• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Paziņojumi kreditoriem un ieinteresētajām personām
Biedrība, politiskā partija vai cits Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā reģistrēts subjekts reorganizācijas, darbības apturēšanas, darbības izbeigšanas vai likvidācijas uzsākšanas gadījumā aicina kreditorus pieteikt savus prasījumus.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2022/49.KM22): paziņojumi kreditoriem un ieinteresētajām personām. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 10.03.2022., Nr. 49 https://www.vestnesis.lv/op/2022/49.KM22

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi kreditoriem un ieinteresētajām personām

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "BUILDER INDUSTRY" (reģ. Nr. 41503054059, juridiskā adrese: Daugavpils, 18. novembra iela 31 - 8) informē, ka ar vienīgā dalībnieka 2022.gada 1.marta lēmumu ir pieņēmusi lēmumu par reorganizāciju...

Vēl šajā numurā

10.03.2022., Nr. 49

OP 2022/49.KM22
RĪKI

Paziņojumi kreditoriem un ieinteresētajām personām: Šajā laidienā 23 Pēdējās nedēļas laikā 20 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums par reorganizāciju

2022.gada 17.februārī Sabiedrības ar ierobežotu atbildību "MAKERSGROUP", reģistrācijas Nr. 44103138911, vienīgais dalībnieks un SIA "ARCHHIVE BOOKS", reģistrācijas Nr. 40203252333, dalībnieku sapulce pieņēma lēmumu par reorganizācijas procesu apvienošanās ceļā, pievienojot Sabiedrību ar ierobežotu atbildību "MAKERSGROUP" (pievienojamā sabiedrība) SIA "ARCHHIVE BOOKS" (iegūstošā sabiedrība), un noteikt, ka pēc reorganizācijas pievienojamā sabiedrība beidz pastāvēt bez likvidācijas procesa. Reorganizācijas stāšanās spēkā brīdī iegūstošā sabiedrība SIA "ARCHHIVE BOOKS" kļūst par pievienojamās sabiedrības Sabiedrības ar ierobežotu atbildību "MAKERSGROUP" tiesību un saistību pārņēmēju.

Apliecinām, ka reorganizācijas process neietekmēs Sabiedrības ar ierobežotu atbildību "MAKERSGROUP" un SIA "ARCHHIVE BOOKS" spējas izpildīt savas saistības.

Kreditori var pieteikt prasības 1 (viena) mēneša laikā no paziņojuma par reorganizāciju publicēšanas izdevumā "Latvijas Vēstnesis", iesniedzot prasību Sabiedrības ar ierobežotu atbildību "MAKERSGROUP" un SIA "ARCHHIVE BOOKS" juridiskajā adresē: Dzintaru iela 10 - 3A, Liepāja, LV-3401.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!