādi "Jelgavas valstspilsētas pašvaldības izpilddirektora vietnieka amata konkursam" vai jāiesūta elektroniski (parakstīti ar drošu elektronisko parakstu) uz e-pastu: indra.luse@jelgava.lv, tālrunis uzziņām 63005498.

Konkursa nolikums pieejams Jelgavas valstspilsētas mājaslapā https://www.jelgava.lv/lv/pasvaldiba/sludinajumi/vakances/

Amats klasificēts: 1.2. amata saime, III B līmenis, 14.mēnešalgu grupa ar mēnešalgu 3226,00 euro, profesijas klasifikatora kods 1112 39.

Piesakoties konkursam uz vakanto amatu, kandidāts piekrīt savu personas datu apstrādei atlases konkursa mērķim - pretendentu atlases nodrošināšanai. Personas datu apstrādes pārzinis ir Jelgavas valstspilsētas pašvaldība. Personas dati tiks glabāti sešus mēnešus no konkursa rezultātu paziņošanas brīža. Papildu informācija par Jelgavas valstspilsētas pašvaldības personas datu apstrādi skatāma pašvaldības tīmekļvietnē sadaļā "Personas datu apstrāde" paziņojumā datu subjektiem - personāla atlases procesa dalībniekiem (pretendentiem).

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!