• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2023/51.AKK1): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 13.03.2023., Nr. 51 https://www.vestnesis.lv/op/2023/51.AKK1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Akadēmiskie amati
Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija...

Vēl šajā numurā

13.03.2023., Nr. 51

OP 2023/51.AKK1
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Ludzas novada pašvaldība aicina pieteikties uz SIA "Ludzas apsaimniekotājs" valdes locekļa amatu

SIA "Ludzas apsaimniekotājs" valdes locekļa/-es/ (turpmāk - valdes loceklis) amata kandidātiem izvirzītās obligātās minimālās prasības:

- nevainojama reputācija, kas nozīmē, ka nav iemesla pamatotām šaubām par personas nevainojamu reputāciju un nav pierādījumu, kas liecinātu par pretējo

- valsts valodas zināšanas C1 līmenī

- angļu valodas prasmes ne zemākas par B1 līmenī atbilstoši Eiropas kopīgajām nostādnēm valodu apguvei

- akadēmiskā augstākā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība (vides vai inženierzinātnēs, nekustamo īpašumu pārvaldībā, uzņēmējdarbībā, vadībzinātnē, tiesību zinātnē, ekonomikā, vai finansēs vai citās pielīdzināmās jomās, kas nodrošina nepieciešamo zināšanu un kompetenču kopumu, lai profesionāli pildītu valdes locekļa (-es) uzdevumus konkrētajā amatā). Augstākā izglītība dzīvojamo māju pārvaldības jomā tiks uzskatīta par priekšrocību, kas tiek novērtēta ar papildus punktu

- vismaz triju gadu pieredze (kas iegūta pēdējos 15 gados) valdes loceklim līdzvērtīgā vadošā amatā, vai šim amatam tieši padota vadības līmeņa darbinieka amatā, kas nodrošina vadības kompetences un zināšanas, kuras nepieciešamas, lai profesionāli pildītu valdes locekļa uzdevumus konkrētajā amatā (uzņēmuma vadītājs vai cits augstāka līmeņa vadības amats, kas tieši atskaitās uzņēmuma vadībai vai valdei) attiecīgās kapitālsabiedrības darbības jomā (zināšanas un izpratne par komunālo saimniecību, dzīvojamo māju pārvaldību tiks uzskatītas par priekšrocību)

Kandidātiem nepieciešamas zināšanas un izpratne par:

- praktiska pieredze komunālo pakalpojumu organizācijā un vadībā

- zināšanas un izpratne par sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Ludzas apsaimniekotājs" darbības jomu, kapitālsabiedrības darbību, regulējošiem normatīvajiem aktiem un stratēģiskajiem virzieniem

- kompetence un praktiskās iemaņas stratēģiskās plānošanas jomā, t.sk. struktūrfondu projektu vadībā

- izpratne par publiskas personas kapitālsabiedrību pārvaldību un darbību, un laba korporatīvās pārvaldības principu pārzināšana

- zināšanas finanšu un risku vadībā tiks uzskatītas par priekšrocību, kas tiek novērtēta ar papildus punktu

Kandidātu kompetence tiek vērtēta šādās jomās: spēja patstāvīgi pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību; pārliecināšanas, komunikācijas un argumentācijas prasmes; spēja veidot pozitīvas, uz komandas sadarbību orientētas attiecības, lai sekmētu kapitālsabiedrības mērķu un rezultātu sasniegšanu; pārmaiņu vadība.

Mēneša atalgojums: 2500 EUR (divi tūkstoši pieci simti euro, 00 centi) apmērā pirms nodokļu nomaksas

Pieteikumu konkursam var iesniegt līdz 2023. gada 31. martam plkst. 12.00, sūtot elektroniska dokumenta veidā, izmantojot drošu elektronisko parakstu uz e-pasta adresi: pasts@ludzasnovads.lv vai personīgi Ludzas novada pašvaldības klientu apkalpošanas centrā Raiņa ielā 16, Ludzā.

1. Personīgi vai elektroniski parakstītu un datētu motivētu pieteikumu (motivācijas vēstuli), iekļaujot informāciju, kas apliecina Konkursa sludinājumā norādītās pieredzes, prasmju un citu prasību atbilstību valdes priekšsēdētāja amatam.

2. Dzīves gaitas un darba pieredzes apraksts (Curriculum Vitae), kurā iekļauta informācija vismaz par: izglītību (norādot izglītības iestādi, izglītības iegūšanas gadu, iegūto kvalifikācijas līmeni), profesionālo darba pieredzi (norādot darba vietas nosaukumu, nepieciešamo informāciju par darba vietu, ieņemamo amatu, attiecīgās darba pieredzes gūšanas laiku, ilgumu, pieredzes jomu un galvenos pienākumus, vadīto darbinieku skaitu), kā arī pašvērtējumu par valodu zināšanām un kontaktinformāciju (elektroniskā pasta adresi, telefona numuru).

3. Augstāko izglītību apliecinošu dokumentu kopijas (ja augstākā izglītība iegūta ārvalstīs, pievieno dokumentu par tās akadēmisko atzīšanu Latvijā).

4. Apliecinājums:

- par atbilstību Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likuma 37.panta ceturtās daļas prasībām;

- ka kandidāts, ievērojot likuma "Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā" 7.panta piektajā daļā noteiktos ierobežojumus, novērsīs iespējamās interešu konflikta situācijas, ja tiks ievēlēts attiecīgajā amatā;

Kandidātiem, kuri tiks virzīti otrajai vērtēšanas kārtai, tiks lūgts iesniegt un prezentēt (līdz 15 minūtēm) stratēģisko redzējumu par SIA "Ludzas apsaimniekotājs" attīstības virzieniem tuvākajos 5 gados - izaicinājumi un iespējas.

Atlases un novērtēšanas procesu īstenos nominācijas komisija.

SIA "Ludzas apsaimniekotājs" valdes locekļa amata kandidātu atlasei un novērtēšanai ir izveidota nominācijas komisija, kuras uzdevums ir izvērtēt kandidātus valdes locekļa amatam šādā sastāvā: Kristīne Nikolajeva, Ludzas novada pašvaldības juridiskās nodaļas vadītāja, Mārīte Romanovska, Ludzas novada pašvaldības nekustāmā īpašuma pārvaldības nodaļas vadītāja, Ilona Igovena, Ludzas novada pašvaldības attīstības un plānošanas nodaļas vadītāja, Aigars Metlāns, SIA "ALAAS" valdes loceklis. Nominācijas komisiju vada Līga Mežule, Ludzas novada pašvaldības finanšu un grāmatvedības nodaļas vadītāja.

Pamatojoties uz Eiropas Parlamenta un Padomes regulas (ES) 2016/679 par fizisko personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti un ar ko atceļ Direktīvu 95/46 EK (Vispārīgā datu aizsardzības regula) 13.pantu, Ludzas novada pašvaldība informē, ka:

1) pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs pretendentu atlases norisi un iesūtot CV un pieteikuma vēstuli, persona piekrīt tās datu apstrādei personāla atlases vajadzībām;

2) personas datu apstrādes pārzinis ir Ludzas novada pašvaldība, kontaktinformācija: Raiņa iela 16, Ludza, Ludzas novads, LV-5701, tālrunis 65707400, elektroniskā pasta adrese: pasts@ludzasnovads.lv.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!