• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem
Akciju sabiedrība (AS) paziņo par akcionāru sapulces sasaukšanu (AS, kurās ir uzrādītāja akcijas), par obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu, par akcionāru pirmtiesībām uz jaunās emisijas akcijām, atzinumu par mantiskā ieguldījuma novērtēšanu, par pamatkapitāla palielināšanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2022/70.AD1): paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 8.04.2022., Nr. 70 https://www.vestnesis.lv/op/2022/70.AD1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi kreditoriem un ieinteresētajām personām

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

08.04.2022., Nr. 70

OP 2022/70.AD1
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

Paziņojums par akciju sabiedrības "VIRŠI-A" kārtējās akcionāru sapulces sasaukšanu

Akciju sabiedrības "VIRŠI-A", reģistrācijas numurs: 40003242737, juridiskā adrese: Kalna iela 17, Aizkraukle, Aizkraukles pag., Aizkraukles nov., LV-5101, Latvija (turpmāk - "Sabiedrība"), valde sasauc un paziņo, ka Sabiedrības kārtējā akcionāru sapulce notiks 2022. gada 12. maijā plkst. 15.00 Gustava Zemgala gatvē 74a, Rīgā (Henrihs biroju ēka, Fantadroms), LV-1039.

Darba kārtībā:

1. Valdes, padomes ziņojumi, zvērināta revidenta atzinums, 2021. gada pārskata apstiprināšana.

2. Peļņas izlietošana.

3. Revidenta ievēlēšana 2022.gada pārskata revīzijai un atlīdzības noteikšana revidentam.

Sabiedrības valde nodrošinās iespēju akcionāriem balsot pirms sapulces un sapulcei pieslēgties attālināti, fiziski neierodoties uz sapulci. Akcionāru sapulce klātienē notiks, ņemot vērā Latvijas Republikas valdības noteiktos pulcēšanās ierobežojumus saistībā ar Covid-19 pandēmiju sapulces norises dienā.

Ieraksta datums akcionāru dalībai Sabiedrības kārtējā akcionāru sapulcē ir 2022. gada 3. maijs. Tikai personas, kas ir akcionāri ieraksta datumā, ir tiesīgas ar tiem piederošo akciju skaitu ieraksta datumā piedalīties Sabiedrības kārtējā akcionāru sapulcē 2022.gada 12. maijā, kā arī balsot rakstveidā pirms akcionāru sapulces.

Akcionāri var piedalīties akcionāru sapulcē (t. sk. aizpildīt un iesniegt balsojumu pirms sapulces) personiski vai ar savu pārstāvju vai pilnvarnieku starpniecību. Ja akcionāru pārstāv pilnvarnieks, balsojumam vai pieteikšanās veidlapai jāpievieno rakstiska pilnvara, bet likumiskajiem pārstāvjiem jāpievieno pārstāvību apliecinošs dokuments. Fizisko personu izdotajām pilnvarām jābūt notariāli apliecinātām. Pilnvarojuma veidlapa pieejama Sabiedrības interneta vietnē https://www.virsi.lv/investoriem/ un AS Nasdaq Riga interneta mājaslapā www.nasdaqbaltic.com.

Balsošana pirms sapulces

Akcionāri ir aicināti izmantot tiesības balsot rakstveidā pirms akcionāru sapulces, nosūtot balsojumu, kas parakstīts ar drošu elektronisko parakstu, uz Sabiedrības e-pastu: investoriem@virsi.lv vai parakstītu papīra formā nosūtot uz Sabiedrības juridisko adresi: Kalna iela 17, Aizkraukle, Aizkraukles pag., Aizkraukles nov., LV-5101, Latvija.

Balsošanai jāizmanto balsojuma veidlapa, kas būs pieejama Sabiedrības interneta vietnē https://https://www.virsi.lv/investoriem/ un AS Nasdaq Riga interneta mājaslapā www.nasdaqbaltic.com. Šāds balsojums tiks ņemts vērā, ja tas tiks saņemts Sabiedrībā līdz 2022. gada 11. maijam. Balsošanas veidlapa tiks publicēta kopā ar sapulces lēmumu projektiem.

Akcionāri, kuri balsojuši pirms sapulces, tiks uzskatīti par klātesošajiem akcionāru sapulcē. Akcionārs, kurš balsojis pirms akcionāru sapulces, var lūgt Sabiedrību apstiprināt balsojuma saņemšanu. Sabiedrība nekavējoties pēc akcionāra balsojuma saņemšanas nosūtīs akcionāram apstiprinājumu.

Dalība un balsošana sapulcē

Akcionāru reģistrācija un identifikācija notiks šādā kārtībā:

1. Akcionāram līdz 2022. gada 5. maija plkst. 17.00 Sabiedrībai jānosūta ar drošu elektronisko parakstu parakstīta pieteikšanās veidlapa uz e-pastu: investoriem@virsi.lv vai, izmantojot pasta sūtījumu, papīra formā parakstīta pieteikšanās veidlapa uz Sabiedrības juridisko adresi: Kalna iela 17, Aizkraukle, Aizkraukles pag., Aizkraukles nov., LV-5101, Latvija. Ja akcionārs sapulcē vēlas piedalīties attālināti, pieteikšanās veidlapai jāpievieno akcionāra (pilnvarnieka) personu apliecinoša dokumenta kopija kopā kontaktiem (tālrunis un e-pasts) akcionāra identifikācijai.

2. Akcionāri, kuri būs pieteikušies dalībai sapulcei attālināti, norādītajā e-pastā līdz 2022. gada 12. maija plkst. 10.00 saņems individuālu pieslēgšanās saiti sapulcei.

3. Akcionāriem, kuri būs pieteikušies sapulces dalībai attālināti, izmantojot saņemto saiti, jāpievienojas sapulces reģistrācijai ne vēlāk kā plkst. 14.30 un jābūt gataviem, izmantojot video, uzrādīt personu apliecinošu dokumentu, lai veiktu akcionāru video identifikāciju.

4. Akcionāru, kuri būs pieteikušies dalībai sapulcei klātienē, reģistrācija dalībai notiks sapulces dienā 2022. gada 12. maijā no plkst. 14.00 līdz plkst. 14.45 akcionāru sapulces norises vietā. Akcionāriem vai to pārstāvjiem reģistrējoties, jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments.

Sabiedrības akcionāri un to pilnvarotie pārstāvji, kas pārstāv vismaz 5% no kopējā balsstiesīgo akciju skaita, var pieprasīt valdei papildu jautājumu iekļaušanu sapulces darba kārtībā septiņu dienu laikā no šī paziņojuma publicēšanas, nosūtot tos pa pastu uz Sabiedrības juridisko adresi Kalna iela 17, Aizkraukle, Aizkraukles pag., Aizkraukles nov., LV-5101, Latvija, vai iesūtot tos parakstītus ar drošu elektronisko parakstu uz e-pasta adresi: investoriem@virsi.lv.

Sabiedrības 2021.gada pārskats ir publicēts 2022.gada 6. aprīlī, bet valdes priekšlikums peļņas izlietošanai ir publicēts kopā ar šo paziņojumu Sabiedrības interneta vietnē: https://https://www.virsi.lv/investoriem/ un AS Nasdaq Riga interneta mājaslapā www.nasdaqbaltic.com. Akcionāri var bez maksas iepazīties ar akcionāru sapulcē izskatāmo jautājumu lēmumu projektiem no 2022. gada 28. aprīļa līdz 2022. gada 12. maijam Sabiedrības interneta vietnē: https://https://www.virsi.lv/investoriem/, bet akcionāru sapulces dienā - reģistrācijas vietā.

Informācija par akcionāru sapulci pieejama arī Sabiedrības interneta vietnē: https://https://www.virsi.lv/investoriem/ un AS Nasdaq Riga interneta mājaslapā www.nasdaqbaltic.com. Sabiedrības kopējais akciju un kopējais balsstiesīgo akciju skaits ir 15 091 209.

Akciju sabiedrības "VIRŠI-A" valde

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!