• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2022/74.DA7): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 14.04.2022., Nr. 74 https://www.vestnesis.lv/op/2022/74.DA7

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Ekonomikas ministrijas oficiālais paziņojums...

Vēl šajā numurā

14.04.2022., Nr. 74

OP 2022/74.DA7
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 8 Pēdējās nedēļas laikā 56 Visi

Šis ir oficiālās publikācijas precizējums.
Precizējamā publikācija: OP 2022/61.DA5

Šī oficiālā publikācija ir atsaukta.
Publikācijas atsaukums: OP 2022/75.DA8

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Precizējot iepriekš publicēto

Papildinājums paziņojumam saistībā ar elektroenerģijas izdevumu izmaiņām, kas publicēts izdevumā "Latvijas Vēstnesis" 2022.gada 28.martā, laidienā Nr. 61.

SIA "Madonas ūdens", vienotais reģistrācijas numurs 4713001173, juridiskā adrese: Raiņa iela 54, Madona, Madonas novads, 2022.gada 18.martā Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedza ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu tarifa projektu, kas ir aprēķināts saskaņā ar ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu aprēķināšanas metodiku. Salīdzinoši ar spēkā esošā tarifu aprēķiniem, izmainīta viena pozīcija - izdevumi par elektroenerģiju.

Sabiedrisko pakalpojumu veids

Spēkā esošais tarifs (bez PVN)

Piedāvātais tarifs (bez PVN)

Tarifa palielinājums/ samazinājums  (%)

Teritorija: Madona, Lazdonas pagasts, Praulienas pagasts, Sarkaņu pagasts, Liezēres pagasts, Ošupes pagasts, Ļaudonas pagasts, Dzelzavas pagasts, Barkavas pagasts, Aronas pagasts, Mētrienas pagasts

Ūdensapgāde

1,18

1,25

+5,93%

Kanalizācija

1,48

1,62

+9,46%

Piedāvātais tarifs varētu stāties spēkā ar 2022.gada 1.jūniju. Tarifa izmaiņas ir saistītas ar to, ka elektroenerģijas izmaksas 2022.gada sākumā ir būtiski pieaugušas un tās veido nozīmīgu izmaksu daļu ūdenssaimniecības pakalpojumu nodrošināšanai, kā arī ņemot vērā izmaiņas obligātā iepirkuma un jaudas komponentēs.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!