• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2023/41.DA12): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 27.02.2023., Nr. 41 https://www.vestnesis.lv/op/2023/41.DA12

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Valsts ieņēmumu dienests saskaņā ar likuma "Par akcīzes nodokli" 30.panta pirmo daļu, izmantojot datus par akcīzes nodokļa marku daudzumu cigaretēm, kas nodotas patēriņam vai laistas brīvā apgrozībā, un informāciju par cigarešu...

Vēl šajā numurā

27.02.2023., Nr. 41

OP 2023/41.DA12
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 13 Pēdējās nedēļas laikā 51 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Par iegādes piedāvājumu iesniegšanu

Maksātnespējīgās SIA "FOBOSS VIENS", reģ.Nr.40103108041, juridiskā adrese: Lizuma iela 1, Rīga, LV-1006, administrators Jānis Ozoliņš, amata apliecības Nr.00238, prakses vieta: Krišjāņa Valdemāra iela 33A-10A, Rīga, aicina iesniegt rakstveida piedāvājumus parādniekam MSIA "FOBOSS VIENS" piederošo nekustamo īpašumu kā vienota kopuma iegādei:

- nekustamais īpašums Lizuma iela 1, Rīga, reģistrēts Rīgas pilsētas zemesgrāmatas nodalījumā Nr. 20869 ar kadastra Nr.0100 591 0063, kas saskaņā ar zemesgrāmatas datiem sastāv no piecstāvu sadzīves pakalpojumu ēkas (saskaņā ar inventarizācijas dokumentiem liters Nr.4);

- nekustamais īpašums Lizuma iela 1, Rīga, reģistrēts Rīgas pilsētas zemesgrāmatas nodalījumā Nr. 26811 ar kadastra Nr.0100 091 0417, kas saskaņā ar zemesgrāmatas datiem sastāv no zemesgabala ar kopējo platību 2729 kv.m.

Sertificēta vērtētāja noteiktā nekustamo īpašumu kopuma piespiedu pārdošanas vērtība ir EUR 1 120 000,00, kas nav apliekama ar PVN.

Piedāvājums ir jāiesniedz līdz 2023.gada 20.martam plkst.17.00 rakstveidā (nosūtot pa pastu vai iesniedzot klātienē administratora prakses vietā vai nosūtot elektroniski parakstīta dokumenta formā uz e-pasta adresi: janis.ozolins@collegium.lv). Piedāvājumā jāiekļauj a) apliecinājums iegādāties nekustamo īpašumu kopumu par savu piedāvāto pirkuma maksu, kas nav zemāka kā sertificēta vērtētāja noteiktā nekustamo īpašumu kopuma piespiedu pārdošanas vērtība; b) apliecinājums par naudas līdzekļu esamību piedāvātās pirkuma maksas apmērā un to izcelsmes legalitāti.

Pirkuma līgums var tikt noslēgts ar personu, kura piedāvās augstāko pirkuma maksu, ja tas tiks saskaņots ar kreditoru kopumu Maksātnespējas likumā noteiktajā kārtībā. Administrators patur tiesības nenoslēgt pirkuma līgumu, ja piedāvājums nesatur iepriekš minētos apliecinājumus un/vai nav ekonomiski izdevīgs kreditoru kopumam.

Papildu informācija, tostarp nekustamo īpašumu kopuma novērtējums, pieejama pēc pieprasījuma (e-pasta adrese: janis.ozolins@collegium.lv; tālr. 67278302).

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!