• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi
Juridiskas personas publicē paziņojumus par slēgtiem un atklātiem konkursiem, sarunu procedūrām un metu konkursiem, par iespējām iepazīties ar konkursu nolikumiem un termiņiem, kā arī pieteikties dažādiem darbu izpildes pasūtījumiem, finansējuma piedāvājumiem.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2023/168.PD1): piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 31.08.2023., Nr. 168 https://www.vestnesis.lv/op/2023/168.PD1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

31.08.2023., Nr. 168

OP 2023/168.PD1
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 13 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Lauku atbalsta dienesta paziņojums

Lauku atbalsta dienests (LAD) izsludina projektu iesniegumu pieņemšanu Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) un Lauku attīstības programmas (LAP) pasākumā "Ieguldījumi materiālajos aktīvos" apakšpasākumos 4.1. "Atbalsts ieguldījumiem lauku saimniecībās" un 4.2. "Atbalsts ieguldījumiem pārstrādē" saskaņā ar 2021. gada 30. novembra Ministru kabineta noteikumiem Nr. 776 "Valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanas kārtība atklātu projektu konkursa veidā pasākumā "Ieguldījumi materiālajos aktīvos" 2014.-2020. gada plānošanas perioda pārejas laikā 2021. un 2022. gadā" (turpmāk - MK noteikumi Nr. 776), lai novērstu 2023. gada 7. augustā radušos laikapstākļu postījumus lauksaimniecības ražošanas vai lauksaimniecības produktu pārstrādes uzņēmumu ēkām vai būvēm.

Projektu iesniegumu pieņemšana pasākumā "Ieguldījumi materiālajos aktīvos" notiks no 2023. gada 1. septembra līdz 2023. gada 1. decembrim.

Pasākuma "Ieguldījumi materiālajos aktīvos" apakšpasākumam 4.1. "Atbalsts ieguldījumiem lauku saimniecībās" un 4.2. "Atbalsts ieguldījumiem pārstrādē" paredzētais finansējums ir 3 000 000 EUR (trīs miljoni euro), bet ja rezervētais finansējums pārsniegs 80% no pieejamā finansējuma, tad pēc paziņojuma publikācijas Latvijas Vēstnesī iesniegtajiem pieteikumiem piemēros proporcionāli samazinājumu.

Projektu iesniegumu kārtas ietvaros ir attiecināmi izdevumi par lauksaimniecības ražošanas vai lauksaimniecības produktu pārstrādes uzņēmumu ēku vai būvju atjaunošanu vai tam nepieciešamo būvmateriālu iegādi (krusas vai vētras radīto postījumu novēršanai).

Iesniegto projektu izdevumi ir attiecināmi no 2023. gada 7. augusta.

Uz atbalstu var pretendēt tādi atbalsta pretendenti, kas reģistrējušies Valsts ieņēmumu dienestā kā saimnieciskās darbības veicēji un pēdējā noslēgtajā finanšu gadā bijuši ieņēmumi no lauksaimnieciskās darbības vai lauksaimniecības produktu pārstrādes.

Mazo saimniecību pretendentiem un pārstrādātājiem ar kopējo apgrozījumu pēdējā noslēgtajā gadā līdz 70 000 euro attiecināmi ieguldījumi lauksaimniecības un pārstrādes ēku/būvju atjaunošanai ar 80 procentu atbalsta intensitāti no attiecināmo izmaksu apmēra.

Projekta īstenošanas beigu datumu, ja tiek veikta lauksaimniecības ražošanas ēku pārbūve vai to lauksaimniecības ražošanas potenciāla atjaunošanai paredzētie būvmateriāli - viens gads un seši mēneši no Lauku atbalsta dienesta lēmuma pieņemšanas par projekta iesnieguma apstiprināšanu, bet ne ilgāk kā 2025. gada 1. augusts.

Projekta iesnieguma veidlapa pieejama mājaslapā www.lad.gov.lv sadaļā "Atbalsta veidi" → Projekti un investīcijas.

Projektu iesniegumi jāiesniedz, izmantojot LAD elektroniskās pieteikšanās sistēmu (EPS). Tālrunis uzziņām 67095000.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!