• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2023/56.DA6): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 20.03.2023., Nr. 56 https://www.vestnesis.lv/op/2023/56.DA6

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

"Nacionālais Apbedīšanas Dienests" paziņo par tālāk minēto personu nāvi un kremāciju:...

Vēl šajā numurā

20.03.2023., Nr. 56

OP 2023/56.DA6
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 7 Pēdējās nedēļas laikā 62 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par tarifa projektu

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Atkritumu apsaimniekošanas Dienvidlatgales starppašvaldību organizācija", reģ. Nr. 41503029988, Augšdaugavas novads, Demenes pagasts, "Cīnīši", LV-5442, 2023. gada 15. martā Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedza sabiedrisko pakalpojumu  tarifa projektu, kas ir aprēķināts saskaņā ar sadzīves atkritumu apglabāšanas pakalpojuma tarifa aprēķināšanas metodiku. 

Sabiedriskā pakalpojuma veids 

DRN likme, EUR/t

Spēkā esošais tarifs ar DRN* (bez PVN)

Piedāvātais tarifs ar DRN (bez PVN) 

Tarifa palielinājums/ samazinājums* (%). 

  Cieto sadzīves atkritumu apglabāšana

95.00

  70.86

119.16

 +68.15%

Piedāvātais tarifs varētu stāties spēkā 2023. gadā. Spēkā esošā tarifa izmaiņas ir saistītas ar cenu kāpumu rādītājos, kas veido uzņēmuma pakalpojuma tarifa aritmētisko bāzi . 

Iepazīties ar tarifa projektā ietverto vispārpieejamo informāciju, kā arī sniegt savus priekšlikumus un ieteikumus par CSA atkritumu apglabāšanas tarifa projektu lietotājs var  Ģimnāzijas ielā 28-2, Daugavpilī, LV-5401, iepriekš sazinoties ar Kaspars Laizāns, tel. 29605014 un aadso@inbox.lv

Priekšlikumus un ieteikumus par tarifa projektu rakstveidā vai elektroniski var iesniegt  Augšdaugavas novadā, Demenes pagastā, "Cīnīši", LV-5442, un aadso@inbox.lv, kā arī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai Rīgā, Ūnijas ielā 45, elektroniskā pasta adrese: sprk@sprk.gov.lv, 20 dienu laikā no šā paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis". 

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!