• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem
Akciju sabiedrība (AS) paziņo par akcionāru sapulces sasaukšanu (AS, kurās ir uzrādītāja akcijas), par obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu, par akcionāru pirmtiesībām uz jaunās emisijas akcijām, atzinumu par mantiskā ieguldījuma novērtēšanu, par pamatkapitāla palielināšanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2023/85.AD1): paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 3.05.2023., Nr. 85 https://www.vestnesis.lv/op/2023/85.AD1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi kreditoriem un ieinteresētajām personām

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

03.05.2023., Nr. 85

OP 2023/85.AD1
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

Paziņojums par akcionāru ārkārtas sapulci

Akciju sabiedrība "LIEPĀJAS AUTOBUSU PARKS", reģ. Nr. 40003015652, paziņo par papildu jautājumu iekļaušanu 2023,.gada 17.maija ārkārtas akcionāru sapulces darba kārtībā.

Sabiedrības firma, reģistrācijas numurs un juridiskā adrese:

Akciju sabiedrība "LIEPĀJAS AUTOBUSU PARKS", reģistrācijas numurs 40003015652, juridiskā adrese: Cukura iela 8/16, Liepāja, LV-3414, turpmāk arī - "Sabiedrība".

Sapulces norises laiks un vieta:

1. 2023.gada 17.maijs plkst. 11.00, akcionāru reģistrācija no plkst.10.00.

2. Cukura iela 8/16, Liepāja, akciju sabiedrības "LIEPĀJAS AUTOBUSU PARKS" telpā Nr. 4.

Sapulces veids:

Ārkārtas akcionāru sapulce, turpmāk - "Sapulce".

Paziņojuma nosūtīšanas pamats: Sabiebrības valde, kas sasaukusi Sapulci saskaņā ar Komerclikuma 270.panta pirmo daļu, informē, ka Sapulces darba kārtībā tiek iekļauts papildus darba kārtības jautājums. Ņemot vērā minēto, kā arī pamatojoties uz Komerclikuma 274.panta trešo daļu, Sabiedrības valde uzaicina Jūs (vai Jūsu pilnvaroto pārstāvi) piedalīties minētajā Sapulcē, kas sasaukta ar šādu papildinātu darba kārtību:

1) izmaiņas Sabiedrības padomes sastāvā;

2) Sabiedrības statūtu grozījumi;

3) citi jautājumi:

a) par Sabiedrības saimnieciskās darbības attīstību, t.sk. revidenta ievēlēšanu;

b) par Sabiedrības dalību iepirkuma procedūrās sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanai ar autobusiem ārvalstīs.

Ieraksta datums:

1. Tiesības piedalīties Sapulcē ir tiem akcionāriem, kuriem pieder Sabiedrības akcijas ieraksta datumā (saskaņā ar Komerclikuma 278.panta pirmo daļu ne vēlāk kā 3 (trīs) dienas pirms Sapulces valde sastāda akcionāru sarakstu, kas ir pieejams akcionāriem), t.i. uz 2023.gada 12.maija dienas beigām.

2. Akcionāru pārstāvjiem un pilnvarniekiem reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments un jāiesniedz vai jāuzrāda pārstāvētā akcionāra rakstiska pilnvara vai cits pilnvarojumu vai pārstāvību apliecinošs dokuments līdz Sapulces sākumam.

Balošanas kārtība pirms Sapulces:

Sabiedrība aicina visus akcionārus Sapulcē piedalīties rakstveidā, pirms Sapulces aizpildot balsojuma veidlapu, kas, sākot ar 14 (četrpadsmito) dienu pirms Sapulces, pēc akcionāra pieprasījuma tiks nosūtīta uz viņa e-pasta adresi vai pasta adresi vai tiks izsniegta Sabiedrības sekretariātā, kas atrodas Liepājā, Cukura ielā 8/16. Akcionārs pieprasījumu var iesniegt vienā no šādiem veidiem:

- parakstītu ar derīgu elektronisko parakstu nosūtīt elektroniski uz Sabiedrības e-pasta adresi: info@lap.lv, pieprasījumā norādot savu e-pasta adresi vai pasta adresi, uz kuru nosūtāma balsojuma veidlapa,

vai

- parakstītu papīra formā nosūtīt uz Sabiedrības pasta adresi: Cukura iela 8/16, Liepāja, LV-3414, pieprasījumā norādot savu e-pasta adresi vai pasta adresi, uz kuru nosūtāma balsojuma veidlapa. Šajā gadījumā pieprasījumam jābūt notariāli apliecinātam, lai Sabiedrības valdei būtu iespēja akcionāru identificēt,

vai

- parakstītu papīra formā personīgi iesniegt Sabiedrības sekretariātā, kas atrodas Liepājā, Cukura ielā 8/16, pieprasījumā norādot savu e-pasta adresi vai pasta adresi, uz kuru nosūtāma balsojuma veidlapa. Šajā gadījumā akcionāram, tā pārstāvim vai pilnvarniekiem jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments un jāiesniedz vai jāuzrāda pārstāvētā akcionāra rakstiska pilnvara vai cits pilnvarojumu vai pārstāvību apliecinošs dokuments.

Lūdzam akcionārus aizpildītu balsojuma veidlapu nosūtīt:

- parakstītu ar derīgu elektronisko parakstu elektroniski uz Sabiedrības e-pasta adresi: info@lap.lv

vai

- parakstītu papīra formā uz Sabiedrības pasta adresi: Cukura iela 8/16, Liepāja, LV-3414. Šajā gadījumā balsojuma veidlapai jābūt notariāli apliecinātai, lai Sabiedrības valdei būtu iespēja akcionāru identificēt;

vai

- parakstītu papīra formā personīgi iesniegt Sabiedrības sekretariātā, kas atrodas Liepājā, Cukura ielā 8/16. Šajā gadījumā akcionāram, tā pārstāvim vai pilnvarniekiem jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments un jāiesniedz vai jāuzrāda pārstāvētā akcionāra rakstiska pilnvara vai cits pilnvarojumu vai pārstāvību apliecinošs dokuments.

Akcionārs, kurš balsojis pirms Sapulces, var lūgt Sabiedrību apstiprināt balsojuma saņemšanu. Sabiedrība, nekavējoties pēc akcionāra balsojuma saņemšanas, nosūta akcionāram apstiprinājumu.

Balsojumā tiks ņemtas vērā visas balsis, kas būs saņemtas Sabiedrībā līdz 2023.gada 16.maija plkst.16.00.

Ja akcionāru pārstāv pilnvarnieks, pieprasījumam un balsojuma veidlapai jāpievieno rakstiska pilnvara vai likumiskajiem pārstāvjiem jāuzrāda pilnvarojumu apliecinošs dokuments.

Vieta un veids, kādā akcionāri var saņemt Sabiedrības rīcībā esošos lēmumu projektus un ar lēmumu pieņemšanu saistītos citus dokumentu projektus un veidlapas:

Akcionāriem ir tiesības bez maksas saņemt lēmumu projektus un ar lēmumu pieņemšanu saistītos citus dokumentu projektus 14 (četrpadsmit) dienas pirms Sapulces, sākot no 2023.gada 3.maija, darba dienās no plkst. 9.00 līdz 16.00 Liepājā, Cukura ielā 8/16, akciju sabiedrības "LIEPĀJAS AUTOBUSU PARKS" sekretariātā, iepriekšējā dienā piesakoties pa tālruni 63426778, bet Sapulces dienā - reģistrācijas vietā.

Paziņojuma par Sapulces sasaukšanu izsludināšana

Saskaņā ar Komerclikuma 273.panta otrās daļas 2.punktu paziņojums par Sapulces sasaukšanu ir rakstveidā nosūtāms akcionāru reģistrā ierakstītajiem akcionāriem. Pārējie saistīto dokumentu projekti ir pieejami 14 (četrpadsmit) dienas pirms Sapulces, sākot no 2023.gada 3.maija, darba dienās no plkst. 9.00 līdz 16.00 Liepājā, Cukura ielā 8/16, akciju sabiedrības "LIEPĀJAS AUTOBUSU PARKS" sekretariātā, iepriekšējā dienā piesakoties pa tālruni 63426778, bet Sapulces dienā - reģistrācijas vietā.

Informācija par Sapulces sasaukšanu un akcionāru tiesībām pieejama arī oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" un laikrakstā "Kurzemes Vārds".

Akcionāru reģistrācija:

Sapulces dienā - 2023.gada 17.maijā - no plkst.10.00 līdz 11.00 Sapulces norises vietā.

Akciju sabiedrības "LIEPĀJAS AUTOBUSU PARKS" valde

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!