• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Uzaicinājumi uz tiesu
Tiesa sagatavo un publicē paziņojumu ar aicinājumu ierasties tiesā procesa dalībnieku, kuram nav deklarētās dzīvesvietas un viņa dzīvesvieta nav zināma. Aicinājuma saturs ir atbilstošs tiesas pavēstes saturam. Tiesa var izskatīt lietu bez atbildētāja piedalīšanās, ja pagājis ne mazāk kā viens mēnesis no aicinājuma publikācijas dienas oficiālajā izdevumā. Ja lieta tiek izskatīta rakstveida procesā, savlaicīgi lietas dalībniekam, kuram nav deklarētās dzīvesvietas un viņa dzīvesvieta nav zināma, paziņo datumu, kad lēmuma norakstu varēs saņemt tiesas kancelejā.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2023/240.UT4): uzaicinājums uz tiesu. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 12.12.2023., Nr. 240 https://www.vestnesis.lv/op/2023/240.UT4

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Rīgas pilsētas tiesas tiesneses I.Krigenas-Jurkānes lietvedībā atrodas civillieta Nr. C771581623 (lietvedības Nr. C-15816-23/6) SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" vienkāršotās procedūras prasībā pret SVETLANU KARPIKU par naudas piedziņu.
Saskaņā...

Vēl šajā numurā

12.12.2023., Nr. 240

OP 2023/240.UT4
RĪKI

Uzaicinājumi uz tiesu: Šajā laidienā 10 Pēdējās nedēļas laikā 28 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Uzaicinājums uz tiesu

Uzaicinājums uz tiesu

Rīgas pilsētas tiesas lietvedībā atrodas civillieta Nr. C31449510 AS "Danske Bank" prasībā pret Lazaru Ostrinski un Viktoriju Aļeiņikovu par parāda piedziņu.

Paziņojam atbildētājam LAZARAM OSTRINSKIM, dzim. 1946. gada 26. maijā, kura pēdējā zināmā dzīvesvietas adrese ir Ledus iela 4-22, Rīga, LV-1015, ka pieteikums par puses procesuālo tiesību pārņemšanu tiks izskatīts rakstveida procesā 2024. gada 6. septembrī un pieteikumu izskatīs Rīgas pilsētas tiesas tiesnese L.Vazdiķe.

Datums, kad noteikta pieteikuma izskatīšana rakstveida procesā, ir uzskatāms par nolēmuma sastādīšanas datumu.

Saskaņā ar Civilprocesa likuma 20. pantu lietas dalībniekiem ir tiesības pieteikt noraidījumu tiesnesim ne vēlāk kā septiņas dienas pirms paziņotā lietas izskatīšanas laika.

Civilprocesa likuma 74. pantā noteiktas pušu tiesības un pienākumi: iepazīties ar lietas materiāliem un izgatavot to atvasinājumus; piedalīties tiesas sēdē; pieteikt noraidījumus; iesniegt pierādījumus; piedalīties pierādījumu pārbaudīšanā; pieteikt lūgumus; dot tiesai mutvārdu un rakstveida paskaidrojumus; izteikt savus argumentus un apsvērumus; celt iebildumus pret citu lietas dalībnieku lūgumiem, argumentiem un apsvērumiem; pārsūdzēt tiesas spriedumus un lēmumus; saņemt spriedumu, lēmumu un citus lietā esošos dokumentus vai to atvasinājumus, kā arī izmantot citas procesuālās tiesības, kuras tām piešķirtas ar šo likumu. Pusēm ir tiesības sniegt papildu paskaidrojumus vai citus procesuālos lūgumus līdz 2023. gada 30. augustam (Civilprocesa likuma 166. pants). Paskaidrojumu neiesniegšana nav šķērslis nolēmuma taisīšanai lietā.

Tiesas nolēmums būs pieejams tiešsaistes sistēmā un tiks nosūtīts lietas dalībniekiem.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!