• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2023/101.DA11): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 26.05.2023., Nr. 101 https://www.vestnesis.lv/op/2023/101.DA11

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Valsts policija paziņo, ka administratīvā pārkāpuma lietā Nr.15550011753322 saskaņā ar Administratīvās atbildības likuma 269.panta 1.daļu tika nodots nolēmums par soda piespiedu izpildi zvērinātam tiesu izpildītājam....

Vēl šajā numurā

26.05.2023., Nr. 101

OP 2023/101.DA11
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 18 Pēdējās nedēļas laikā 62 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par noteikto tarifu

SIA "Ludzas Bio-Enerģija", vienotais reģistrācijas numurs 40003452811, juridiskā adrese: Gaujas iela 25A, Ādaži, Ādažu novads, LV-2164,  Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedz siltumenerģijas ražošanas  sabiedrisko pakalpojumu sniedzēja noteikto tarifu, kas ir aprēķināts saskaņā ar 2010.gada 14.aprīļa Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes lēmumu Nr.1/7 "Siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu aprēķināšanas metodika", un pamatojumu noteiktajam tarifam.

Sabiedriskā pakalpojuma veids

Spēkā esošais tarifs (bez PVN)

Noteiktais tarifs (bez PVN)

Noteiktā tarifa palielinājums/ samazinājums  (%)

 Siltumenerģijas ražošana

 69.35

 59.50

 -14.2

Noteiktais tarifs stāsies spēkā  01.07.2023. (ne agrāk kā trīsdesmitajā dienā pēc tā publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", neieskaitot publicēšanas dienu).

Noteiktais tarifs stāsies spēkā, ja Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija nebūs pieņēmusi un publicējusi oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" lēmumu par noteiktā tarifa spēkā stāšanās atsaukšanu.

No noteiktā tarifa spēkā stāšanās datuma nepiemēro Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas ar 23.03.2023. lēmumu Nr.25 (protokols Nr.12, 2.p.) ''Par sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Ludzas Bio-Enerģija" saražotās siltumenerģijas tarifu" apstiprināto tarifu.

Noteiktā tarifa izmaiņas pret spēkā esošo tarifu ir saistītas ar  kurināmā izmaksu samazinājumu.

Iepazīties ar sabiedrisko pakalpojumu sniedzēja noteikto tarifu un noteiktā tarifa pamatojumā ietverto vispārpieejamo informāciju, kā arī sniegt savus priekšlikumus un ieteikumus saistībā ar norādītajām tarifa izmaiņām par sabiedrisko pakalpojumu sniedzēja noteikto siltumenerģijas ražošanas  tarifu, lietotājs var  SIA "Ludzas Bio-Enerģija", Rūpniecības ielā 2B, Ludzā, Ludzas novadā, LV-5701, darba dienās no plkst. 8.00 līdz 17.00,  iepriekš sazinoties ar  SIA "Ludzas Bio-Enerģija" kontaktpersonu Jevgeņiju Seļivanovu, tālr. 29197971, e-pasta adrese: lbe@latnet.lv.

Priekšlikumus un ieteikumus par sabiedrisko pakalpojumu sniedzēja noteikto tarifu rakstiski vai elektroniski var iesniegt  SIA "Ludzas Bio-Enerģija", Rūpniecības ielā 2B, Ludzā, Ludzas novadā, LV-5701, e-pasta adrese: lbe@latnet.lv, kā arī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai Rīgā, Ūnijas ielā 45, elektroniskā pasta adrese: sprk@sprk.gov.lv, septiņu dienu laikā no paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!