• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2022/70.AKK3): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 8.04.2022., Nr. 70 https://www.vestnesis.lv/op/2022/70.AKK3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

08.04.2022., Nr. 70

OP 2022/70.AKK3
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Rīgas Tehniskās universitātes Olaines Tehnoloģiju koledža (turpmāk - RTU OTK) izsludina konkursu uz vakantajiem akadēmiskajiem amatiem no 2022. gada 1. septembra uz 6 gadiem šādās studiju programmās:

- pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās Biotehnoloģija, Vides aizsardzības tehnoloģija un Pārtikas produktu kvalitātes kontrole, studiju kursu docēšanai/ Docenta amats - 2 vakances

Saskaņā ar RTU OTK nolikumu par akadēmiskajiem amatiem, pretendentiem RTU OTK lietvedībā (RTU OTK, 201.kab., Zeiferta iela 2, Olaine, Olaines nov., LV-2114) līdz 2022. gada 9. maijam jāiesniedz šādi dokumenti:

- direktoram adresēts iesniegums par atļauju piedalīties konkursā

- dokumentu kopijas, kas apliecina nepieciešamos akadēmiskos/zinātniskos grādus un amatus, uzrādot dokumentu oriģinālus

- ja augstākā izglītība, akadēmiskais vai zinātniskais grāds iegūts ārvalstīs, jāiesniedz Akadēmiskās informācijas centra iesniegta izziņa par to, kādam Latvijā piešķirtam grādam vai diplomam ārvalstīs iegūtais diploms atbilst

- dzīves un darba gājuma apraksts (Curriculum Vitae - CV) Europass formātā, kurā norādīta arī pētniecības, akadēmiskā, administratīvā un organizatoriskā darba pieredze un darba stāžs, publicēto darbu saraksts pēdējo 6 gadu laikā, zinātniski pētnieciskā (radošā) darbība, dalība pētnieciskajos u.c. projektos

- citi dokumenti, kas pilnīgāk raksturo pretendenta kvalifikāciju (pēc pretendenta ieskatiem).

Prasības akadēmisko amatu pretendentiem ir noteiktas RTU OTK nolikumā par akadēmiskajiem amatiem, ar kuru var iepazīties RTU OTK lietvedībā vai RTU OTK mājaslapā https://otk.rtu.lv (sadaļā: Koledža/Nolikums/Nolikums par akadēmiskajiem amatiem).

Akadēmiskajam docenta amatam tiek noteikts šāds atalgojums - 1083,00 EUR pirms nodokļu nomaksas par pilnas slodzes darbu. Darba slodze tiek aprēķināta saskaņā ar docētāja individuālo tarifikāciju.

Vēlēšanas uz vakantajiem docentu amatiem tiks organizētas RTU OTK Padomes sēdē 2022.gada jūnijā, atbilstoši RTU OTK nolikumam par akadēmiskajiem amatiem.

Pamatojoties uz Vispārīgās datu aizsardzības regulas 13. pantu, RTU OTK informē, ka jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu konkursa norisi. Pieteikuma dokumentos norādīto personas datu apstrādes pārzinis ir Rīgas Tehniskās universitātes Olaines Tehnoloģiju koledža, Zeiferta iela 2, Olaine, Olaines novads.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!