• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi
Juridiskas personas publicē paziņojumus par slēgtiem un atklātiem konkursiem, sarunu procedūrām un metu konkursiem, par iespējām iepazīties ar konkursu nolikumiem un termiņiem, kā arī pieteikties dažādiem darbu izpildes pasūtījumiem, finansējuma piedāvājumiem.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2023/57.PD1): piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 21.03.2023., Nr. 57 https://www.vestnesis.lv/op/2023/57.PD1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Lauku atbalsta dienests izsludina projektu iesniegumu pieņemšanu Eiropas Savienības Eiropas Jūrlietu, zvejniecības un akvakultūras fonda (EJZAF) un Programmas zivsaimniecības attīstībai pasākumam "Atzītu ražotāju organizāciju plānu...

Vēl šajā numurā

21.03.2023., Nr. 57

OP 2023/57.PD1
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi: Šajā laidienā 3 Pēdējās nedēļas laikā 8 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Lauku atbalsta dienesta paziņojums 

Lauku atbalsta dienests izsludina projektu iesniegumu pieņemšanu Eiropas Savienības Eiropas Jūrlietu, zvejniecības un akvakultūras fonda (EJZAF) un Programmas zivsaimniecības attīstībai pasākuma "Kompensācijas zivsaimniecībā ārkārtas gadījumos" aktivitātei "Atbalsts papildus izmaksu daļējai kompensēšanai" saskaņā ar 2023.gada 7.marta Ministru kabineta noteikumiem Nr.113 "Valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanas, administrēšanas un uzraudzības vispārējā kārtība lauku un zivsaimniecības attīstībai" un 2022.gada 14.jūlija Ministru kabineta noteikumiem Nr.445 "Noteikumi par valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanu pasākumā "Kompensācijas zivsaimniecībā ārkārtas gadījumos".

Sestās kārtas projektu iesniegumu pieņemšana aktivitātē "Atbalsts papildus izmaksu daļējai kompensēšanai" notiks no 2023.gada 29.marta līdz 2023. gada 27.aprīlim. Kārtas pieejamais publiskais finansējums ir EUR 1 635 404 (viens miljons seši simti trīsdesmit pieci tūkstoši četri simti četri euro). Aktivitātes ietvaros kompensējamās pozīcijas par 2022.gada 4. ceturksni ir - dīzeļdegviela kuģiem, dīzeļdegviela apkurei, metāls, kartons, zivju barība (izņemot graudus) ar šādām sadārdzinājuma vidējām vērtībām:

1. Dīzeļdegvielai kuģiem un apkurei - 699 EUR/t.

2. Iepakojumu metālam - 2895 EUR/t.

3. Kartonam - 800 EUR/t.

4. Gatavai zivju barībai - 280 EUR/t.

Informācija par aktivitātēm ir pieejama mājaslapā www.lad.gov.lv.

Projektu iesniegumi jāiesniedz, izmantojot LAD elektroniskās pieteikšanās sistēmu (tālr. 67095000, 26178323).

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!