• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2023/25.DA7): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 3.02.2023., Nr. 25 https://www.vestnesis.lv/op/2023/25.DA7

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

AS "Olaines ūdens un siltums"...

Vēl šajā numurā

03.02.2023., Nr. 25

OP 2023/25.DA7
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 10 Pēdējās nedēļas laikā 64 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

Kultūras ministrija atkārtoti izsludina atklātu konkursu Latvijas Republikā reģistrētu biedrību un nodibinājumu pārstāvniecībai Sabiedriskā labuma komisijā.

Dalībai konkursā tiek aicinātas organizācijas, kas darbojas kādā no šādām jomām:

- labdarība,

- cilvēktiesību un indivīda tiesību aizsardzība,

- pilsoniskās sabiedrības attīstība,

- izglītības, zinātnes veicināšana,

- kultūras veicināšana,

- veselības veicināšana un slimību profilakse,

- sporta, tajā skaitā augstu sasniegumu sporta, atbalstīšana,

- vides aizsardzība,

- palīdzības sniegšana katastrofu gadījumos un ārkārtas situācijās,

- sabiedrības, it īpaši trūcīgo un sociāli mazaizsargāto personu grupu labklājības celšana.

Kārtību, kādā izvirza un iekļauj Sabiedriskā labuma komisijas sastāvā biedrību un nodibinājumu pārstāvjus, tai skaitā kandidātu pieteikšanu un iesniedzamos dokumentus, nosaka Ministru kabineta 2004.gada 30.novembra noteikumi Nr.977 "Noteikumi par biedrību un nodibinājumu pārstāvju izvirzīšanu un iekļaušanu Sabiedriskā labuma komisijā". Ministru kabineta 2004.gada 30.novembra noteikumi Nr.976 "Sabiedriskā labuma komisijas nolikums" nosaka tostarp kārtību, atbilstoši kurai tiek veidots Sabiedriskā labuma komisijas sastāvs. Minētie noteikumi ir pieejami tiesību aktu portālā www.likumi.lv.

Vēršam uzmanību, ka 2022.gada 29.novembrī ir pieņemti grozījumi Ministru kabineta 2004.gada 30.novembra noteikumos Nr.976 "Sabiedriskā labuma komisijas nolikums", tostarp papildinot ar 5.1 punktu šādā redakcijā:

"5.1 Viena un tā pati persona var būt par komisijas locekli (kurš izvēlēts konkursa kārtībā) ne vairāk kā divus termiņus pēc kārtas".

Pieteikumi aizzīmogotā aploksnē ar atzīmi "Sabiedriskā labuma komisijas pārstāvju atklātam konkursam", uz aploksnes norādot biedrības vai nodibinājuma nosaukumu un juridisko adresi, jāiesniedz Kultūras ministrijas Dokumentu pārvaldības nodaļā līdz 2023.gada 16.februārim plkst. 17.00, nogādājot tos personīgi vai nosūtot pa pastu - K.Valdemāra ielā 11a, Rīgā, LV-1364 (pasta zīmogs - 2023.gada 16.februāris).

Tālr. informācijai 67330266.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!