• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dienvidkurzemes novada domes 2023. gada 25. maija saistošie noteikumi Nr. 2023/20 "Par Pāvilostas novada domes 2011. gada 26. maija saistošiem noteikumiem Nr. 8 "Īpašuma "Niedrāji, Vērgales pagastā, Pāvilostas novadā izmantošanas un apbūves noteikumi" atcelšanu". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 6.06.2023., Nr. 108 https://www.vestnesis.lv/op/2023/108.13

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dienvidkurzemes novada domes saistošie noteikumi Nr. 2023/22

Par Pāvilostas novada domes 2012. gada 27. septembra saistošo noteikumu Nr. 18 "Īpašuma "Rieģe", Vērgales pagastā, Pāvilostas novadā izmantošanas un apbūves noteikumi" atcelšanu

Vēl šajā numurā

06.06.2023., Nr. 108

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Dienvidkurzemes novada dome

Veids: saistošie noteikumi

Numurs: 2023/20

Pieņemts: 25.05.2023.

OP numurs: 2023/108.13

2023/108.13
RĪKI

Dienvidkurzemes novada domes saistošie noteikumi: Šajā laidienā 4 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

Dienvidkurzemes novada pašvaldības domes saistošie noteikumi Nr. 2023/20

2023. gada 25. maijā

Par Pāvilostas novada domes 2011. gada 26. maija saistošiem noteikumiem Nr. 8 "Īpašuma "Niedrāji, Vērgales pagastā, Pāvilostas novadā izmantošanas un apbūves noteikumi" atcelšanu

APSTIPRINĀTI
ar Dienvidkurzemes novada pašvaldības domes
25.05.2023. sēdes lēmumu Nr. 533 (prot. Nr. 7 84. §)

Izdoti saskaņā ar Pašvaldību likuma 44. panta pirmo daļu,
Teritorijas attīstības plānošanas likuma 29. pantu

1. Atcelt Pāvilostas novada domes 2011. gada 26. maija saistošos noteikumus Nr. 8 "Īpašuma "Niedrāji, Vērgales pagastā, Pāvilostas novadā izmantošanas un apbūves noteikumi".

2. Šie saistošie noteikumi stājas spēkā nākamajā dienā pēc tam, kad lēmums par šo saistošo noteikumu izdošanu publicēts Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Dienvidkurzemes novada pašvaldības
domes priekšsēdētājs A. Priedols

 

Saistošo noteikumu paskaidrojuma raksts

Paskaidrojuma raksta sadaļas

Norādāmā informācija

1. Mērķis un nepieciešamības pamatojums 16.03.2021. stājās spēkā grozījumi Teritorijas attīstības plānošanas likuma Pārejas noteikumos.

Pārejas noteikumi papildināti ar 10.¹ punktu, kurš nosaka, ka pašvaldībai jānodrošina ar saistošajiem noteikumiem apstiprināto detālplānojumu atbilstību šā likuma 29. pantam.

Detālplānojums Īpašumam "Niedrāji" apstiprināts 2011. gada 26. maijā ar Pāvilostas novada pašvaldības saistošiem noteikumiem Nr. 8 "Īpašuma "Niedrāji, Vērgales pagastā, Pāvilostas novadā izmantošanas un apbūves noteikumi".

Šobrīd spēkā esošais Teritorijas plānojums apstiprināts 2013. gada 30. maijā.

Detālplānojums ir īstenots, jo detālplānojumā paredzētā apbūve ir īstenota, kā arī atļautā izmantošana ir integrēta spēkā esošajā Teritorijas plānojumā.

2. Fiskālā ietekme uz pašvaldības budžetu Saistošie noteikumi neparedz ietekmi uz pašvaldības budžetu.
3. Sociālā ietekme, ietekme uz vidi, iedzīvotāju veselību, uzņēmējdarbības vidi pašvaldības teritorijā, kā arī plānotā regulējuma ietekme uz konkurenci Saistošie noteikumi neparedz sociālo ietekmi, kā arī neparedz ietekmi uz vidi, iedzīvotāju veselību, uzņēmējdarbības vidi un uz konkurenci.
4. Ietekme uz administratīvajām procedūrām un to izmaksām Saistošie noteikumi neparedz papildu administratīvo procedūru izmaksas.
5. Ietekme uz pašvaldības funkcijām un cilvēkresursiem Saistošie noteikumi neparedz iesaistīt papildu cilvēkresursus un tiks īstenoti esošo cilvēkresursu ietvaros.
6. Informācija par izpildes nodrošināšanu Saistošo noteikumu izpildi nodrošinās Dienvidkurzemes novada Būvvalde.
7. Prasību un izmaksu samērīgums pret ieguvumiem, ko sniedz mērķa sasniegšana Saistošie noteikumi ir atbilstoši iecerētā mērķa sasniegšanas nodrošināšanai – pirms jaunā Dienvidkurzemes novada teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanas, tiek pārskatīta spēkā esošo detālplānojumu vajadzība tos integrēt jaunajā teritorijas plānojumā.
8. Izstrādes gaitā veiktās konsultācijas ar privātpersonām un institūcijām Saistošo noteikumu projektu izstrādājusi Dienvidkurzemes novada Būvvalde.

Atbilstoši Pašvaldību likuma 46. panta ceturtajai daļai, lai informētu sabiedrību par projektu, saistošo noteikumu projekts tika publicēts Dienvidkurzemes novada pašvaldības mājaslapā www.dkn.lv zem sadaļas Normatīvie akti.

Saistošo noteikumu projekts publicēts: 12.05.2023.

Dienvidkurzemes novada pašvaldības
domes priekšsēdētājs A. Priedols

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!