• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Uzaicinājumi uz tiesu
Tiesa sagatavo un publicē paziņojumu ar aicinājumu ierasties tiesā procesa dalībnieku, kuram nav deklarētās dzīvesvietas un viņa dzīvesvieta nav zināma. Aicinājuma saturs ir atbilstošs tiesas pavēstes saturam. Tiesa var izskatīt lietu bez atbildētāja piedalīšanās, ja pagājis ne mazāk kā viens mēnesis no aicinājuma publikācijas dienas oficiālajā izdevumā. Ja lieta tiek izskatīta rakstveida procesā, savlaicīgi lietas dalībniekam, kuram nav deklarētās dzīvesvietas un viņa dzīvesvieta nav zināma, paziņo datumu, kad lēmuma norakstu varēs saņemt tiesas kancelejā.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2023/62.UT7): uzaicinājums uz tiesu. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 28.03.2023., Nr. 62 https://www.vestnesis.lv/op/2023/62.UT7

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas civillieta Nr.C69476322, SIA "TALSU NAMSAIMNIEKS" vienkāršotās procedūras prasībā pret Ritu Beinaroviču par parāda piedziņu. Paziņojam atbildētājai RITAI BEINAROVIČAI, dzim. 1958.gada...

Vēl šajā numurā

28.03.2023., Nr. 62

OP 2023/62.UT7
RĪKI

Uzaicinājumi uz tiesu: Šajā laidienā 9 Pēdējās nedēļas laikā 43 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Uzaicinājums uz tiesu

Uzaicinājums uz tiesu

Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas civillieta Nr.C69191123 akciju sabiedrības "Latvijas Gāze" vienkāršotās procedūras lietā pret Sofiju Pavlovu par parāda piedziņu.

Tiesa uzaicina atbildētāju SOFIJU PAVLOVU (SOFIIA PAVLOVA) dzim. 1961.gada 15. augustā, pēdējā zināmā dzīvesvieta: Oskara Kalpaka iela 64-57, Liepāja, LV-3405, iesniegt tiesā paskaidrojumu par prasību 30 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas.

Atbildētājai ir Civilprocesa likuma 74.pantā un 30. nodaļā noteiktās procesuālās tiesības, tajā skaitā pieteikt noraidījumu tiesai. Procesuālās tiesības, kas saistītas ar lietas sagatavošanu iztiesāšanai, jāizmanto ne vēlāk kā septiņas dienas pirms lietas izskatīšanas.

Lietu izskatīs Kurzemes rajona tiesas tiesnesis Igors Kligačs rakstiskā procesā 2023.gada 1. jūnijā, saīsināts spriedums tiks sastādīts un būs pieejams tiešsaistes sistēmā 2023.gada 1. jūnijā.

Atbildētājai ir tiesības pieteikt sprieduma sastādīšanas lūgumu tiesai 10 dienu laikā no saīsinātā sprieduma sastādīšanas dienas, un uz šo termiņu neattiecas šā likuma 48.panta ceturtās daļas otrajā teikumā noteiktais.

Savas lietas virzībai var sekot tīmekļvietnē manas.tiesas.lv, sadaļā "Manas lietas" vai https://www.elieta.lv.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!